Zwangerschapsshoots

Uit twee mensen voortgebracht

't lijkt zo'n simpel gegeven

Wat dieper erover nagedacht

is 't een wonder, zo'n nieuwe leven

Zwangere vrouw in een mooie jurk

Jurken & Decors, Pakketten & Prijzen, Make-Up & Haarstyling, Tips & Adviezen, Cadeaubonnen

Vrouw in verwachting in witte jurk
zwangere dame met partner

Je krijgt prachtige, uitstekend bewerkte Zwangerschapsfoto's in hoge resolutie

wapperende zwagerschapsjurk
vrouw in verwachting in rode jurk

Je Zwangerschaps Shoot is bij ons altijd 'All-Inclusive' en houdt in:  

 • Een Professionele, Verzorgde Fotosessie onder begeleiding van een Ervaren, Betrokken Fotograaf (die zelf moeder is). Het is altijd maatwerk; speciaal & specifiek voor jou
 • Een pakket Grafisch Uitstekend Bewerkte Foto's in hoge resolutie

Onze professionele 'All-Inclusive' Zwangerschapsshoots beginnen vanaf 

€ 99

Onze Pakketten & Prijzen


Platina

Pakket

16 Bewerkte Foto's

4 Decors

max. 5 Pers.

max. 2 uur

  ̶€̶ ̶5̶0̶0̶ 

€ 349


Gouden

Pakket

12 Bewerkte Foto's

3 Decors

max. 4 Pers.

max. 1,5 uur

 ̶€̶ ̶4̶5̶0̶ 

€ 299


Zilveren

Pakket

8 Bewerkte Foto's

2 Decors

max. 3 Pers.

max. 1 uur

 ̶€̶ ̶3̶5̶0̶ 

€ 249


Bronzen

Pakket

4 Bewerkte Foto's

1 Decor

max. 2 Pers.

max. 45 Min.

 ̶€̶ ̶2̶0̶0̶

€ 169


Mini

Pakket

2 Bewerkte Foto's

1 Decor

max. 1 Pers.

max. 30 Min.

 ̶€̶ ̶1̶5̶0̶

€ 99Wij zijn elke werkdag van 09:30 tot 18:00 uur voor je open. Wil je je shoot in het weekend? Dat kan! Dan gaan wij speciaal voor je open. In het weekend (zaterdag en zondag) geldt een weekendtoeslag van € 49.

Je ontvangt Zorgvuldig, Grafisch Bewerkte Digitale Foto's in Hoge Resolutie

Onze unieke Decors, bestaande uit Attributen, Zwangerschapsjurken en 'Thema-Ruimtes', huur je voor € 49. Iedereen kan binnen dit eenmalige bedrag per shoot gebruik maken van een onbeperkt aantal attributen, kleren, jurken, etc.

make-up bij fotostudio

Persoonlijke Verzorging is net zo belangrijk als de Shoot zelf. Laat dit niet aan toeval over. Fotoshoot Rotterdam verzorgt professionele Make-Up & Haarstyling. Het is speciaal ontwikkeld voor de professionele camera. 

 

Make-Up: € 59
Haarstyling: € 59
Make-Up met wimpers: € 69Reviews & Ervaringen

R. Johnson-de Kuijper, Barendrecht

 Bij Fotoshoot Rotterdam weten zij exact dat het niet alleen om mooie foto's gaat (want dat doen ze zeer zeker) maar dat je als klant goed begeleid moet worden. Zij helpen je met zwangerschapsjurk kiezen, de hele styling. Ook is de make-up erg mooi gedaan en het past ook helemaal bij mijn stijl. 

S. Aantjes, Rotterdam

Super mooie zwangerschapshoot gedaan met make-up en haarstyling. Ze had me super mooi opgemaakt en me haar gedaan en stelde me op me gemak tijdens de shoot. Ook meerdere setjes aangehad echt een super ervaring!

Reviews op Google

Reviews op FacebookWaarom is je Zwangerschapsshoot bij ons uniek?

Wij zorgen voor uitstekend bewerkte foto’s én je krijgt meer en beter bewerkte foto’s dan bij de andere studio’s in Rotterdam en daarbuiten. Wij begrijpen hoe belangrijk en persoonlijk jouw bezoek aan ons is. Onze fotograaf zal al haar talent, energie, kennis en liefde stoppen in jouw foto's. Ze zullen in detail geretoucheerd worden.

 

Hoe verloopt jouw Zwangerschapsshoot bij mij? En wat heb ik jou te bieden?

 

Hoe gaan we te werk? En waar kun je op rekenen?

 

Kennismaking

Ik vind het cruciaal om jou te leren kennen. Ik wil graag weten wat je wensen en verwachtingen zijn. Daarom begin ik iedere Zwangerschapsshoot met een kennismakingsgesprek onder het genot van een kop koffie, thee, water of sap. 

