Newbornshoots (5-14 dagen oud)

 

Bespaar

€ 50

 

door je Newbornshoot Doordeweeks (Maandag - Vrijdag 09:30 - 18:00) te boeken

 

 

Professionele Shoot & Fotobewerking zijn in de prijs inbegrepen

 

Een mooie Newborn Shoot is niet zomaar een simpele fotosessie die je ‘even’, ‘ergens’ bij ‘iemand’ laat doen. Het is een leuke, unieke ervaring die vraagt om professionele, concrete aanpak in een plezierige, comfortabele omgeving. 

 

Professionele Fotosessie & Studio, Kleertjes & Decors, optioneel Make-Up & Haarstyling (voor moeder), Cadeaubonnen, Kennis & Ervaring

 

Newbornshoot in Rotterdam

Onze Professionele (All-Inclusive: Fotoshoot + Bewerkte Foto's) Newbornshoots beginnen vanaf 

€ 149

 

Onze Pakketten & Prijzen

Bespaar 

€ 50

door je Newbornshoot Doordeweeks (Maandag - Vrijdag 09:30 - 18:00) te doen


Platina

Pakket

Professionele Fotosessie

+

16 Bewerkte Foto's

4 Decors/Thema's

 

Max. 5 personen 

Shoot duurt 2,5 uur

 

€ 399

Weekend 

 

€ 349

Doordeweeks


Gouden

Pakket

Professionele Fotosessie

+

12 Bewerkte Foto's

3 Decors/Thema's

 

Max. 4 personen 

Shoot duurt 2 uur

 

€ 339

Weekend 

 

€ 299

 Doordeweeks


Zilveren

Pakket

Professionele Fotosessie

+

8 Bewerkte Foto's

2 Decors/Thema's

 

Max. 3 personen 

Shoot duurt 1,5 uur

 

€ 289

Weekend 

 

€ 249

 Doordeweeks


Bronzen

Pakket

Professionele Fotosessie

+

4 Bewerkte Foto's

1 Decor/Thema

 

Max. 2 personen 

Shoot duurt 1 uur

 

€ 239

Weekend 

 

€ 199

 Doordeweeks


Mini

Pakket

Professionele Fotosessie

+

2 Bewerkte Foto's

1 Decor/Thema

 

Max 1 persoon 

Shoot duurt 45 min.

 

€ 189

Weekend 

 

€ 149

 DoordeweeksDe foto's worden digitaal, uitstekend grafisch bewerkt, in hoge resolutie, zonder logo of andere watermerken aan je verstrekt. De foto's zijn rechtenvrij en dus kun je ze onbeperkt gebruiken zoals jij dat wilt.

 

Onze unieke Decors, bestaande uit Attributen, Babykleertjes en 'Thema-Ruimtes', huur je voor 

€ 49. Iedereen kan binnen dit eenmalige bedrag per shoot gebruik maken van een onbeperkt aantal attributen, kleren, jurken, etc.


 

Je kunt je Newbornshoot absoluut aan mij toevertrouwen. Waarom?

 

newborn fotograaf

Ik ben zelf moeder en heb mijn kinderen, vooral toen ze net geboren waren, vaak gefotografeerd. 

Bovendien fotografeer ik elke dag Newborns. En dat al voor meer dan 10 jaar. Ik pak je shoot professioneel én met gevoel aan.

newborn met kroon

Mijn studio biedt de meeste en de meest originele Babykleertjes, Attributen, Decors & 'Thema-Kamers'. 

 

Je Newbornshoot kan in alle denkbare stijlen en thema's plaatsvinden.

Je hoeft niet te kiezen voor één bepaalde stijl. Wij kunnen verschillende stijlen tijdens één shoot toepassen.


Ik zal jullie uitstekend adviseren en begeleiden tijdens jullie Newbornsshoot.

