Onze Blog 2019

Bekijk hier onze dagelijkse updates. Op deze manier willen wij je regelmatig updaten over onze fotosessies. Wij willen ook onze inzichten, ervaringen en ideeën met je delen. De foto's die je hieronder ziet zijn gepubliceerd na uitdrukkelijke toestemming van onze klanten.
zwangere vrouw en met een baby

Geniet van twee mooie fotosessies (zwangerschap en newborn) en pak je voordeel van vele tientallen euro's! Lees hier meer.


moeder rode jurk newborn jongen

Wij hebben ons mooie portfolio newborn fotografie helemaal vernieuwd. 

Lees meer...


In onze studio kun je wat betreft zwangerschapsfotografie alle kanten op. Jouw wensen staan centraal. 

 

Lees meer...


zwangere vrouw met kralen

Boek je je zwangerschapsfotoshoot bij mij? Dan ben je in goede handen.newborn kijkt in de camera

Newborn fotografie vraagt om commitment, geduld en talent.newborn foto op canvas

Jouw mooiste foto's vereeuwigd op een canvasvader houdt zijn newborn in handen

De ins en outs van een newbornshoot

In deze blog licht ik toe hoe ik een newbornshoot voorbereid, waar je rekening mee moet houden, etc. Veel leesplezier! Voor de hele blog, klik hier. cake smash van een jongen

kinderen op de bank

fotoapparatuur in de studio

 

Jouw fotoshoot vraagt van ons een investering. Lees hier meer over.


gecombineerde fotosessies

 

Bespaar tot € 37 op jouw shoots. Reserveer onze gecombineerde fotosessie, bv. zwangerschapsshoot en newborn. Bekijk hier enkele voorbeelden.


voetje van newborn steekt uit

 

Schat; je eerste fotosessie. De mooiste herinnering van je leven. Zie onze recente newborn shoot.


koppel kijkt elkaar in de ogen

newborn op een blad

fotograaf aan het werk

 

Wat doen onze fotografen precies?

Lees hier meer over onze werkwijze


meisje in verwachting

 

Publicatie van een recente zwangerschapsshoot

Zie meer van de fotosessie


newborn met zijn moeder

 

Publicatie van een recente newborn fotoshoot

Zie hier meer van de fotosessie


unieke zwangerschapsshoot met partner

Presentatie van onze unieke, veelzijdige fotostudio

zwangere vrouwen op de schommel

 

Inmiddels is onze nieuwe studio helemaal klaar voor jou. Er zijn meerdere ruimtes, kamers en decoraties waar alle mogelijke soorten shoots kunnen plaatsvinden. Denk hier aan zwangerschapsfotografie, newborn, Cake Smash, portretten en boudoir.  De studio is liefst 140m2 groot en bevat o.a. een antiek bad, huiskamer, bed, etc.

 

Bekijk hier onze mooie studio.


18 mei 2019 Onze zwangerschapsfotografie is veel meer

zwangere vrouw in de wind

 

 

Wij houden niet van standaarden. Bij ons is heel veel mogelijk. Zo combineren onze fotografen tijdens één fotoshoot meerdere typen fotografie, bv. tijdens je zwangerschapsshoot kunnen wij ook een portret maken zoals in dit voorbeeld waar degene in een ridder verandert.

 

Zie één van onze voorbeelden hier.


17 mei 2019 Bijzondere shoots op bijzondere plekken

 

 

Een bijzondere plek voor jouw shoot hebben wij gauw gevonden. Rotterdam staat er vol mee. Overigens, dit hoeven niet steeds de bekendste iconen van de stad te zijn. Wij hebben in 010 en omstreken honderden plekken waar je een originele fotosessie kunt maken. Of het een portret, zwangerschapsshoot of andere soort fotografie betreft; alles is mogelijk. Doe hier wat indrukken op.


16 mei 2019 Rotterdamse iconen in jouw shoot

dame voor de Euromast

 

 

Bij ons kun je niet alleen rekenen op een geweldige fotosessie met Rotterdamse iconen. Wij adviseren je daar graag bij. Zie ons verslag hier.

 

 

 

 


5 mei 2019 Unieke attributen voor je newborn en babyshoot

newborn met mooie dingetjes

 

 

Onze studio heeft voor jou, jouw partner en uiteraard jullie baby/newborn alle mogelijke attributen, kostuums e.d. om jullie fotosessie compleet en origineel te maken. Zie hier enkele impressies van een onlangs gepubliceerde shoot.


1 mei 2019 Familiefotografie is óók onze specialiteit

familieshoot in Rotterdam

 

 

In onze studio maken wij vrijwel dagelijks familieshoots. Onze pakketten laten meer personen toe dan die van de concurrentie. Lees verder en zie een recente shoot hier.


27 april 2019 Vandaag publiceren wij een portret en boudoir shoot (in één fotosessie)

portret shoot van een dame

 

 

Inmiddels hebben wij veel verschillende portret en boudoir fotosessies gemaakt. Vaak combineren wij tijdens één shoot meerdere (fotografie) stijlen.  Zie hier één van de laatste publicaties uit onze studio. 


26 april 2019 Onze studio heeft alle faciliteiten voor een newborn- en babyshoot

baby op de foto

 

 

 

Wij hebben in onze studio alle faciliteiten voor jouw baby. Je kunt je kleine wonder bij ons makkelijk verschonen en voeden. De temperatuur in de studio is optimaal. Zie hier een recente newborn fotosessie. 


21 april Alles onder één dak voor zwangerschapsfotografie

 

 

Bij het maken van een afspraak voor een zwangerschapsshoot bij ons stemmen wij gelijk af wat je verder nodig hebt. Wij hebben zo'n 100 verschillende zwangerschapsjurken, duizenden andere attributen. Verder kun je gebruik maken van onze professionele visagie en haarstyling. Zie hier een recente fotosessie. 


17 april Publicatie van onze nieuwste newborn fotosessie

twee jongens poseren met bloemen

 

 

Onze newborn fotografie is ook ontwikkeld voor het hele gezin. Jullie zijn allen welkom. Wij kunnen tijdens de shoot ook nog afzonderlijke portretten maken van de ouders zonder extra kosten. Zie hier een deel van de fotosessie.


