Familieshoot

 

Moeder met zoon en echtgenoot

 

 

Familieshoots zijn bedoeld voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar. Wil je een Familieshoot met kinderen jonger dan 3 jaar en/of een Zwangere Vrouw? Lees hieronder voor wie onze Familieshoots zijn bedoeld.

 

 

Een mooie Familie Shoot is niet zomaar een simpele fotosessie die je ‘even’, ‘ergens’ bij ‘iemand’ laat doen. Het is een leuke, unieke ervaring die vraagt om professionele, concrete aanpak in een plezierige, comfortabele omgeving. 

 

Aneta Chocholak

Eigenaar & Fotograaf Fotoshoot Rotterdam

 

fotograaf houdt camera vast

 

De meeste Stijlen, Ingerichte Ruimtes, Decors, Jurken, etc. van Nederland

 

 

Betaalbare Professionele Familieshoot

 

 

Uitstekend Advies & Goede Begeleiding

 

 

 Familieshoot in Comfortabele Studio & ook Op Locatie mogelijk

 

 

Ervaren Fotografe met Uitstekende Reputatie en Reviews

  

 

Professionele Make-Up & Haarstyling mogelijk


Je Familie is Uniek! Neem 1 minuut de tijd om hieronder te zien hoe wij hiermee omgaan:

 

Uniek Portfolio

 

Attributen & Decors

 

Pakketten & Prijzen

 

Make-Up & Haarstyling


familieshoot op bank
familieshoot in zwart-wit

Of je nu al precies weet welke Stijl, welk Decor of je een natuurlijke Life Style Shoot wilt. Of je weet het nog niet. Mijn Studio biedt de grootste keuze van Nederland om aan je wensen tegemoet te komen. 

 

Ik begeleid jullie hierbij.


familieshoot bij Erasmusbrug
Familieshoot in Kralingse Zoom
familieshoot bij ss rotterdam

Naast mijn Comfortabele Studio kunnen wij naar Buiten; naar een Unieke Locatie. Inmiddels heb ik Zwangerschapsshoots op een groot aantal bijzondere, mooie plekken gedaan.  

 


make-up voor familieshoots

 

Sta stil bij je uiterlijke verzorging. Wil je Make-Up? En zo ja; hoe wil je het hebben? Hetzelfde geldt voor Haarstyling. Bepaal dit zelf of laat je door mij adviseren.

 

Ik kan je Make-Up & Haarstyling op een professionele manier verzorgen. 

 

 

Ik hanteer zeer aantrekkelijke Prijzen voor mijn Zwangerschapsshoots. Op dit moment heb ik Kortingen en daar bovenop bied ik Gratis Foto's aan die je bij ieder Pakket krijgt.


Fam. De Haan, Rotterdam

Deze fotograaf levert mooie foto's en is heel plezierig in de omgang. Er zijn veel mooie reviews over dit bedrijf en dat klopt allemaal. Ik wil iets aangeven wat nog niet in de reviews is gezegd. Je kiest een pakket en je weet precies hoeveel foto's je krijgt en wat je daarvoor betaalt. Er zijn geen vervelende verrassingen achteraf zoals bij veel andere fotografen. Wij komen zeker terug. 

 L. de Boer, Rotterdam

Onze hele familie heeft een super mooie shoot gehad met allerlei jurken, kostuums. De fotograaf heeft ook een mooi familieportret gemaakt. De foto's zijn prachtig geworden.

Reviews op Google

Reviews op Facebook 

Na meer dan 10 jaar ervaring weet ik welke vragen er leven en waar je naar op zoek bent. 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Waarom is je Familieshoot bij ons uniek?

Je komt bij ons met z’n allen, als gezin, als familie. Maar ook ieder van jullie komt zeker als individu. Jullie willen als een groep maar wel in verschillende samenstellingen gefotografeerd worden. Wij willen daarbij verschillende dynamieken krijgen, verschillende houdingen, poses, gelaatsuitdrukkingen bij jullie exponeren. Je wilt deels poseren maar ook deels onbevangen worden vastgelegd. En daarom zorgen wij voor een compleet verslag van jullie bezoek door veel mooie foto’s te maken. Zoveel deelnemers; zoveel smaken. Door het grote aantal foto’s en diversiteit wordt iedereen op zijn of haar wenken bediend.


Meteen een Pasfoto maken bij je Familieshoot?

 

Maak meteen gebruik van je bezoek aan onze studio en laat ons een goede Pasfoto van je kindje maken. Het scheelt je een extra bezoek aan de fotograaf in de nabije toekomst. Kom je met je partner/gezin? Zij kunnen uiteraard ook hun Pasfoto's laten maken.

 

Een set van 6 geprinte Pasfoto's kost € 25. Je ontvangt je Pasfoto meteen.

Vrouw op pasfoto