 

Ik zorg samen met jou voor een perfect eindresultaat in een plezierige sfeer. In mijn studio voel je je thuis.

make-up bij newbornshoot

Indien je dat wenst dan kun je rekenen op

volledige verzorging in mijn studio: professionele Make-Up & Haarstyling (voor moeder).

 

Voor een Newbornshoot vind je bij mij alles onder één dak.


Persoonlijke Verzorging is net zo belangrijk als de Shoot zelf. Laat dit niet aan toeval over. Fotoshoot Rotterdam verzorgt professionele Make-Up & Haarstyling. Het is speciaal ontwikkeld voor de professionele camera. 

 

Make-Up: € 59

Haarstyling: € 59

Make-Up met wimpers: € 69


Reviews & Ervaringen

F. de Groot, Rotterdam

Ik ben naar Fotoshoot Rotterdam gegaan omdat ik een cadeaubon voor een newbornshoot heb gekregen van mijn werkgever. Het was een bijzonder geschenk. Ik kon heel snel een afspraak maken met de fotograaf. En het kon in het weekend. De shoot verliep heel goed. De fotografe in kwestie wist heel goed met onze kleine om te gaan. Zij weet exact hoe zo’n newbornshoot aangepakt moet worden. De foto’s zijn ook erg mooi geworden. Deze studio is echt een aanrader.

S. van der Linden, Rotterdam

Je ziet dat Aneta van Fotoshoot Rotterdam een gave heeft om unieke foto's te maken. Zij weet exact hoe je zo'n te werk moet gaan. Zij is geduldig, lief maar weet ook van aanpakken. Je hebt tijd, energie, geduld nodig om zo'n newborn shoot te doen. In mijn vriendenkring zal ik deze studio zeker aanraden.

Reviews op Google

Reviews op Facebook 

Gefeliciteerd met de geboorte van je baby! Er breekt een mooie, bijzondere tijd aan. Het is ook spannend. Zeker als dat je eerste kind is. Er verandert zoveel in jouw leven. En dat van je gezin.

 

Steeds meer moeders uit Rotterdam willen de eerste momenten met hun baby vastleggen. En dat willen ze laten doen door een ervaren fotograaf, in een professionele studio. Hier is niet alleen fotografische kennis en kunde van belang. Het is ook zeer handig en fijn als je fotograaf ervaring heeft met baby’s. En eentje die ook nog zelf moeder is. 

 

Ik ‘ontzorg’ je helemaal want je krijgt bij mij heel veel goeds, moois & bijzonders en dit allemaal onder één dak:

 • Professionele Fotosessie
 • Uitstekend grafisch Bewerkte Foto’s
 • Attributen, Decors, Babykleertjes, ingerichte ‘Thema-Ruimtes’ 
 • Optioneel: Professionele Make-Up en / of Haarstyling voor moeder

 

Ik zorg voor een professionele, mooie Newbornshoot. Meestal gebeurt dat in mijn mooie functionele studio waar ik alle faciliteiten heb om jullie fotosessie te doen. Zo heb ik alle denkbare kostuums, kleertjes, meubeltjes, ingerichte ‘Thema-Kamers’, speelgoed, etc. Bij mij kun je je baby voeden, verschonen, knuffelen. Mijn studio is een plek waar je je thuis voelt.

 

De meeste Nerbornshoots doe ik in mijn studio. Daar heb ik werkelijk alles. Als je in Rotterdam woont dan ben je binnen 15-20 minuten in mijn studio. Ik kan ook naar je toekomen voor een fotosessie bij je thuis. In dat geval neem ik een aantal decors, attributen, meubeltjes mee. Of wij kiezen voor een 'life style shoot' bij je thuis. 


 

Onlangs een newborn fotoshoot laten doen bij Fotoshoot Rotterdam en nu al super blij met het resultaat..! (heb al een paar foto's ontvangen).. De fotografe Aneta is een hele fijne vrouw en neemt de tijd om je kleine zo goed en mooi mogelijk vast te leggen.. Ze is absoluut aan te raden en qua prijs/kwaliteit is het elke cent waard..! Ik kom zeker nog een keer terug.. Nogmaals bedankt Aneta..!

