Tips en adviezen voor  jouw ideale Loveshoot


Inmiddels heb ik flinke ervaring met Loveshoots in mijn studio en op verschillende locaties. Om jouw Loveshoot perfect te laten verlopen geef ik je een paar tips en adviezen.

 

Wanneer kun je het beste een Loveshoot doen? Of wat is de beste gelegenheid om dat te doen?

Jullie houden van elkaar. Nou, als je het aan mij vraagt dan biedt ieder moment, iedere dag een perfecte gelegenheid voor een Loveshoot. Dit is een bijzondere, de meest spannende periode uit jullie leven. Laat jullie geluk, passie, onafscheidelijkheid door mij, als professionele fotograaf, prachtig vastleggen. Duizenden foto's  die met een smartfone worden gemaakt kunnen niet tippen aan een Loveshoot bij ons. Laten wij samen een datum/tijdstip kiezen die jullie het beste uitkomt. 

 

Jullie individuele, unieke Loveshoot

Omdat iedere fotosessie bij ons individueel is bespreek ik de details van tevoren met jullie. Uiteraard bespreek ik graag van tevoren met jou wat jullie willen qua stijl, uitstraling, etc.

 

Welke stijl, welk thema kun je kiezen voor Loveshoot?

Wij kunnen echt alle kanten op. Wij kunnen voor jullie loveshoot kiezen voor een elegante, 'klassieke' stijl, met een aantal 'zwart-wit' foto's. Wij kunnen de shoot ook erotische tintjes laten krijgen. Uiteraard bepaal je dit helemaal zelf. Zie hier mijn portfolio. Jullie fotosessie wordt pas echt compleet met onze originele, mooie attributen. Bekijk hier een deel van ons assortiment. Je betaalt hiervoor slechts € 59.

  

Wat is verder van belang?

Wees op het afgesproken tijdstip. Sterker nog.  Wees 15 minuten voor tijd zodat wij voldoende tijd hebben om met jullie fotoshoot op tijd te starten. Wij hoeven ons dan niet te haasten en kunnen dus de hele beschikbare tijd goed gebruiken voor jullie Loveshoot.

 

Om de communicatie vlot te laten verlopen verzoek ik je om je GSM en emailadres en/of Facebook-account.  

 

Hoe lang duurt een Loveshoot?

Een Loveshoot duurt, afhankelijk van het pakket, minimaal 45  minuten.  Wij nemen voldoende tijd om jullie op de fotoshoot voor te bereiden, tijdens de Loveshoot te fotograferen en eventueel verschillende attributen en achtergronden te gebruiken, afhankelijk van het pakket. Wij haasten ons nooit. En zo hebben wij optimaal resultaat.

 

Waar kunnen wij jullie Loveshoot doen?

Overal. In eerste instantie is mijn studio een geweldige locatie voor jullie Loveshoot. Ik beschik hier over alle attributen, achtergronden, perfecte belichting.  Ik kan visagie en haarstyling verzorgen. Maar wij kunnen net zo goed, of misschien zelfs beter, voor een mooie locatie buiten kiezen. Wat dacht je van een kasteel? Of van Hotel New York? De skyline van Rotterdam? Of de Rotterdamse haven? Of de Maastunnel? Of wij doen jullie Loveshoot bij jullie thuis.

 

Hoe krijg ik mijn foto's geleverd?

Ik verstuur jouw foto's digitaal in hoge resolutie via WeTransfer. Je kunt ook foto's op USB-stick ontvangen tegen meerprijs.