 

Rondleiding in mijn studio

Voordat wij beginnen leid ik je graag rond in mijn studio. Zo kun je zelf zien waar je Zwangerschapsshoot plaatsvindt. Je kunt ook aangeven waar je je fotosessie wilt; in welke kamer, welke ruimte, met welke meubels en rekwisieten. Je krijgt een overview en raak je vertrouwd met de omgeving.

zwangere vrouw met daglicht
zwangere vrouw in bad

vrouw in verwachting in rode jurk
zwangerschapsshoot met kubus

Jij kiest jouw zwangerschapsjurk, rekwisieten, decors & ambiances uit

Wij hebben het grootste assortiment van Nederland voor je. Maar het is ook belangrijk dat jij datgene kiest wat bij je past. En daar help ik je bij. 

 

Wij bekijken onze zwangerschapsjurken, buikbanden, tulle jurken & stoffen, etc. Wij hebben werkelijk alles dat je kunt wensen en in alle denkbare stijlen.

 

 

Onze Unieke Zwangerschapsgarderobe

 • Zwangerschapsjurken in veel kleuren, maten (van super klein naar heel groot) en stijlen. Ze zijn ook van verschillende stoffen gemaakt. Omdat ik als fotograaf erg handig ben en je je gekozen jurk niet dagelijks gaat dragen kun je ook een gekozen jurk in een maat, die te groot of te klein is, alsnog prima aantrekken. Je fotograaf helpt je en past het zodanig aan dat niet te zien zal zijn dat het te klein of te groot is. Het zal op de foto gewoon perfect overkomen. De mogelijkheden zijn hier werkelijk ongekend. En dat zie je in ons portfolio. Het zijn over het algemeen dure kledingstukken. Sommige zwangerschapsjurken kosten meer dan 1.000 euro. Ze zijn met liefde door professionals gemaakt in de beste ateliers van Europa.
gele zwangerschapsjurk
zalmroze zwangerschapsjurk

crème zwangerschapsjurk
blauwe elegante jurk

Welke soorten zwangerschapsjurken heb ik voor je?

Hieronder vind je een opsomming/beschrijving

 

 • (Zeer) lange en (zeer) korte jurken
 • Open aan de voorkant
 • Elegante, Luxe, Gala en Artistieke / Fashion / Haute Couture en Chiffon zwangerschapsjurken
 • Midi en Schouders 
 • Qua kleuren is vrijwel alles mogelijk: babyroze, babyblauw, créme wit, zwart, rood, geel, groen, goud, bruin, oranje, zalmroze, paars, etc.

 

 

Behalve uitbundige, elegante, stijlvolle zwangerschapsjurken hebben wij een breed assortiment simpelere kledingstukken zoals positiekleding, kantenbody's, zwangerschapsjeans en veel meer. Wij hebben ook lingerie. Maar omdat het heel persoonlijk is adviseren wij eigen ondergoed naar de studio mee te nemen.

zwangere vrouw in lingerie
zwangere vrouw met echtgenoot op kubus

Zwangere vrouw in spijkerbroek
vrouw in sportieve zwangerschapskleding

 

Verder hebben wij voor je allerlei T-shirts, hippe jurken, maxirokken, zwangerschapsbroeken, Little Black Dresses, badjassen, etc.

 

Om jouw fotosessie nóg verder origineel te maken en zodat jij het echt 1000% persoonlijk kunt maken hebben wij nog vele 'aanvullingen' op onze fashion. Wat dacht je van verschillende stoffen van tulle, katoen, wol, stretch, etc. 

 

Onze missie is om ons op jou, op jouw zwangerschap te richten. Voor jou hebben wij, zoals je dat ongetwijfeld kunt zien, het breedste assortiment van heel Nederland. Dit betekent dat wij voor je partner en je kinderen in principe geen kleding hebben. Voor heren hebben wij enkele overhemden, pakket, broeken, bretels, riemen, strikjes, etc. Wij adviseren dat je partner voor zijn eigen garderobe zorgt. Voor kinderen tot zo'n 3 jaar hebben wij kleding, kostuums en kunnen wij zeker samen  met jou kijken wat wij kunnen inzetten. Onze decors en attributen kunnen zij samen met jou in de fotosessie perfect gebruiken. Dus is je zwangerschapsshoot bij ons meer dan compleet.

 

Kleding is nog niet alles

Om jouw fotosessie, jouw uitstraling & appearance compleet en mooi te maken hebben wij verder ook oorbellen, kettingen, hoeden, schoenen, broches, hoge hakken, ringen etc. voor je.

 

Na onze kennismaking en rondleiding in de studio en langs onze garderobe is het tijd om aan de shoot te beginnen.

 

Hier hebben wij twee opties: wij beginnen meteen met je fotosessie of wij gaan eerst je mooie Make-Up en / of Haarstyling verzorgen. Meer dan de helft van de zwangere dames kiest voor onze professionele Visagie en Haarstyling.

make-up bij zwangerschapsfotografie
aangebrachte make-up
voor aanbrengen make-up

Jouw persoonlijke Make-Up en Haarstyling stemmen wij natuurlijk 100% met jou af. Het moet bij je passen. En het moet passen bij de gekozen thema's, stijlen en decors. Op basis van onze jarenlange ervaring zullen wij je hierbij goed adviseren.