17 april 2019 Publicatie van een Newborn shoot

baby met bloemen

16 april 2019 Inspiratie t.b.v. verjaardagsshoot?

Je was één, twee, vijf jaar oud. En je ouders een fotoshoot voor jou geboekt. Dat was toen. Nu is nu. Nu doe je dat toch niet meer? Of toch wel? Bekijk hier een deel van ons portfolio verjaardag fotosessies.


15 april 2019 Vandaag gepubliceerde Portretshoot

Vandaag laten wij één van onze laatste fotosessies aan je zien. Deze is gemaakt in en rondom SS Rotterdam. Zie deze shoot hier.


15 april 2019 Vandaag gepubliceerde Cake Smash

cake smash van een jongen

Cake Smash is mooie aanleiding voor een mooie fotoshoot. Je legt een prachtige herinnering voor altijd vast. Zie hier een deel van deze fotosessie.


14 april 2019 Populariteit van Zwangerschapsfotografie

zwangere vrouw tijdens een shoot

In de jaren 50, 60 en zelfs later moest je als zwangere vrouw je buik verbergen. Dit is wat je vaak hoort van ouderen mensen. Nu is je mooie buik geen taboe meer. Sterker nog. Je mooie buikje mag getoond worden. Tijdens houw zwangerschapsshoot kunnen wij vele, mooie, unieke fotografiestijlen toepassen. Lees verder


15 april 2019 Ook Newborn fotografie wint aan populariteit


9 april 2019 Met welke fotoapparatuur werken wij?

N.a.v. een aantal vragen van onze klanten gaan wij even kort in op de apparatuur die wij in onze studio en daarbuiten gebruiken. 

Professionele fotograaf kan niet zonder 'state of the art equipment'. Dit geldt natuurlijk ook voor ons. Het betreft niet alleen fototoestellen maar ook verlichting/belichting, achtergronden, software t.b.v. de bewerking en retouchering van de foto's. Lees meer


8 april 2019 Waar zijn wij actief in Rotterdam als fotograaf?

Onze klanten vragen aan ons waar wij onze opdrachten vervullen. Daar willen wij in deze blog kort op ingaan. Lees meer.  


4 april 2019 Met onze combinatiepakketten bespaar je bij ons tientallen euro's

Als enige fotograaf in Rotterdam bieden wij combinatiepakketten aan; twee shoots met flinke korting. Dus als je bv. onze zwangerschapsshoot en newborn neemt bespaar je tot  € 37 op de fotosessies, afhankelijk van de grootte van het pakket. En wij hebben onze offerte uitgebreid met newborn en babyfotografie. Zie hier meer informatie. 

 

Waarom hebben wij dit geïntroduceerd? Wij willen onze klanten de mogelijkheid bieden om van meerdere belangrijke momenten in hun leven een mooie fotoshoot te maken. 


3 april Jouw verhaal. Jouw portret. Jouw bedrijf. Jouw missie.

Of het je bedrijf, jouw werknemers of jij als bedrijfseigenaar bent; anno 2019 kun je niet anders dan jouw 'missie' perfect visualiseren. En hier helpen wij je graag bij. Lees meer over onze (zakelijke) fotografie die jou en je onderneming verder brengt.

Rotterdamse fotograaf met skyline

2 april Wel of geen succes - een goede foto van jou maakt het verschil

Een goede, professionele foto is tegenwoordig niet meer weg te denken als je jezelf of je bedrijf 'op de kaart wilt zetten'.  Dit geldt voor jouw persoonlijke carrière, jouw onderneming, je product of merk. En steeds meer mensen willen 'influencer' worden op Instagram of Youtube. Voor al deze activiteiten zijn goede foto's cruciaal.  Lees hier mijn tips en ideeën hoe ik, als fotograaf, je kan helpen bij jouw carrière(stap), ontwikkeling van je bedrijf. 


1 april 2019 Mijn werkwijze tijdens zwangerschapsshoots

 

Ik krijg regelmatig vragen over mijn werkwijze tijdens zwangerschapsshoots. Ik heb besloten om in mijn blog hier op in te gaan. Lees meer

 

Mocht je vragen hebben over zwangerschapsfotografie, kijk dan bij mijn Tips & Adviezen.

fotosessie zwangere vrouw

30 maart 2019  Opening van onze nieuwe studio

Onze nieuwe studio is geopend! Vanaf vandaag beschikken wij over dé mooiste fotostudio van Rotterdam. Deze heeft een oppervlakte van 140 m2 en beschikt over 6 ruimtes waar verschillende fotosessies kunnen worden gehouden. Binnenkort zullen wij een aantal foto's publiceren. Maar voor nu: zie onze locatie. Deze is ideaal. Wij zitten in het hart van Rotterdam; op het snijpunt van Rotterdam Zuid en het Centrum van de stad, bij de inrit van de Maastunnel. Ons adres is: Pleinweg 236A, 3083 EZ, Rotterdam. Zie voor je oriëntatie/meer informatie hieronder. 

locatie van onze fotostudio in Rotterdam
adres van onze fotostudio rotterdam

19 maart 2019 Rotterdams bedrijf. Rotterdamse, nuchtere mentaliteit.

Ik ben een 'typische' Rotterdamse ondernemer: 'no nonsense', nuchter, eerlijk. Afspraak is afspraak in onze studio. Veel andere fotografen hanteren slimme marketingtrucs door bv. in hun offerte te vermelden dat een shoot bij hen gratis is of 'slechts' € 39 kost. In werkelijkheid is dit onzin. Als klant de foto's daadwerkelijk wil ontvangen dan moet hij flinke bedragen per foto betalen. Meer lezen


zwangerschapsfotosessie in onze Rotterdamse studio
Zwangerschapsshoot van 23 februari 2019

Flinke uitbreiding assortiment zwangerschapsjurken

Wij vernieuwen ons aanbod constant. Zo ontvangen wij vrijwel dagelijks prachtige attributen zoals zwangerschapsjurken, kostuums, gewaden, bloemen voor de ontwikkelingen bij ons. Zoals je van onze fotografen gewend bent hanteren wij verschillende stijlen om aan jouw verwachtingen/smaak te voldoen en je te verrassen.