 

Elvira Gómez-de Vries, Rotterdam

 

Ik ben bij Fotoshoot Rotterdam inmiddels drie keer geweest (eerder voor een zwangerschap fotosessie en portret). En iedere keer was ik zeer tevreden over de shoot. Zij besteden tijd en benaderen je individueel. Jij (en je baby) wordt goed begeleid tijdens de shoot. De foto's worden heel goed bewerkt. Je wordt op je gemak gesteld. Bij vragen kun je altijd bij hen terecht. Het is echt Personal Service wat ze bieden. 

 

 Anuradha Harinarain, Rotterdam

 

 

Waarom is je Newbornshoot bij ons uniek?

Kwaliteit, dus uitstekende retouchering van je foto’s, staat bij ons voorop. Ook een unieke omgeving waarin je Newbornshoot plaatsvindt is erg belangrijk. Verder zal een zeer ervaren fotografe jouw fotosessie doen. Zij is zelf moeder. Kwaliteit is dus prioriteit 1,2 en 3 bij ons. Maar wij hebben ook oog voor kwantiteit: het aantal foto’s dat je ontvangt. Want, laten wij eerlijk wezen, je wilt een echte, tastbare herinnering aan je Newbornshoot overhouden. Bij ons ontvang je aanzienlijk meer foto’s in je pakket dan bij de andere studio's. Wij werken elke dag met passie en toewijding voor je.

 

Hoe verloopt jouw Newbornshoot bij mij?

Waar kun je in mijn studio op rekenen? Welke werkwijze hanteren wij?

 

Allereerst maken wij kennis

Ik vind het cruciaal om jou, je pasgeboren baby en je partner te leren kennen. Hier nemen wij de tijd voor onder het genot van een lekker kopje koffie, thee water of frisdrank.

 

Ik zal onze studio en onze werkwijze bij je introduceren. Uiteraard ben ik ook benieuwd naar jouw wensen, verwachtingen en misschien ook onzekerheden; want laten wij eerlijk wezen: een shoot is niet zomaar iets, het is je (eerste) baby die voor de camera gaat poseren.

 

Na meer dan duizend Newbornshoots zal ik je zeker kunnen geruststellen. Jullie zijn in goede handen. Het betekent overigens niet dat ik na zoveel fotosessies met pasgeboren baby's op de automatische piloot vlieg en jouw shoot als 'standaard' doe.  Zoals je in mijn portfolio en toelichting kunt zien beschouw ik iedere klant, iedere baby, ieder gezin individueel, specifiek. Bij iedere Newbornshoot komt mijn 'mechanisme' los op het gebied van creativiteit. Het is telkens maatwerk. Dus ook bij jou.

 

Rondleiding in mijn mooie studio

Ik leid je graag rond in mijn studio langs verschillende opstellingen, ruimtes, kamers, meubels en decors. Wij hebben een ingerichte slaapkamer, badkamer (met prachtig antiek bad), woonkamer en babykamer. Ik wil dat vooral jij kennis maakt met onze studio, met de eindeloze mogelijkheden. Je kunt ook gelijk ideeën opdoen. 

 

Lees hier een uitgebreide beschrijving van de werkwijze en aandachtspunten

 

moeder met pasgeboren baby
moeder met baby op de bank


Laten wij meteen bepalen wat je wilt

Vaak hebben wij dat al bij ons eerste contact, ruim voor de fotoshoot, (op hoofdlijnen) besproken en bepaald welke stijl je wilt.

