Tips, Adviezen & Werkwijze

Ik heb inmiddels zo'n 20 jaar ervaring met de fotografie. Ik heb bijna 10 jaar mijn eigen fotostudio. Ik weet wat werkt en wat niet. Lees mijn adviezen a.u.b. zodat ik prachtige foto's kan maken en de shoot lekker ontspannen, professioneel en efficiënt verloopt.

1. Wij plannen je Kindershoot in nadat wij het pakket en de mogelijke opties (zoals bv huur Attributen, Make-Up) hebben besproken

 

2. Je fotosessie is definitief ingepland na ontvangst van je aanbetaling

 

3. Wij doen je Kindershoot (met optioneel make-up en haarstyling)

 

4. Binnen 2-3 dagen na je fotosessie krijg je alle foto’s zodat je kunt kiezen welke bewerkt zullen worden

 

5. Stuur je keuze z.s.m. naar mij 

 

6. Ik bewerk je foto’s binnen 30 dagen nadat je je keuze hebt gemaakt. Vaak is dat eerder. De bewerking moet goed gebeuren. Mocht je het wensen dan hebben wij ook een spoedservice.

Wat is het beste moment om een Kindershoot te doen?

Er zijn talloze gelegenheden om dit te doen. Het hoeft geen 'officieel' moment te zijn zoals een verjaardag. Iedere dag leent zich perfect voor een fotosessie van je kind. Immers, ze groeien zo snel. Voor je het weet, zijn ze groot.

Welke locatie leent zich het beste voor Kindershoot?

Er zijn, grofweg, twee soorten locaties: in onze studio en op locatie. In de studio hebben wij alle decors, attributen, faciliteiten (apparatuur, belichting, achtergronden), etc. Dus dat een ideale plek, vooral als je een origineel decor / omgeving wilt samenstellen.

 

Maar je kunt er ook voor kiezen om de shoot op een bijzonder locatie te doen zoals bij de Erasmusbrug, op het strand, in een park. Of op locatie waar de festiviteit van je kind plaatsvindt zoals de Ballenbak, verjaardagsfeestje bij vriendje thuis, etc.

Hoe lang duurt een Kindershoot?

Dat is afhankelijk van het gekozen pakket. Zie hiervoor onze pakketten en prijzen.

Welke stijlen / thema's / decors zijn mogelijk?

De mogelijkheden zijn hier onbegrensd. Wij kunnen zo'n beetje alles stijlen toepassen. Hiervoor hebben wij ontzettend veel originele attributen, kostuums, ingerichte ruimtes, etc. Bekijk ons portfolio en onze decors.

 

Tijdens jullie shoot kunnen wij meerdere stijlen, thema's combineren zodat je een afwisselende, verrassende fotosessie krijgt.

Kan mijn andere kind en kunnen andere familieleden op de foto?

Ja, natuurlijk. Zie hiervoor onze pakketten en prijzen.