 

Bekijk hier ons assortiment attributen

 

Bekijk hier onze zwangerschapsfotoshoots


fotosessie valentijnsdag
Valentijnsshoot van 14 februari 2019

Valentijnsdag steeds populairder

14 februari. Het is Valentijnsdag. Wij sturen kaartjes. Wij kopen bloemen, een fles wijn. Of wij gaan uiteten. Wij merken dat steeds meer geliefden op deze dag een romantische shoot willen doen. En dat vinden wij fijn. Laat je liefde, je passie voor elkaar vastleggen! Dat doet onze fotograaf met veel plezier.

 

Een fotosessie bij ons sluit 100% aan bij jouw wensen, verwachtingen, jouw stijl. Enerzijds heeft onze fotograaf suggesties en zal jullie verrassen met originele ideeën. Anderzijds kunnen jullie bepalen welke stijl onze studio moet hanteren. 

 

Bekijk hier ons aanbod Loveshoots

 

Geef je Valentijn het mooiste cadeau!


Geen prijsverhoging bij Fotoshoot Rotterdam

1 januari 2019

Wij hebben besloten om per 1 januari 2019 geen prijsindexering toe te passen. Zo blijven onze fotodiensten bereikbaar voor iedereen. 


Wij beginnen aan inrichting van onze nieuwe studio

1 november 2018

 

Vandaag beginnen de werkzaamheden aan onze nieuwe grote fotostudio aan de Pleinweg 236A. Deze gaat op 1 april 2019 open. Op onze nieuwe locatie zullen onze fotografen beschikken over 120m2 en twee verdiepingen. Hierdoor zullen wij in staat zijn meerdere unieke decors te bouwen voor diverse shoots. Wij zullen de studio ook inrichten met mooie decors, meubilair, etc. 

 

Onze studio zal makkelijk bereikbaar zijn voor de Rotterdammers. Het ligt aan de inrit van de Maastunnel. Er is voldoende parkeergelegenheid en deze is gratis. Wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Lees hier meer over de locatie/bereikbaarheid van onze studio.


Hier kun je lezen wat de ontwikkelingen zijn bij de beste fotografiestudio van Rotterdam, wat ons bezighoudt, etc. 

Zier hier onze oude prijzenpakketten. Inmiddels zijn ze vervangen door veel aantrekkelijkere pakketten. Je krijgt veel meer voor veel minder. Zie onze offerte hier.

 

 

Kinderfotografie Basis Pakket

 

€79

 

Boek alvast online en ontvang meteen 20% korting op dit pakket (€15,80 korting!)

 

Reserveer alvast vrijblijvend een datum

 

Je betaalt bij ons voor jouw uitgebreide fotoshoot met extra's geen  ̶€̶2̶5̶0̶  zoals onze concurrentie vraagt

 

Bij Fotoshoot Rotterdam krijg je in dit pakket:

 • Uitgebreide Kinderfotografie waarbij zo'n 15 foto's worden gemaakt
 • 1 naar jouw keuze perfect bewerkte digitale foto van hoge resolutie
 • 1 mooi, passend decor/achtergrond tijdens jouw fotosessie
 • 1 gefotografeerd kind is inbegrepen in deze prijs, extra personen op de foto: €19 per persoon
 • Speciale voorbereiding van onze fotostudio voor jouw individuele Kinderfotografie
 • Fotosessie duurt 30 minuten
 • Je ontvangt jouw foto's via WeTransfer

Jij bepaalt hoeveel foto's je meeneemt:

 

 • Je betaalt slechts €19 extra per digitaal bewerkte foto (hoge resolutie) uit jouw fotoshoot

Maak je Kinderfotografie compleet met:

 

Prachtige, originele kinderkleding en andere attributen en gadgets, click hier voor ons assortiment

 • Je betaalt maar €19 per set kinderkleding en uitgebreide bijbehorende set items 
 • Professionele visagie voor jouw fotoshoot voor slechts €29. Klik hier voor meer info.
 • Haarstyling voor jouw fotosessie voor maar €19. Klik hier voor meer info.

 

Fotoshoot op locatie of bij jou thuis:

 • Hier zijn geen extra kosten aan verbonden
 • Reiskosten: €19 per 30 minuten reistijd volgens de ANWB Routeplanner + eventuele parkeerkosten

 

Alle prijzen zijn incl. BTW

Geen toeslagen 's avonds, in het weekend of feestdagen

Wij zijn altijd voor je open!

Maak een vrijblijvende afspraak voor deze fotoshoot
 Boek alvast online en ontvang meteen 20% (€15,80) korting op jouw fotoshoot

 

 

Kinderfotografie Medium Pakket

 

€99

 

Boek alvast online en ontvang meteen 20% korting op dit pakket (€19,80 korting!)

 

Reserveer alvast vrijblijvend een datum

 

Je betaalt bij ons voor jouw uitgebreide fotoshoot met extra's geen  ̶€̶3̶0̶0̶  zoals onze concurrentie vraagt

 

Bij Fotoshoot Rotterdam krijg je in dit pakket:

 • Uitgebreide Kinderfotografie waarbij zo'n 25 foto's worden gemaakt
 • 3 naar jouw keuze perfect bewerkte digitale foto van hoge resolutie
 • 2 mooie, passende decors/achtergronden tijdens jouw fotosessie
 • 1 gefotografeerd kind is inbegrepen in deze prijs, extra personen op de foto: €19 per persoon
 • Speciale voorbereiding van onze fotostudio voor jouw individuele Kinderfotografie
 • Fotosessie duurt 45 minuten
 • Je ontvangt jouw foto's via WeTransfer

Jij bepaalt hoeveel foto's je meeneemt:

 

 • Je betaalt slechts €19 extra per digitaal bewerkte foto (hoge resolutie) uit jouw fotoshoot

Maak je Kinderfotografie compleet met:

 

Prachtige, originele kinderkleding en andere attributen en gadgets, click hier voor ons assortiment

 • Je betaalt maar €19 per set kinderkleding en uitgebreide bijbehorende set items 
 • Professionele visagie voor jouw fotoshoot voor slechts €29. Klik hier voor meer info.
 • Haarstyling voor jouw fotosessie voor maar €19. Klik hier voor meer info.