 

Life-style & Geposeerd

In het algemeen is het zo dat de meeste Newbornshoots in mijn studio geposeerd zijn en dus compleet zijn gemaakt met decors en attributen. Dat is ook vaak de reden waarom klanten voor mij kiezen. Uiteraard doe ik ook life-style, simpele, natuurlijke fotosessies met je baby. Het kan zowel in de studio als bij jou thuis. Ik vind allebei soorten erg mooi en ze bevallen mij prima. Jij kiest waar je voor gaat.

 

Overigens, het is ook zo dat je bij mij voor beide stijlen, dus geposeerd & life-style, kunt kiezen. Dit is een unicum. Wij doen dan een deel van de shoot geposeerd en een deel als life-style. Er zijn geen andere fotografen die beide soorten hanteren. Vaak moet je kiezen. Bij mij krijg je ze allebei als je dat wilt. 

moeder houdt pasgeboren baby vast voor het raam
moede met baby op de bank
ouder met baby
baby en moeder in blauwe jurk
newborn meisje met haarband

 

Kies je eigen, unieke, originele, persoonlijke stijl

 

Bepaal welke stijl, thema's, decors, kleertjes en accessoires je gaat gebruiken. Hieronder zie je een kleine greep uit mijn vrijwel onbeperkte assortiment. Uiteraard begeleidt onze ervaren fotograaf je hierbij.

 

groet broer met newborn zusje
newborn in hangmat
vader met newborn dochter
moeder met newborn
moeder in jurk met baby dochter

newborn met kroon
newborn in droomvanger
newborn in rieten cirkel

 

Waar kun je op rekenen?

 • Hoedjes, mutsjes, kronen, bloemenkransen voor het hoofdje
 • Hangmatten
 • Bedjes
 • Tenten
 • Pluche Maan
 • Poppen
 • Speelgoed
 • Ballonnen, vlaggen
 • Kussentjes
 • Kleedjes
 • Teddyberen
 • Pluche groenten, fruit, dieren, etc.
 • Kistjes
 • Stoeltjes
 • Haarbandjes

 

Van babykleding en babykostuums hebben wij zo'n beetje alles wat je kunt wensen: 

 • Simpele en mooie, kleurrijke en design- / artistieke rompers
 • T-shirts
 • Overhemdjes
 • Broekjes
 • Babydekens
 • Babydoeken
 • Babywraps
 • Boxpakjes
 • Vesten
 • Jurken
 • Sokjes
 • Slofjes
 • Pyjama's
 • Jumpsuits
 • Rokjes
 • Truien
 • Schoenen

 

Verder kun je rekenen op heel veel moois & origineels:

 • Meubeltjes
 • Houten kostjes
 • Dromenvangers
 • Mandjes
 • Boho-stijl gadgets
 • Knuffelbeesten
 • Bedspeelgoed

 

Zoals je ziet zijn het hele originele, zelfs unieke items. Ik koop ze ook niet zomaar in een winkel of online. Wij maken gebruik van originele ateliers / leveranciers waar al deze spullen met de hand en met veel passie en liefde worden vervaardigd. 

 

 

Wij gaan ons nu echt op je Newbornshoot voorbereiden

 

 Je baby gaat slapen

Je baby moet goed en diep slapen. Dat is cruciaal voor een geslaagde Newbornshoot. Als je kindje wakker is is de kans heel groot dat wij de shoot niet of niet goed kunnen doen. Zelfs wanneer je baby rustig is is de kans groot dat hij of zij gedurende de fotosessie onrustig wordt, gaat huilen. 

 

Daarom doen wij er alles aan om je baby in slaap te krijgen

Zowel jij als de fotograaf nemen hier de tijd voor. Het mooiste is dat jullie kindje al slaapt als jullie binnenkomen. Maar dat is de ideale situatie. Wij moeten rekening houden met het feit dat het vaak niet zo is. Dat is ook geen probleem. In mijn planning houd ik daar altijd rekening mee. En daarom duurt een Newbornshoot langer dan andere shoots. 

