Lees hier mijn Tips & Adviezen

 

&

 

Antwoorden op de meest gestelde Vragen

 

 Ik heb inmiddels meer dan 1.000 Newbornshoots gedaan. Op basis hiervan wil ik je graag deze Tips & Adviezen meegeven.

 

 

Boek je Newbornshoot op Tijd!

 

Boek je Newbornshoot bij voorkeur 2-3 maanden van tevoren!

 

Op dit moment is mijn agenda voller dan gebruikelijk. De komende weken/maanden verwacht ik nog  meer boekingen.

 

Ook jij hebt het druk in deze periode. Voor je het weet ga je bevallen. En voor je het weet is je Newborn 2 weken oud. Dit is het ideale moment voor je Newbornshoot!

 

Boek op tijd!

 

 

Wat is het beste moment voor je Fotosessie?

 

Het beste moment voor je Newbornshoot is als je baby 5-14 dagen oud is. Dan slaapt je baby diep en lang. Vaak kan de Newborn makkelijke mooie, schattige poses aannemen. Uiteraard kan ik ook van oudere baby's een mooie shoot maken. In een enkel geval slaapt de baby iets minder diep en lang. Maar dat is geen belemmering voor een geslaagde fotosessie.

 

Kleding

 

Qua kleding, kostuums voor je Newborn dan kun je bij mij rekenen op de grootste keuze van alle fotografen!

 

Als ook ouders op de foto meegaan:

 

Mama kan haar eigen kleding meenemen. Maar zij kan ook mijn jurken huren.

 

In mijn studio wachten zo'n 150 jurken op je! Die jurken zijn in alle maten, kleuren en zijn gemaakt van verschillende stoffen en hebben verschillende stijlen. Er is dus keuze zat. 

 

 

Ondanks deze gigantische keuze adviseer ik altijd om 1-2 eigen jurken mee te nemen. Just in case. Verder heb ik alles voor je qua attributen, accessoires, gadgets.

 

 

Je partner en je kinderen dienen hun eigen kleding mee te nemen. Zij doen nette casual kleding aan (bv. nette spijkerbroek met een mooie t-shirt). Vermijd felle kleuren (geel, roze, oranje) en vermijd grote logo's op de kleding. De beste kleuren die je partner en kinderen aan doen zijn bruin, zwart, wit, grijs, donker blauw, etc.  Laat hun kleding enigszins met elkaar matchen qua kleur en stijl.  

 

 

Mag je partner, je gezin op de foto?

 

Zeker! Bekijk bij onze pakketten en prijzen welk pakket je de mogelijkheid biedt om meerdere personen te fotograferen.

 

 

 

Hoe krijg je je foto's geleverd?

 

Ik verstuur jouw foto's uitstekend bewerkt, digitaal in hoge resolutie via WeTransfer. Je kunt ook foto's op USB-stick ontvangen tegen meerprijs.

 

 

Afdrukken van je Foto's

 

Je kunt je mooie foto's makkelijk laten afdrukken en je kunt een prachtig album maken bij o.a. CeWe, Albelli, Hema, Kruidvat