Wat is de beste periode om een zwangerschapsfotoshoot te doen?
Nieuws · 29. april 2024
Gefeliciteerd met je zwangerschap! Het is een opwindende tijd vol verwachting en vooruitzichten, en een zwangerschapsfotoshoot kan een prachtige manier zijn om deze bijzondere periode vast te leggen. Maar wanneer is eigenlijk de beste tijd om zo'n fotosessie te plannen? In deze blog gaan we dieper in op de beste periode voor een zwangerschapsfotoshoot, en alles wat je moet weten om ervoor te zorgen dat je de mooiste herinneringen vastlegt aan deze speciale tijd.
Hoe oud moet je baby minimaal zijn voor een newborn shoot?
Nieuws · 22. april 2024
Gefeliciteerd met je kleintje! Als kersverse ouder wil je natuurlijk elke mooie herinnering vastleggen, en een newborn shoot is daarbij een fantastische optie. Maar wanneer is je baby eigenlijk oud genoeg voor zo'n fotosessie? Het antwoord kan variëren, maar over het algemeen wordt aanbevolen om de shoot binnen de eerste twee weken na de geboorte te plannen. Laten we eens kijken waarom dit het ideale moment is voor zo'n bijzondere ervaring.

Wat houdt een newborn shoot in?
Nieuws · 15. april 2024
Welkom in de wondere wereld van het ouderschap! Het is een tijd vol nieuwe ervaringen, emoties en vooral, liefde. Een van de bijzondere manieren om deze onvergetelijke momenten vast te leggen, is door middel van een newborn shoot. Maar wat houdt zo'n fotosessie eigenlijk in? In deze blog gaan we dieper in op alles wat je moet weten over een newborn shoot, van hoe het werkt tot wanneer je het kunt doen, en nog veel meer.
Wat houdt zwangerschapsfotografie in?
Nieuws · 08. april 2024
Zwangerschap is een van de meest bijzondere periodes in het leven van een vrouw. Het draagt een aura van schoonheid, verwachting en pure vreugde. Zwangerschapsfotografie biedt de mogelijkheid om deze prachtige fase vast te leggen, vol emoties en liefde. Maar wat houdt zwangerschapsfotografie eigenlijk in? In deze blog gaan we dieper in op deze unieke vorm van fotografie, van hoe je een mooie zwangerschapsfoto maakt tot hoe je je kunt voorbereiden op een fotoshoot.