 

 

Om je van mooie, unieke foto's te voorzien adviseer ik altijd om een zo groot mogelijk pakket te nemen omdat wij dan altijd voldoende tijd hebben voor een zeer geslaagde Newbornshoot. Daarnaast ontvang je meer bewerkte foto's, is jouw fotoreportage groot om daaruit een ruime keuze te maken voor voor de te bewerken foto's. En wij kunnen meer verschillende ambiances creëren. 

 

De fotograaf gaat je baby inbakeren, wrappen. Dit werk het beste (net zoals thuis) om je kindje in slaap te krijgen. 

 

 

Er zijn meerdere mogelijkheden om je Newbornshoot te starten. Wij kunnen in jullie geval starten met jullie baby in een mandje of op één van onze meubels starten. De focus is dan alleen op het kindje. Vervolgens doen wij de shoot met jullie, ouders. Jullie houden jullie baby in jullie armen.

 

Veiligheid van jullie baby staat bij ons op nummer 1. 

 

Lees hier alles over veiligheid tijdens Newborn Shoot in onze studio.

baby in groene omgeving
newborn met ouders

 

Als jullie baby wakker wordt dan moeten wij hem / haar zo snel mogelijk weer in slaap proberen te krijgen. 

 

Als jullie kindje weer slaapt dan kunnen wij ook andere dingen proberen. Wij kunnen dan een scenery creëren waarbij je baby minder kleertjes draagt. Over de temperatuur in de studio hoef je je geen zorgen te maken. Het is bij mij ook in de winter lekker warm. I.p.v. echte babykleertjes kunnen wij doeken en andere interessante items gebruiken.

 

newborn op een reuzeblad
baby ligt op de vader
newborn in hangmat
newborn zonder kleren
newborn met lichte kleding

 

Tijdens jullie fotosessie kunnen wij ook inzoomen op bepaalde lichaamsdelen, details, etc.

Dit geeft een prachtige focus en maakt jullie Newbornshoot uniek

 

hoofdje van newborn
newborn in leeuwpakje
newborn verkleed als koning
newborn hoofdje

 

Hier wil ik nog even een aantal stijlen beschrijven die wij bij je fotosessie kunnen toepassen. Het beperkt zich dus niet alleen tot geposeerd en life-style. Er zijn veel andere soorten, smaken, sferen, stijlen die wij kunnen toepassen. En wij kunnen ze tijdens jouw bezoek aan onze studio sowieso combineren. Dus je hoeft niet te kiezen. Je kunt bij mij alles krijgen.

 

Schattige Newbornshoot

 

Hier focussen wij ons op hele lieve, snoeperige, vertederende houdingen van je baby. De meeste ouders willen deze stijl sowieso en het lijkt een vanzelfsprekendheid. Immers, je kindje is ongelooflijk schattig en zo wil je hem of haar vastleggen. Eigenlijk is deze stijl, dit effect zichtbaar in alle soorten fotosessies.

schattig babymeisje

Dromerige Newbornshoot

 

Bij deze stijl wordt jullie baby in een droom, in een sprookje gefotografeerd. Dit bereiken wij niet alleen met kleertjes en decors. Hier hanteren wij bepaalde fototechnieken en grafische bewerking om een fantastisch effect te krijgen. Wat een leuke suggestie is is het gebruik van seizoen decors (bv. herfst of winter). Hier kun je onze Kerst- & Winter Newbornshoots bekijken.

baby slaapt

Stoere Newbornshoot

 

Het gebruik van bepaalde stoere items, bepaalde houdingen en poses van je baby en bepaalde fotobewerking zorgen ervoor dat wij een hele coole fotosessie kunnen creëren. Soms ontstaat deze stijl vanzelf als jullie baby bepaalde gelaatsuitdrukkingen heeft. Zo'n spontane gebeurtenis is vaak erg mooi en origineel.

baby met bril op

Grappige Newbornshoot

 