 

Fotoshoot op locatie of bij jou thuis:

 • Hier zijn geen extra kosten aan verbonden
 • Reiskosten: €19 per 30 minuten reistijd volgens de ANWB Routeplanner + eventuele parkeerkosten

 

Alle prijzen zijn incl. BTW

Geen toeslagen 's avonds, in het weekend of feestdagen

Wij zijn altijd voor je open!

Maak een vrijblijvende afspraak voor deze fotoshoot
 Boek alvast online en ontvang meteen 20% (€19,80) korting op jouw fotoshoot

 

Geef Kinderfotografie bij ons cadeau!

 

En bespaar 20%!

 

 

Kinderfotografie Max Pakket

 

€119

 

Boek alvast online en ontvang meteen 20% korting op dit pakket (€23,80 korting!)

 

Reserveer alvast vrijblijvend een datum

 

Je betaalt bij ons voor jouw uitgebreide fotoshoot met extra's geen  ̶€̶3̶5̶0̶  zoals onze concurrentie vraagt

 

Bij Fotoshoot Rotterdam krijg je in dit pakket:

 • Uitgebreide Kinderfotografie waarbij zo'n 40 foto's worden gemaakt
 • 5 naar jouw keuze perfect bewerkte digitale foto van hoge resolutie
 • 3 mooie, passende decors/achtergronden tijdens jouw fotosessie
 • 1 gefotografeerd kind is inbegrepen in deze prijs, extra personen op de foto: €19 per persoon
 • Speciale voorbereiding van onze fotostudio voor jouw individuele Kinderfotografie
 • Fotosessie duurt een uur
 • Je ontvangt jouw foto's via WeTransfer

Jij bepaalt hoeveel foto's je meeneemt:

 

 • Je betaalt slechts €19 extra per digitaal bewerkte foto (hoge resolutie) uit jouw fotoshoot

Maak je Kinderfotografie compleet met:

 

Prachtige, originele kinderkleding en andere attributen en gadgets, click hier voor ons assortiment

 • Je betaalt maar €19 per set kinderkleding en uitgebreide bijbehorende set items 
 • Professionele visagie voor jouw fotoshoot voor slechts €29. Klik hier voor meer info.
 • Haarstyling voor jouw fotosessie voor maar €19. Klik hier voor meer info.

 

Fotoshoot op locatie of bij jou thuis:

 • Hier zijn geen extra kosten aan verbonden
 • Reiskosten: €19 per 30 minuten reistijd volgens de ANWB Routeplanner + eventuele parkeerkosten

 

Alle prijzen zijn incl. BTW

Geen toeslagen 's avonds, in het weekend of feestdagen

Wij zijn altijd voor je open!

Maak een vrijblijvende afspraak voor deze fotoshoot
 Boek alvast online en ontvang meteen 20% (€23,80) korting op jouw fotoshoot

 

 

Familiefotografie Basis Pakket

 

€99

 

Boek alvast online en ontvang meteen 20% korting op dit pakket (€19,80 korting!)

 

Reserveer alvast vrijblijvend een datum

 

Je betaalt bij ons voor jouw uitgebreide fotoshoot met extra's geen  ̶€̶2̶5̶0̶  zoals onze concurrentie vraagt

 

Bij Fotoshoot Rotterdam krijg je in dit pakket:

 • Uitgebreide Familiefotografie waarbij zo'n 15 foto's worden gemaakt
 • 1 naar jouw keuze perfect bewerkte digitale foto van hoge resolutie
 • 1 mooi, passend decor/achtergrond tijdens jouw fotosessie
 • 4 gefotografeerde personen zijn inbegrepen in deze prijs, extra personen op de foto: €19 per persoon
 • Speciale voorbereiding van onze fotostudio voor jouw individuele Familiefotografie
 • Fotosessie duurt 30 minuten
 • Je ontvangt jouw foto's via WeTransfer

Jij bepaalt hoeveel foto's je meeneemt:

 

 • Je betaalt slechts €19 extra per digitaal bewerkte foto (hoge resolutie) uit jouw fotoshoot

Maak je Kinderfotografie compleet met:

 

Prachtige, originele kinderkleding en andere attributen en gadgets, click hier voor ons assortiment

 • Je betaalt maar €19 per set attributen, kleding/kostuum en uitgebreide bijbehorende set items 
 • Professionele visagie voor jouw fotoshoot voor slechts €29. Klik hier voor meer info
 • Haarstyling voor jouw fotosessie voor maar €19. Klik hier voor meer info

 

Fotoshoot op locatie of bij jou thuis:

 • Hier zijn geen extra kosten aan verbonden
 • Reiskosten: €19 per 30 minuten reistijd volgens de ANWB Routeplanner + eventuele parkeerkosten

 

Alle prijzen zijn incl. BTW

Geen toeslagen 's avonds, in het weekend of feestdagen

Wij zijn altijd voor je open!

Maak een vrijblijvende afspraak voor deze fotoshoot
 Boek alvast online en ontvang meteen 20% (€19,80) korting op jouw fotoshoot

 

 

Familiefotografie Max Pakket

 

€139

 

Boek alvast online en ontvang meteen 20% korting op dit pakket (€27,80 korting!)

