Cadeaubon voor Fotosessie

Verras je naasten, vriend of collega met Veruit Hét Mooiste, het Origineelste Geschenk dat je kunt geven

Cadeaubon voorkant

Je stelt je Cadeaubon helemaal zelf samen zoals jij dat wilt. Zo maak je een ideaal, origineel, gepersonaliseerd geschenk voor je geliefden

zwangere vrouw

newbornshoot van een meisje
babyshoot in groen

moeder en dochter
kindershoot in de schommel

portretshoot met blauwe achtergrond

castingshoot van een man
vrouw in lingerie

glamourshoot in rood
koppelshoot

familieshoot in Rotterdam
shoot buiten in het park

pas getrouwd
koppel in het park


Onze Cadeaubon voor Familieshoot

Lees hier alles over dit Originele Geschenk

Altijd Geldig

Je Cadeaubon blijft altijd geldig. Dus of de ontvanger zijn/haar shoot over een week, over drie maanden of over drie jaar inplant; de bon blijft gewoon geldig. 

100% Flexibel Inzetbaar

Jouw Cadeaubon kan werkelijk op alle manieren, voor alles bij Fotoshoot Rotterdam, worden ingezet. Dus ook voor andere typen fotosessies, grotere pakketten (dan waarvoor je de bon hebt gekregen), onze professionele make-up en haarstyling, huur van bijzondere attributen en decors, etc. Niets is te gek.

Neem de bon Altijd Mee naar je Shoot

Dit is zo vanzelfsprekend dat je je misschien afvraagt waarom wij dit hier vermelden. Toch gebeurt het heel af en toe dat onze klanten hun bon niet bij zich hebben als zij bij ons in de studio komen. Dit betekent dat de shoot niet door kan gaan. Hier kunnen wij geen uitzonderingen maken. Wij moeten dus altijd je cadeaubon ontvangen om de shoot door te laten gaan.

Niet inwisselbaar voor geld

Onze Cadeaubon is op alle mogelijke manieren inzetbaar en altijd geldig, zoals hierboven toegelicht. De bon kan niet voor geld worden ingewisseld.

Verzendkosten

Je Cadeaubon wordt met Post NL met Track & Trace verstuurd. Dit is zo fijn omdat de bon dan niet kwijtraakt en je weet wanneer je het kunt verwachten. Dit is dus een fijne, transparante en betrouwbare manier van bezorgen. De kosten die wij aan Post NL betalen zijn hoger dan bij een 'normaal' poststuk. Daarom zijn wij genoodzaakt om verzendkosten van € 4,95 in rekening te brengen.

Wijzigingen van onze Pakketten & Prijzen

Je kunt je Cadeaubon altijd gebruiken; dus over een week, over drie maanden of over twee jaar. De bon is en blijft altijd geldig. En dat is een unicum. De bon behoudt ook altijd zijn waarde in geld. Dus; heb je een bon van € 200 dan is het over twee, drie, vier jaar nog steeds € 200.  Je moet wel rekening houden met het feit dat onze pakketten qua naam, de samenstelling en de prijs in de loop van de tijd kunnen veranderen.