Met onze gadgets en props kunnen wij zeker leuke, komische effecten creëren. En soms gebeurt dit onbewust en komt erg authentiek over. Dit is vooral het geval als jullie kleine wonder lacht.

baby in badje

Passie & Emotie voor Elkaar

 

Tijdens jullie Newbornshoot kunnen wij een gedeelte reserveren om de emotie, het gevoel, de passie voor elkaar te benaderukken. Wij laten hiermee zien hoe ontzetten klein de afstand, letterlijk en figuurlijk, tussen jullie is.

vader en newborn

Iets anders dan anderen doen

 

Je wilt een 100% of zelfs een 1000% eigen, persoonlijke Newbornshoot. Het moet echt iets van jullie, door jullie, over jullie zijn. Sowieso iedere fotosessie die jullie met mij samen creëren is origineel, uniek en het is altijd maatwerk. Maar wij kunnen nóg één stap (of twee) verder gaan. 

newborn meisje met ouders


Uitgelicht voor je: Onze prachtige babykleertjes en kostuums

 

Ik zet mij 1000% voor jullie Newbornshoot in. Hier concentreer ik mij niet alleen op de foto (techniek, kwaliteit en technische bewerking) maar ook op de grote diversiteit aan stijlen, thema's, attributen, decors en babykleertjes. Hiermee wordt je shoot uniek en mooi. Bij mij zijn keuzemogelijkheden onbeperkt: van glamorous, aangekleed, elegant tot simpel, minimalistisch en ‘everything in between’.

 

Zie hier onze prachtige Kerst- en Wintershoots met Newborns


Meteen een Pasfoto maken?

 

Maak meteen gebruik van je bezoek aan onze studio en laat ons een goede Pasfoto van je newborn maken. Het scheelt je een extra bezoek aan de fotograaf in de nabije toekomst. Kom je met je partner/gezin? Zij kunnen uiteraard ook hun Pasfoto's laten maken.

 

Een set van 6 geprinte Pasfoto's kost € 20. Je ontvangt je Pasfoto meteen.

Pasfoto bij newbornshoot in Rotterdam


Een newbornshoot fascineert iedereen in je omgeving

 

Ondanks het feit dat je jouw baby laat fotograferen (met eventueel ook jullie - ouders - erbij als jullie dat willen) is dit een soort fotografie die veel mensen beweegt, boeit, ontroert, aangaat. Uit onze eigen ervaring weten wij dat ook opa en oma, tante, je schoonzus en ook je vriendinnen en collega's erg benieuwd zijn naar je newbornfoto's. Dit is te vergelijken met trouwfoto's. Iedereen wil ze zien. Iedereen wil ervan genieten. En misschien, al zeggen ze dat niet meteen hardop, willen je familieleden en vrienden meteen de fotograaf beoordelen? Dat mag van mij. Ik doe uiterste mijn best voor jou. En daarom is het verstandig om meteen een goede, ervaren fotograaf te kiezen. Kwaliteit staat dus absoluut voorop.

 

Lees hier waar je op moet letten bij het boeken van een Newbornshoot en lees mijn persoonlijke boodschap

ouders met pasgeboren baby

Om jou en iedereen in je omgeving te fascineren hebben wij een aantal belangrijke ingrediënten nodig zoals een goede, ervaren fotograaf, een mooie, functionele stutdio, decors, babykleertjes, goede apparatuur, baby commode, kennis & ervaring, etc. En wij hebben ook een behoorlijke dosis creativiteit nodig, en een luisterend oor; want wat jij wilt is en blijft belangrijk. 

 

In tegenstelling tot veel andere fotografen zorg ik voor afwisseling in één shoot. Dit bereik ik door meer dan één stijl tijdens de fotosessie toe te passen. 