 

Reserveer alvast vrijblijvend een datum

 

Je betaalt bij ons voor jouw uitgebreide fotoshoot met extra's geen  ̶€̶3̶8̶0̶  zoals onze concurrentie vraagt

 

Bij Fotoshoot Rotterdam krijg je in dit pakket:

 • Uitgebreide Familiefotografie waarbij zo'n 60 foto's worden gemaakt
 • 5 naar jouw keuze perfect bewerkte digitale foto van hoge resolutie
 • 3 mooie, passende decors/achtergronden tijdens jouw fotosessie
 • 4 gefotografeerde personen zijn inbegrepen in deze prijs, extra personen op de foto: €19 per persoon
 • Speciale voorbereiding van onze fotostudio voor jouw individuele Familiefotografie
 • Fotosessie duurt 1 uur
 • Je ontvangt jouw foto's via WeTransfer

Jij bepaalt hoeveel foto's je meeneemt:

 

 • Je betaalt slechts €19 extra per digitaal bewerkte foto (hoge resolutie) uit jouw fotoshoot

Maak je Kinderfotografie compleet met:

 

Prachtige, originele kinderkleding en andere attributen en gadgets, click hier voor ons assortiment

 • Je betaalt maar €19 per set attributen, kleding/kostuum en uitgebreide bijbehorende set items 
 • Professionele visagie voor jouw fotoshoot voor slechts €29. Klik hier voor meer info
 • Haarstyling voor jouw fotosessie voor maar €19. Klik hier voor meer info

 

Fotoshoot op locatie of bij jou thuis:

 • Hier zijn geen extra kosten aan verbonden
 • Reiskosten: €19 per 30 minuten reistijd volgens de ANWB Routeplanner + eventuele parkeerkosten

 

Alle prijzen zijn incl. BTW

Geen toeslagen 's avonds, in het weekend of feestdagen

Wij zijn altijd voor je open!

Maak een vrijblijvende afspraak voor deze fotoshoot
 Boek alvast online en ontvang meteen 20% (€27,80) korting op jouw fotoshoot

 

 

Portretfotografie Basis Pakket

 

€79

 

Boek alvast online en ontvang meteen 20% korting op dit pakket (€15,80 korting!)

 

Reserveer alvast vrijblijvend een datum

 

Je betaalt bij ons voor jouw uitgebreide fotoshoot met extra's geen  ̶€̶2̶5̶0̶  zoals onze concurrentie vraagt

 

Bij Fotoshoot Rotterdam krijg je in dit pakket:

 • Uitgebreide Familiefotografie waarbij zo'n 15 foto's worden gemaakt
 • 1 naar jouw keuze perfect bewerkte digitale foto van hoge resolutie
 • 1 mooi, passend decor/achtergrond tijdens jouw fotosessie
 • 1 gefotografeerde personen is inbegrepen in deze prijs, extra personen op de foto: €19 per persoon
 • Speciale voorbereiding van onze fotostudio voor jouw individuele Familiefotografie
 • Fotosessie duurt 30 minuten
 • Je ontvangt jouw foto's via WeTransfer

Jij bepaalt hoeveel foto's je meeneemt:

 

 • Je betaalt slechts €19 extra per digitaal bewerkte foto (hoge resolutie) uit jouw fotoshoot

Maak je Portretfotografie compleet met:

 

Prachtige, originele kinderkleding en andere attributen en gadgets, click hier voor ons assortiment

 • Je betaalt maar €19 per set attributen, kleding/kostuum en uitgebreide bijbehorende set items 
 • Professionele visagie voor jouw fotoshoot voor slechts €29. Klik hier voor meer info
 • Haarstyling voor jouw fotosessie voor maar €19. Klik hier voor meer info

 

Fotoshoot op locatie of bij jou thuis:

 • Hier zijn geen extra kosten aan verbonden
 • Reiskosten: €19 per 30 minuten reistijd volgens de ANWB Routeplanner + eventuele parkeerkosten

 

Alle prijzen zijn incl. BTW

Geen toeslagen 's avonds, in het weekend of feestdagen

Wij zijn altijd voor je open!

Maak een vrijblijvende afspraak voor deze fotoshoot
 Boek alvast online en ontvang meteen 20% (€15,80) korting op jouw fotoshoot

 

 

Portretfotografie Medium Pakket

 

€99

 

Boek alvast online en ontvang meteen 20% korting op dit pakket (€19,80 korting!)

 

Reserveer alvast vrijblijvend een datum

 

Je betaalt bij ons voor jouw uitgebreide fotoshoot met extra's geen  ̶€̶2̶5̶0̶  zoals onze concurrentie vraagt

 

Bij Fotoshoot Rotterdam krijg je in dit pakket:

 • Uitgebreide Familiefotografie waarbij zo'n 15 foto's worden gemaakt
 • 1 naar jouw keuze perfect bewerkte digitale foto van hoge resolutie
 • 1 mooi, passend decor/achtergrond tijdens jouw fotosessie
 • 1 gefotografeerde persoon is inbegrepen in deze prijs, extra personen op de foto: €19 per persoon
 • Speciale voorbereiding van onze fotostudio voor jouw individuele Familiefotografie
 • Fotosessie duurt 45 minuten
 • Je ontvangt jouw foto's via WeTransfer

Jij bepaalt hoeveel foto's je meeneemt:

 

 • Je betaalt slechts €19 extra per digitaal bewerkte foto (hoge resolutie) uit jouw fotoshoot

Maak je Portretfotografie compleet met:

 

Prachtige, originele kinderkleding en andere attributen en gadgets, click hier voor ons assortiment

 • Je betaalt maar €19 per set attributen, kleding/kostuum en uitgebreide bijbehorende set items 
 • Professionele visagie voor jouw fotoshoot voor slechts €29. Klik hier voor meer info
 • Haarstyling voor jouw fotosessie voor maar €19. Klik hier voor meer info

 

Fotoshoot op locatie of bij jou thuis:

 • Hier zijn geen extra kosten aan verbonden
 • Reiskosten: €19 per 30 minuten reistijd volgens de ANWB Routeplanner + eventuele parkeerkosten

 

Alle prijzen zijn incl. BTW

Geen toeslagen 's avonds, in het weekend of feestdagen

Wij zijn altijd voor je open!

Maak een vrijblijvende afspraak voor deze fotoshoot
 Boek alvast online en ontvang meteen 20% (€19,80) korting op jouw fotoshoot

Cadeaubon voor fotoshoot

Kies gewenste fotopakket in dropdown menu 

€ 99,00

 • Beschikbaar/Available
 • Levertijd: 3-5 dagen

Aanvullend: Huur Attributen

€ 25,00

 • Beschikbaar/Available
 • Levertijd: 3-5 dagen

Aanvullend: Visagie en/of Haarstyling

Maak de fotoshoot compleet met visagie en/of haarstyling.  Zie dropdown menu.

