Tips & Adviezen bij Glamour Fotografie

Glamour Fotografie is Glamorous! Dat beloof ik je! Mijn jarenlange ervaring met deze vorm van fotografie biedt hier een goede basis voor. En ik wil deze ervaring met je delen door een aantal tips en adviezen te geven. 

 

Het wordt pas 'glamour' als wij op tijd beginnen

Arriveer minimaal 15 minuten voor de aanvang van jouw fotosessie. Dan hebben wij genoeg tijd om de hele fotoshoot, plus de voorbereiding met eventuele visagie en haarstyling, perfect te doen. En wij krijgen optimaal eindresultaat. 

 

Bij complexere, grotere fotoshoots, zeg maar vanaf ons 'Platina Pakket', adviseer ik om nóg eerder te arriveren. Bij dergelijke specifieke fotoshoots zal ik het initiaief nemen om je hiervan op de hoogte te stellen.

 

Waar kunnen wij jouw Glamourshoot doen?

Dat kan in principe overal. Mijn studio verdient de voorkeur omdat ik daar de ideale omstandigheden heb voor glamour fotografie. Denk aan de belichting, make-up, attributen, verschillende achtergronden, etc. Maar een buitenlocatie kan ons nóg meer bieden in de zin van: unieke, karakteristieke omgeving. Hiermee creëren wij een bijzondere sfeer voor jouw shoot. Denk hier aan een oude fabriekshal, historische gebouwen van Katendrecht, het stadhuis van Rotterdam, de Erasmusbrug of de Maastunnel, Kralingse Bos, etc.

 

Wanneer kun je je Glamourshoot doen? Is daar een speciale gelegenheid voor?

Altijd! Doorbreek je dagelijkse sleur. Verras jezelf en je partner. Of neem hem of haar mee naar je glamourshoot. Probeer onze professionele visagie uit.  

 

Voor welke stijl, welk thema van jouw glamourshoot kunnen wij kiezen?

Zoals je in ons portfolio (klik hier) kunt zien hanteren wij veel verschillende stijlen glamourfotografie.  Van echte Glitter & Glamour, Bling-Bling tot rustig, basic, 'minimalistic', zwart-wit. Uiteraard bepaal jij zelf jouw stijl, thema, locatie. Ik kan je hierbij adviseren. Het is ook zo dat wij verschillende stijlen tijdens één shoot kunnen combineren. 

 

Mag mijn partner, mijn gezin op de foto's?

Ja. Dat kan. Zie hiervoor onze pakketten en prijzen.

 

Hoe krijg ik mijn foto's geleverd?

Ik verstuur jouw foto's digitaal in hoge resolutie via WeTransfer. Je kunt ook foto's op USB-stick ontvangen tegen meerprijs.

 

Verder heb ik nog een aantal tips en adviezen:

 

  • Wees op het afgesproken tijdstip. Sterker nog, arriveer minimaal 15 minuten voor de fotoshoot. Wij kunnen dan op tijd starten met jouw glamour shoot. Iedere vertraging gaat van de beschikbare tijd voor jou. Dat is zonde.
  • Als wij jouw glamour shoot bij jou thuis of op een andere locatie doen wees dan op tijd en wees telefonisch bereikbaar. Onze fotograaf arriveert zo'n 15 minuten (of zelfs eerder). Om geen vertraging op te lopen is het dan voor onze fotograaf handig als hij/zij zijn/haar apparatuur meteen kan installeren en de omgeving kan verkennen om jouw fotoshoot perfect te maken.