Wij zijn Fotoshoot Rotterdam

onze fotograaf voor newborn en zwangerschapsshoots
badkuip als onderdeel van de studio

verschillende shoots
kaartje met aanwijzing van onze studio

onze klanten beoordelen ons goed

Wij zijn een begrip in Rotterdam

Inmiddels bestaan wij 10 jaar en hebben wij ontelbaar veel Newbornshoots gemaakt voor jullie. Bijna iedere Rotterdammer kent onze studio. De meeste klanten komen bij ons dankzij 'mond-op-mond' reclame. Hier zijn wij ongelooflijk blij mee en het geeft ons energie. Het is ook een zeer gewaardeerde erkenning voor ons jarenlange inzet. En wat ons extra blij maakt is het feit dat Rotterdammers kritisch en veeleisend zijn. Dus de lat ligt hier erg hoog. En toch slagen wij, elke dag opnieuw, om jullie te verblijden met onze Newborn Shoots.

 

Waarom kiezen voor ons?

Je ziet aan ons portfolio dat wij kwaliteit leveren. En: Afspraak is Afspraak bij ons. Dat betekent dat je precies van tevoren weet wat je krijgt en voor welke prijs. Er zijn geen verrassingen achteraf. Wij kennen de Rotterdamse mentaliteit en zelf hebben wij die ook. Wij zijn nuchter, wij weten van aanpakken en wij komen onze verplichtingen altijd na. 

 

Investeren in onszelf

Wij hebben hele goede fotografische opleiding als basis. Tevens hebben wij een aantal goede opleidingen en cursussen gevolgd. Het betreft niet alleen fotografie maar ook fotobewerking, omgaan met kinderen, baby's, modellen, creativiteit, webdesign, marketing, etc. Dit blijven wij de komende jaren doen. En wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met Newbornshoots.

 

Investeringen in de studio

De afgelopen jaren hebben wij veel in onze studio geïnvesteerd. En dit blijven wij doen. Wij werken met de modernste apparatuur. Ook is de inrichting, zijn de decors en de attributen origineel, uniek en mooi. De kwaliteit en de veiligheid ervan is van het hoogste niveau.

 

Waar komen onze klanten vandaan?

Onze klanten komen uit alle wijken en (uit)hoeken van Rotterdam. Zo krijgen wij dagelijks bezoek uit Kralingen, Hillegersberg, Charlois, Overschie, Schiebroek, Delfshaven, Zevenkamp, Ommoord, Feyenoord, Centrum van Rotterdam. Wij hebben ook veel Newbornshoots in deze wijken gemaakt bij klanten thuis.

 

Onze studio aan de Pleinweg 236a biedt veruit de beste omstandigheden (faciliteiten, verlichting, apparatuur, decors, etc.). De studio is centraal gelegen in Rotterdam (aan de zuidkant van de Maastunnel). 

 

Wij hebben deze locatie gekozen omdat het centraal ligt in Rotterdam. Verder is het erg goed bereikbaar vanuit alle kanten van de stad.

Hieronder een aantal voorbeelden van onze Newbornshoots in Rotterdam (bij mensen thuis of in onze studio)

 

Tijdens je fotosessie kun je één of meerdere stijlen/thema's kiezen. Wij hebben eigenlijk ontelbaar stijlen te bieden voor je. Hieronder tref je maar enkele voorbeelden aan.

 

Wij staan midden in Rotterdam, midden in de samenleving. Wij bereiken en bedienen alle nationaliteiten die Rotterdam rijk is. Zo worden wij bezocht door klanten uit diverse groepen; Nederlands, Marokkaans, Surinaams, Turks, Antilliaans, Hindoestaans, Oost-Europees, Brits, Amerikaans.

 

Newbornshoots voor alle inwoners van Rotterdam

Als enige fotograaf leveren wij zo'n beetje Newborn Fotografie voor alle etnische groepen, minderheden; voor alle inwoners van Rotterdam. Smaken, voorkeuren verschillen; soms enorm van elkaar. Door onze jarenlange ervaring en het feit dat wij de stad uitstekend kennen weten wij perfect aan alle eisen, wensen en voorkeuren te voldoen.

Je kan dit 'ethnic marketing' noemen. Zo zijn er in de wetenschap, literatuur allerlei namen en definities gangbaar. Voor ons is het motto: wij moeten in staat zijn alle klanten uit alle hoeken van de wereld verrassen met onze creativiteit kwaliteit, stijl en aanpak.

 

Overigens, het zijn niet alleen 'etnische' groepen. Er zijn ook groepen te onderscheiden die op basis van hun doel, verblijf- & werkstatus, hun eigen wensen en eisen hebben. Hieronder beschrijven wij dat graag.

Wie heeft welke voorkeur, welke smaak?

De van oorsprong Nederlandse Rotterdammers houden van de meer rustige, natuurlijke stijlen zonder al teveel kleuren en attributen, wat niet wegneemt dat deze klantengroep van wat versiering, van extra's houdt. Er zijn veel andere fotografen in Rotterdam die hele simpele, vaak karakterloze Newbornshoots aanbieden. Wij profileren ons dus door meer sfeer in onze fotografie te creëren. En daarom bezoekt deze groep klanten ons graag.