€ 30,00

 • Beschikbaar/Available
 • Levertijd: 3-5 dagen

 

 

 Zwangerschapsfotoshoot Basis Pakket

 

€79

 

Boek alvast online en ontvang meteen 20% korting op dit pakket (€15,80 korting!)

 

Reserveer alvast vrijblijvend een datum

 

Je betaalt bij ons voor jouw uitgebreide fotoshoot met extra's geen  ̶€̶2̶5̶0̶  zoals onze concurrentie vraagt

 

Bij Fotoshoot Rotterdam krijg je in dit pakket:

 • Uitgebreide zwangerschapsfotoshoot waarbij zo'n 15 foto's worden gemaakt
 • 1 naar jouw keuze perfect bewerkte digitale foto van hoge resolutie
 • 1 mooi, passend decor/achtergrond tijdens jouw fotosessie
 • 1 gefotografeerde persoon is inbegrepen in deze prijs, extra personen op de foto: €19 per persoon
 • Speciale voorbereiding van onze fotostudio voor jouw individuele zwangerschapsfotoshoot
 • Fotosessie duurt 30 minuten
 • Je ontvangt jouw foto's via WeTransfer

Jij bepaalt hoeveel foto's je meeneemt:

 

 • Je betaalt slechts €19 extra per digitaal bewerkte foto (hoge resolutie) uit jouw fotoshoot

Maak je zwangerschapsfotoshoot compleet met:

 

Prachtige, originele zwangerschapsjurken en andere attributen en gadgets, click hier voor ons assortiment

 • Je betaalt maar €19 per zwangerschapsjurk en uitgebreide bijbehorende set items
 • Professionele visagie voor jouw fotoshoot voor slechts €39. Klik hier voor meer info.
 • Haarstyling voor jouw fotosessie voor maar €19. Klik hier voor meer info.

 

Optioneel: fotoshoot op locatie of bij jou thuis:

 • Hier zijn geen extra kosten aan verbonden, enkel en alleen maar onze reiskosten
 • Reiskosten: €19 per 30 minuten reistijd volgens de ANWB Routeplanner + eventuele parkeerkosten

 

Alle prijzen zijn incl. BTW

Geen toeslagen 's avonds, in het weekend of feestdagen

Wij zijn altijd voor je open!

Maak een vrijblijvende afspraak voor deze fotoshoot
 Boek alvast online en ontvang meteen 20% (€15,80) korting op jouw fotoshoot

 

 

 Zwangerschapsfotoshoot Medium Pakket

 

€99

 

Boek alvast online en ontvang meteen 20% korting op dit pakket (€19,80 korting!)

 

Reserveer alvast vrijblijvend een datum

 

Je betaalt bij ons voor jouw uitgebreide fotoshoot met extra's geen  ̶€̶3̶0̶0̶  zoals onze concurrentie vraagt

 

Bij Fotoshoot Rotterdam krijg je in dit pakket:

 • Uitgebreide zwangerschapsfotoshoot waarbij zo'n 25 foto's worden gemaakt
 • 3 naar jouw keuze perfect bewerkte digitale foto's van hoge resolutie
 • 2 mooie, passende decors/achtergronden tijdens jouw fotosessie
 • 1 gefotografeerde persoon is inbegrepen in deze prijs, extra personen op de foto: €19 per persoon
 • Speciale voorbereiding van onze fotostudio voor jouw individuele zwangerschapsfotoshoot
 • Fotosessie duurt 45 minuten
 • Je ontvangt jouw foto's via WeTransfer

Jij bepaalt hoeveel foto's je meeneemt:

 

 • Je betaalt slechts €19 extra per digitaal bewerkte foto (hoge resolutie) uit jouw fotoshoot

Maak je zwangerschapsfotoshoot compleet met:

 

Prachtige, originele zwangerschapsjurken en andere attributen en gadgets, click hier voor ons assortiment

 • Je betaalt maar €19 per zwangerschapsjurk en uitgebreide bijbehorende set items 
 • Professionele visagie voor jouw fotoshoot voor slechts €39. Klik hier voor meer info.
 • Haarstyling voor jouw fotosessie voor maar €19. Klik hier voor meer info.

 

Optioneel: fotoshoot op locatie of bij jou thuis:

 • Hier zijn geen extra kosten aan verbonden, enkel en alleen maar onze reiskosten
 • Reiskosten: €19 per 30 minuten reistijd volgens de ANWB Routeplanner + eventuele parkeerkosten

 

Alle prijzen zijn incl. BTW

Geen toeslagen 's avonds, in het weekend of feestdagen

Wij zijn altijd voor je open!

Maak een vrijblijvende afspraak voor deze fotoshoot
 Boek alvast online en ontvang meteen 20% (€19,80) korting op jouw fotoshoot

  

Geef een Zwangerschapsfotoshoot bij ons cadeau!

 

En bespaar 10%!

 

 

 Newborn & Babyfotografie Basis Pakket

 

€129

 

Boek alvast online en ontvang meteen 20% korting op dit pakket (€25,80 korting!)

 

Reserveer alvast vrijblijvend een datum

 

Je betaalt bij ons voor jouw uitgebreide fotoshoot met extra's geen  ̶€̶4̶0̶0̶  zoals onze concurrentie vraagt

 

Bij Fotoshoot Rotterdam krijg je in dit pakket:

 • Uitgebreide newborn of babysfotoshoot waarbij zo'n 20 foto's worden gemaakt
 • 1 naar jouw keuze perfect bewerkte digitale foto van hoge resolutie
 • 1 mooi, passend decor/achtergrond tijdens jouw fotosessie
 • 1 gefotografeerde baby is inbegrepen in deze prijs, extra personen op de foto: €19 per persoon
 • Speciale voorbereiding van onze fotostudio voor jouw individuele zwangerschapsfotoshoot
 • Fotosessie duurt 1 uur
 • Je ontvangt jouw foto's via WeTransfer

Jij bepaalt hoeveel foto's je meeneemt:

 

 • Je betaalt slechts €19 extra per digitaal bewerkte foto (hoge resolutie) uit jouw fotoshoot

Maak je newborn- en babyfotoshoot compleet met:

 

Prachtige, originele babykleding en andere attributen en gadgets, click hier voor ons assortiment

 • Je betaalt maar €19 per set babykleding en uitgebreide bijbehorende set items 
 • Professionele visagie voor jouw fotoshoot voor slechts €29. Klik hier voor meer info.
 • Haarstyling voor jouw fotosessie voor maar €19. Klik hier voor meer info.

