Wat kun je doen als je (on)tevreden bent over ons?

Wij zijn natuurlijk gelukkig als jij tevreden bent. Daar doen wij het voor. Je kunt ook zien dat Fotoshoot Rotterdam enorm gewaardeerd wordt en hoog scoort in de reviews op Google, Facebook, etc. 

 

Maar het kan natuurlijk voorkomen dat je ontevreden bent. Laat het ons weten. Wij zullen snel een zo goed mogelijke oplossing bieden.

 

Wij waarderen jouw feedback enorm. Maar wij accepteren geen negatieve uitspraken en reviews over ons die geen recht doen aan de werkelijke situatie en onze goede naam aantasten; de zogenaamde smaad. Mocht je je negatief over ons uitlaten dan zullen wij aangifte doen én zullen wij juridische stappen ondernemen. Hiermee beginnen wij twee processen: een strafrechtelijke (voor smaad) én een civiele procedure (reputatieschade). In deze civiele procedure zullen wij een schadevergoeding eisen voor de geleden reputatieschade. 

 

Indien je negatieve review uit een nep-/ fake, anoniem of moeilijk te traceren account wordt gegeven houd dan rekening mee dat wij altijd opdracht geven aan een professioneel onderzoeksbureau om vast te stellen wie deze review heeft gegeven. De onderzoekskosten die hieruit voortvloeien zullen op de daadwerkelijke reviewgever worden verhaald. Houd er rekening mee dat deze kosten in de regel behoorlijk kunnen zijn (tot tienduizenden euro's). Deze kosten staan los van de schadevergoeding voor de reputatieschade en alle andere bijkomende juridische kosten.