 

Als je mijn studio in Rotterdam bezoekt dan gaat er werkelijk een wereld voor je open aan mogelijkheden. En daar ben ik erg trots op. Elke dag vernieuw ik mijn diensten en producten. Vrijwel elke dag breid ik ze voor jullie uit. Overigens, ik kan je newbornshoot thuis bij je in Rotterdam doen.

 

Uitgelicht voor je: Onze prachtige decors en thema-kamers

 

Bij ons willen wij je Newbornshoot een unieke ervaring laten zijn. Dus wij zorgen voor veel meer dan alleen mooie foto’s. Wij zorgen ook voor een totaal ingerichte omgeving van je baby om op deze manier een zeer originele shoot te creëren. Dit doen wij met onze ingerichte kamers, thema ruimtes, meubeltjes, speelgoed, kleertjes, achtergronden en veel meer. 

 

Welke houding kan een baby aannemen?

Een newborn kan zo'n beetje alle houdingen en poses aannemen. Iedere baby is anders en dat zien wij ook terug in de foto's. Ik krijg vaak de vraag of een bepaalde houding 100% lukt. Mijn antwoord daarop is: dat moeten wij dus tijdens de shoot zien. Garanties zijn niet te geven. Baby's verschillen van elkaar en hier komt nog bij dat iedere dag anders is. De ene dag voelen zij zich heel goed, de volgende iets minder. Dat is dus typerend voor baby's. Hier is niets aan te doen en hier moeten wij ook niets aan proberen te veranderen. 

Is er een 'gouden recept' om je baby in de gewenste, mooie, schattige, unieke poses en houdingen te krijgen? Zoals gezegd, er zijn geen garanties maar er is een aantal dingen dat waar wij wel rekening mee kunnen houden om de kans zeer groot te maken om zulke poses voor de camera te krijgen.

 

Overigens, of je baby meewerkt, poseert of niet; je krijgt altijd prachtige, unieke foto's. Het is jouw baby, de foto's zijn haarscherp en goed bewerkt en je kindje ligt in een unieke omgeving. Dus de foto's zullen hoe dan ook perfect worden.

Dat 'gouden recept' bestaat uit twee dingen:

 1. Boek je newbornshoot zo snel mogelijk, zo kort mogelijk na de geboorte; bij voorkeur binnen 5-7 dagen. Gezien de drukte is het aan te raden dat je je newbornshoot voor de bevalling boekt. Je hoeft je over je reservering geen zorgen te maken. Mocht het echt nodig zijn (je baby is absoluut niet lekker) dan zullen wij de fotosessie zonder kosten verzetten. 
 2. Kies voor een zo groot mogelijk pakket voor je newbornshoot. Waarom? Dan hebben wij meer tijd en er zijn meer decors, thema's. Hierdoor maken wij de kans stukken groter om je baby in alle gewenste houdingen, poses te krijgen. Uit ervaring weet ik dat wanneer ouders een (zeer) klein pakket nemen en de baby niet meewerkt dat men minder tevreden is. Dus laten wij de kans op een unieke shoot met gewenste poses, houdingen absoluut groter maken en lekker veel tijd voor reserveren. 

Ik werk op dit moment aan een nieuwe, professionele studio in Barendrecht. Binnenkort volgt hier meer informatie over. Tot die tijd ontvang ik je heel graag in mijn grote, professionele studio in Rotterdam.

 

Papa & Baby; mooi en bijzonder

 Ouders en kinderen hebben een bijzonder sterke relatie met elkaar. Dat tonen wij aan elkaar en aan de wereld om ons heen. Op de foto's laten wij dat ook vaak zien. Wij zien heel vaak de relatie moeder-kind en wij zien iets minder de onbreekbare band tussen de vader en de baby. Wij hebben zelf veel originele ideeën voor je om deze bijzondere relatie te benadrukken. Maar heel vaak hebben jullie ook geweldige suggesties die wij meteen voor de camera kunnen realiseren. Hoe wil jij met je kleine wonder op de foto komen?

vader en pasgeboren kind