 

Fotoshoot op locatie of bij jou thuis:

 • Hier zijn geen extra kosten aan verbonden
 • Reiskosten: €19 per 30 minuten reistijd volgens de ANWB Routeplanner + eventuele parkeerkosten

 

Alle prijzen zijn incl. BTW

Geen toeslagen 's avonds, in het weekend of feestdagen

Wij zijn altijd voor je open!

Maak een vrijblijvende afspraak voor deze fotoshoot
 Boek alvast online en ontvang meteen 20% (€25,80) korting op jouw fotoshoot

 

 

 Newborn & Babyfotografie Medium Pakket

 

€149

 

Boek alvast online en ontvang meteen 20% korting op dit pakket (€29,80 korting!)

 

Reserveer alvast vrijblijvend een datum

 

Je betaalt bij ons voor jouw uitgebreide fotoshoot met extra's geen  ̶€̶4̶5̶0̶  zoals onze concurrentie vraagt

 

Bij Fotoshoot Rotterdam krijg je in dit pakket:

 • Uitgebreide newborn of babyfotoshoot waarbij zo'n 30 foto's worden gemaakt
 • 3 naar jouw keuze perfect bewerkte digitale foto's van hoge resolutie
 • 2 mooie, passende decors/achtergronden tijdens jouw fotosessie
 • 1 gefotografeerde baby is inbegrepen in deze prijs, extra personen op de foto: €19 per persoon
 • Speciale voorbereiding van onze fotostudio voor jouw individuele zwangerschapsfotoshoot
 • Fotosessie duurt 1 uur en 30 minuten
 • Je ontvangt jouw foto's via WeTransfer

Jij bepaalt hoeveel foto's je meeneemt:

 

 • Je betaalt slechts €19 extra per digitaal bewerkte foto (hoge resolutie) uit jouw fotoshoot

Maak je newborn- en babyfotoshoot compleet met:

 

Prachtige, originele babykleding en andere attributen en gadgets, click hier voor ons assortiment

 • Je betaalt maar €19 per set babykleding en uitgebreide bijbehorende set items 
 • Professionele visagie voor jouw fotoshoot voor slechts €29. Klik hier voor meer info.
 • Haarstyling voor jouw fotosessie voor maar €19. Klik hier voor meer info.

 

Fotoshoot op locatie of bij jou thuis:

 • Hier zijn geen extra kosten aan verbonden
 • Reiskosten: €19 per 30 minuten reistijd volgens de ANWB Routeplanner + eventuele parkeerkosten

 

Alle prijzen zijn incl. BTW

Geen toeslagen 's avonds, in het weekend of feestdagen

Wij zijn altijd voor je open!

Maak een vrijblijvende afspraak voor deze fotoshoot
 Boek alvast online en ontvang meteen 20% (€29,80) korting op jouw fotoshoot

 

 

 Newborn & Babyfotografie Max Pakket

 

€169

 

Boek alvast online en ontvang meteen 20% korting op dit pakket (€33,80 korting!)

 

Reserveer alvast vrijblijvend een datum

 

Je betaalt bij ons voor jouw uitgebreide fotoshoot met extra's geen  ̶€̶5̶5̶0̶ zoals onze concurrentie vraagt

 

Bij Fotoshoot Rotterdam krijg je in dit pakket:

 • Uitgebreide newborn of babyfotoshoot waarbij zo'n 40 foto's worden gemaakt
 • 5 naar jouw keuze perfect bewerkte digitale foto's van hoge resolutie
 • 3 mooie, passende decors/achtergronden tijdens jouw fotosessie
 • 1 gefotografeerde baby is inbegrepen in deze prijs, extra personen op de foto: €19 per persoon
 • Speciale voorbereiding van onze fotostudio voor jouw individuele zwangerschapsfotoshoot
 • Fotosessie duurt 2 uur
 • Je ontvangt jouw foto's via WeTransfer

Jij bepaalt hoeveel foto's je meeneemt:

 

 • Je betaalt slechts €19 extra per digitaal bewerkte foto (hoge resolutie) uit jouw fotoshoot

Maak je newborn- en babyfotoshoot compleet met:

 

Prachtige, originele babykleding en andere attributen en gadgets, click hier voor ons assortiment

 • Je betaalt maar €19 per set babykleding en uitgebreide bijbehorende set items 
 • Professionele visagie voor jouw fotoshoot voor slechts €29. Klik hier voor meer info.
 • Haarstyling voor jouw fotosessie voor maar €19. Klik hier voor meer info.

 

Fotoshoot op locatie of bij jou thuis:

 • Hier zijn geen extra kosten aan verbonden
 • Reiskosten: €19 per 30 minuten reistijd volgens de ANWB Routeplanner + eventuele parkeerkosten

 

Alle prijzen zijn incl. BTW

Geen toeslagen 's avonds, in het weekend of feestdagen

Wij zijn altijd voor je open!

Maak een vrijblijvende afspraak voor deze fotoshoot
 Boek alvast online en ontvang meteen 20% (€33,80) korting op jouw fotoshoot

 

 

Cake Smash Basis Pakket

 

€79

 

Boek alvast online en ontvang meteen 20% korting op dit pakket (€15,80 korting!)