 

Hier zetten wij ons in zodat je op de foto's gaat stralen. Het betekent wel dat wij de benodigde tijd voor reserveren. Er is geen 'short cut' hier mogelijk. Jouw fotograaf is tevens jouw visagiste. Zij neemt ongeveer een uur de tijd voor je make-up. En jouw professionele haarstyling duurt ook ongeveer net zolang. Dus voor beide moet je op 1,5 - 2 uur rekenen. Dit lijkt lang, maar de tijd vliegt snel voorbij. En dit is het geval bij onze werkwijze die wij baseren op professionaliteit en plezier. 

 

Je hoeft niet eerder naar de studio te komen maar gewoon op het afgesproken tijdstip. Wij houden in onze planning rekening met visagie en haarstyling.

Hieronder benoem ik alle mogelijke stijlen die wij kunnen toepassen. Deze betreffen niet alleen onze kleding en amibiance maar ook de manier van fotograferen en bewerken. Het zijn er een hoop. Het geeft wel goed weer waar je bij ons op kunt rekenen:

 

 • Elegant, Lux, Fashionable
 • Romantisch
 • Licht en zacht (smooth)
 • Simpel & LIfe-Style
 • Dromerig
 • Stoer
 • Donker, krachtig (deep)
 • Zwart-wit
 • Sexy (niet ordinair maar mooi, stijlvol)

Wij beginnen aan je shoot bij het eerste decor

Zeker aan het begin van je zwangerschap fotosessie moet je wennen aan de omgeving, de camera. Hier nemen wij de benodigde tijd voor. Afhankelijk van het gekozen verhaal in je shoot ga je hier poseren, bepaalde houding vinden of je bent juist onbevangen, natuurlijk. De fotograaf begeleidt je hier uitstekend bij.

 

Als decor kunnen hier ontelbare dingen worden ingezet. Het kan ons romantische bed zijn in een echte slaapkamer. Of op één van onze banken in de speciaal ingerichte woonkamer. Je kunt ook op één van onze schommels of in onze sprookjesachtige kooi met bloemen gaan zitten. Of je staat voor één van onze bijzondere achtergronden. En wat dacht je van een antiek bad in een echte badkamer? 

 

Het is ook mogelijk om ons even alleen op je zwangere buik te concentreren. Dit geeft een bijzonder, mooi effect. Geniet van je buik! Hij is straks weg.

zwangerschapsshoot op schommel
zwangere buik in detail
zwangere buik met zoon

zwangere buik in lingerie
zwangere buik met babyschoentjes

Bij het tweede decor kunnen wij ook, net als bij het eerste, voor alles kiezen

Wij kunnen hier gaan voor effecten met licht, schaduwen, contouren, daglicht, continue belichting (geef een ander effect dan flitser van een softbox), etc. Wij kunnen hier ook voor 'zwart-wit' gaan.

zwangerschapsshoot in zwart-wit
zwangere vrouw in het donker
zwangere vrouw met schaduw
zwangere vrouw met wit licht achtergrond
zwangerschapsshoot met daglicht

Bij jouw derde decor & ambiance kunnen wij kiezen voor een 'life-style' thema

Hiermee hebben wij mooie afwisseling van elegant, 'aangekleed' en simpel / life-style achtig. 

zwangere vrouw in t-shirt

zwangere vrouw met baby en spiegel
zwangerschapsshoot met daglicht
zwangere vrouw op het strand

Zwangerschapsaankondiging

Steeds meer van jullie kiezen ervoor om foto's te laten maken voor de bekendmaking van je zwangerschap. Hier kunnen wij ook voor alle mogelijke stijlen en 'smaken' kiezen. Maar meestal kiezen jullie voor een rustige, meer 'life-style' sfeer. 

zwangere vrouw met echplaatjes
zwangere vrouw met babyschoentjes

zwangere vrouw lacht
zwangere vrouw met partner

'Reis met mij mee'

De laatste tijd krijg ik meer verzoeken voor een maandelijkse zwangerschapsshoot. Op deze manier 'reizen' jouw geliefden, naasten en vrienden met je mee. Onze ervaren fotograaf maakt iedere maand een korte serie foto's van je zwangerschap. Het resultaat mag er zijn.

maandelijkse zwangerschapsshoot

Na je shoot ontvang je binnen 2-3 dagen alle foto's als reportage. Op deze manier zie je werkelijk alle gemaakte foto's en beschik je over een compleet verhaal van je bezoek aan ons. De fotograaf zal aan je vragen om aan te geven welke foto's je grafisch goed bewerkt wilt hebben. Vervolgens worden ze zorgvuldig en met liefde bewerkt.


Meteen een Pasfoto maken bij je Zwangerschapsshoot?

 

Maak meteen gebruik van je bezoek aan onze studio en laat ons een goede Pasfoto van je maken. Het scheelt je een extra bezoek aan de fotograaf in de nabije toekomst. Kom je met je partner/gezin? Zij kunnen uiteraard ook hun Pasfoto's laten maken.

 

Een set van 6 geprinte Pasfoto's kost € 20. Je ontvangt je Pasfoto meteen.

Vrouw op pasfoto