Tips en Adviezen bij Boudoir Fotografie

Boudoir Fotografie is een hele bijzondere vorm van fotografie en dient ook op een bijzondere manier te worden aangevlogen. Om jouw boudoir fotoshoot perfect te maken vraag ik je om rekening te houden met een aantal zaken. Mijn adviezen baseer ik op een jarenlange ervaring met boudoir fotografie.

 

Wanneer kun je een boudoir/lingerie shoot doen? Welke gelegenheid leent zich daar het beste voor?

Altijd! Doorbreek je dagelijkse sleur. Je hoeft niet te wachten op jullie jubileum, jouw verjaardag. Van afstel komt uitstel dus boek nu jouw fotosessie bij mij. Verras je partner - jouw Lover - met je prachtige foto's. Of neem hem of haar mee naar de shoot! Koop een mooie lingerieset en maak een afspraak met mij. Bekijk hier een aantal voorbeelden boudoir fotosessies.  Laat je fantasie de vrije loop en laat mij weten wat je wilt. Zelf heb ik ook ideeën die ik graag aan je voorleg.

 

Mag mijn partner op de foto's?

Dat kan zeker! Bekijk hier onze pakketten en prijzen of dat mogelijk is.

 

Hoe verloopt een boudoir/lingerie shoot?

Je voelt je bij mij op je gemak. In de studio ben alleen jij en ik; jouw fotograaf. Je kunt je rustig in de kleedkamer verkleden. Niemand stoort ons. Niemand kijkt mee. Wij nemen de tijd voor jouw shoot om het perfect te laten verlopen.

 

Waar kunnen wij jouw fotosessie doen?

Het liefst doe ik jouw boudoir shoot in mijn studio. Hier heb ik de ideale omstandigheden daarvoor zoals alle attributen, meubilair, achtergronden. Daarbij heb ik alle belichting om verschillende sferen te creëren. Uiteraard kunnen wij deze shoot ook bij jou thuis of op een andere, unieke, geschikte locatie doen. 

 

Wij starten op tijd

Niets is zo vervelend als met 1:0 achterstand te beginnen. En dat doet zich voor wanneer wij te laat met jouw boudoir fotoshoot starten. Wees dus op tijd in onze studio. Of op locatie waar de fotoshoot gaat plaatsvinden. Arriveer minimaal 15 minuten voor het afgesproken tijdstip.

 

Bij grotere, complexere boudoir fotoshoot, zeg maar vanaf ons Platina Pakket, is het verstandig om nóg eerder te arriveren. Maar ik neem hierin de lead en laat je weten of er specifieke, aanvullende afspraken nodig zijn.

 

Welke stijl, welk thema kunnen wij kiezen voor jouw boudoir/lingerie fotosessie?

Uiteraard bepaal je dit helemaal zelf. Wij kunnen alle kanten op. Van klassiek, elegant tot erotisch. Mocht je zelf geen idee hebben dan zal ik je begeleiden zodat je een perfecte shoot krijgt. Zie hier mijn portfolio. Daarnaast kun je onze mooie, originele attributen gebruiken bij jouw boudoir shoot. De kosten bedragen slechts € 29 voor een onbeperkt aantal items. Je kunt hier denken aan meubilair, veren, zweepjes, ballonnen, masker/gezichtsbedekking. Hier zie je een deel van ons assortiment attributen. 

 

Hoe krijg ik mijn foto's geleverd?

Ik verstuur jouw foto's digitaal in hoge resolutie via WeTransfer. Je kunt ook foto's op USB-stick ontvangen tegen meerprijs.

 

Verder heb ik nog een aantal tips en adviezen:

 

  • Wees op het afgesproken tijdstip. Sterker nog, arriveer minimaal 15 minuten voor de fotoshoot. Wij kunnen dan op tijd starten met jouw boudoir shoot. Iedere vertraging gaat van de beschikbare tijd voor jou. Dat is zonde.
  • Als wij jouw boudoir fotosessie bij jou thuis of op een andere locatie doen wees dan op tijd en wees telefonisch bereikbaar. Onze fotograaf arriveert zo'n 15 minuten (of zelfs eerder). Om geen vertraging op te lopen is het dan voor onze fotograaf handig als hij/zij zijn/haar apparatuur meteen kan installeren en de omgeving kan verkennen om jouw fotoshoot perfect te maken.