 

Reserveer alvast vrijblijvend een datum

 

Je betaalt bij ons voor jouw uitgebreide fotoshoot met extra's geen  ̶€̶2̶5̶0̶  zoals onze concurrentie vraagt

 

Bij Fotoshoot Rotterdam krijg je in dit pakket:

 • Uitgebreide Cake Smash fotoshoot waarbij zo'n 15 foto's worden gemaakt
 • 1 naar jouw keuze perfect bewerkte digitale foto van hoge resolutie
 • 1 mooi, passend decor/achtergrond tijdens jouw fotosessie
 • 1 gefotografeerd kind is inbegrepen in deze prijs, extra personen op de foto: €19 per persoon
 • Speciale voorbereiding van onze fotostudio voor jouw individuele Cake Smash
 • Fotosessie duurt 30 minuten
 • Je ontvangt jouw foto's via WeTransfer

Jij bepaalt hoeveel foto's je meeneemt:

 

 • Je betaalt slechts €19 extra per digitaal bewerkte foto (hoge resolutie) uit jouw fotoshoot

Maak je Cake Smash compleet met:

 

Prachtige, originele kinderkleding en andere attributen en gadgets, click hier voor ons assortiment

 • Je betaalt maar €19 per set babykleding en uitgebreide bijbehorende set items 
 • Professionele visagie voor jouw fotoshoot voor slechts €29. Klik hier voor meer info.
 • Haarstyling voor jouw fotosessie voor maar €19. Klik hier voor meer info.

 

Fotoshoot op locatie of bij jou thuis:

 • Hier zijn geen extra kosten aan verbonden
 • Reiskosten: €19 per 30 minuten reistijd volgens de ANWB Routeplanner + eventuele parkeerkosten

 

Alle prijzen zijn incl. BTW

Geen toeslagen 's avonds, in het weekend of feestdagen

Wij zijn altijd voor je open!

Maak een vrijblijvende afspraak voor deze fotoshoot
 Boek alvast online en ontvang meteen 20% (€15,80) korting op jouw fotoshoot

 

 

Cake Smash Medium Pakket

 

€99

 

Boek alvast online en ontvang meteen 20% korting op dit pakket (€19,80 korting!)

 

Reserveer alvast vrijblijvend een datum

 

Je betaalt bij ons voor jouw uitgebreide fotoshoot met extra's geen  ̶€̶3̶0̶0̶  zoals onze concurrentie vraagt

 

Bij Fotoshoot Rotterdam krijg je in dit pakket:

 • Uitgebreide Cake Smash fotoshoot waarbij zo'n 25 foto's worden gemaakt
 • 3 naar jouw keuze perfect bewerkte digitale foto van hoge resolutie
 • 2 mooie, passende decors/achtergronden tijdens jouw fotosessie
 • 1 gefotografeerd kind is inbegrepen in deze prijs, extra personen op de foto: €19 per persoon
 • Speciale voorbereiding van onze fotostudio voor jouw individuele Cake Smash
 • Fotosessie duurt 45 minuten
 • Je ontvangt jouw foto's via WeTransfer

Jij bepaalt hoeveel foto's je meeneemt:

 

 • Je betaalt slechts €19 extra per digitaal bewerkte foto (hoge resolutie) uit jouw fotoshoot

Maak je Cake Smash compleet met:

 

Prachtige, originele kinderkleding en andere attributen en gadgets, click hier voor ons assortiment

 • Je betaalt maar €19 per set babykleding en uitgebreide bijbehorende set items 
 • Professionele visagie voor jouw fotoshoot voor slechts €29. Klik hier voor meer info.
 • Haarstyling voor jouw fotosessie voor maar €19. Klik hier voor meer info.

 

Fotoshoot op locatie of bij jou thuis:

 • Hier zijn geen extra kosten aan verbonden
 • Reiskosten: €19 per 30 minuten reistijd volgens de ANWB Routeplanner + eventuele parkeerkosten

 

Alle prijzen zijn incl. BTW

Geen toeslagen 's avonds, in het weekend of feestdagen

Wij zijn altijd voor je open!

Maak een vrijblijvende afspraak voor deze fotoshoot
 Boek alvast online en ontvang meteen 20% (€19,80) korting op jouw fotoshoot

 

 

Cake Smash Max Pakket

 

€119

 

Boek alvast online en ontvang meteen 20% korting op dit pakket (€23,80 korting!)

 

Reserveer alvast vrijblijvend een datum

 

Je betaalt bij ons voor jouw uitgebreide fotoshoot met extra's geen  ̶€̶3̶9̶0̶  zoals onze concurrentie vraagt  

 

Bij Fotoshoot Rotterdam krijg je in dit pakket:

 • Uitgebreide Cake Smash fotoshoot waarbij zo'n 25 foto's worden gemaakt
 • 3 naar jouw keuze perfect bewerkte digitale foto van hoge resolutie
 • 2 mooie, passende decors/achtergronden tijdens jouw fotosessie
 • 1 gefotografeerd kind is inbegrepen in deze prijs, extra personen op de foto: €19 per persoon
 • Speciale voorbereiding van onze fotostudio voor jouw individuele Cake Smash
 • Fotosessie duurt 45 minuten
 • Je ontvangt jouw foto's via WeTransfer

Jij bepaalt hoeveel foto's je meeneemt:

 

 • Je betaalt slechts €19 extra per digitaal bewerkte foto (hoge resolutie) uit jouw fotoshoot

Maak je Cake Smash compleet met:

 

Prachtige, originele kinderkleding en andere attributen en gadgets, click hier voor ons assortiment

 • Je betaalt maar €19 per set babykleding en uitgebreide bijbehorende set items 
 • Professionele visagie voor jouw fotoshoot voor slechts €29. Klik hier voor meer info.
 • Haarstyling voor jouw fotosessie voor maar €19. Klik hier voor meer info.

 

Fotoshoot op locatie of bij jou thuis:

 • Hier zijn geen extra kosten aan verbonden
 • Reiskosten: €19 per 30 minuten reistijd volgens de ANWB Routeplanner + eventuele parkeerkosten

 

Alle prijzen zijn incl. BTW

Geen toeslagen 's avonds, in het weekend of feestdagen

Wij zijn altijd voor je open!

Maak een vrijblijvende afspraak voor deze fotoshoot
 Boek alvast online en ontvang meteen 20% (€23,80) korting op jouw fotoshoot