Tips en adviezen voor  jouw ideale Fotoshoot van Verjaardag, Event of Jubileum

 

Fotosessies van Verjaardagen, Events en Jubilea  doe ik al jaar en dag. Inmiddels heb ik tientallen van deze, vaak uitgebreide fotoshoots, gedaan. Frequent vonden deze plaats op locaties zoals restaurants, congres- en feestzalen, e.d. Op basis van deze ervaring wil ik je graag van een aantal tips voorzien.  Als wij daar rekening mee houden dan zal jouw fotoshoot perfect verlopen.

 

Voorbereiding

Ik wil mij goed voorbereiden op jouw fotoshoot. Daarom wil ik graag ruim van tevoren weten wat het locatieadres is, de naam van de het restaurant, café, congreszaal, etc. zodat ik mij een goed beeld kan vormen van hoe het eruit ziet, is de locatie licht of juist donker,  waar kan ik met mijn camera en eventuele belichting gaan staan, etc.  

 

Om op tijd te kunnen beginnen met de fotosessie wil ik mij graag minimaal 15 minuten voor aanvang van het feest op locatie kunnen voorbereiden. Bij grote events is de voorbereidingstijd langer. Bij de reservering van de fotoshoot wil ik dat graag met jou afstemmen. 

 

Om de communicatie effectief te laten verlopen verzoek ik je om jouw GSM en emailadres en/of Facebook-account aan mij door te geven.

 

Waar vindt jullie fotoshoot plaats?

In de meeste gevallen vinden dergelijke fotosessies plaats in een restaurant, feest-, congreszaal of thuis. Dit bepalen jullie uiteraard helemaal zelf. Mochten jullie je fotoshoot in mijn studio willen houden dan kan dat uiteraard ook. Hier heb ik de ideale omstandigheden dankzij perfect afgesteld licht, attributen, verschillende achtergronden, etc. 

 

Jullie individuele, unieke Fotosessie

Omdat iedere fotosessie bij ons individueel is bespreek ik de details van tevoren met jullie. 

 

Wat is verder van belang?

Wees op het afgesproken tijdstip. Sterker nog.  Wees 15 minuten voor tijd zodat wij voldoende tijd hebben om met jullie fotoshoot op tijd te starten. Wij hoeven ons dan niet te haasten en kunnen dus de hele beschikbare tijd goed gebruiken voor jullie fotosessie. Tegelijkertijd gaat iedere vertraging van jullie kant van de beschikbare tijd van mij af. Dus hoe later jullie arriveren hoe minder tijd wij hebben voor een fotosessie.

 

Hoe lang duurt een Fotosessie van een Event, Jubileum of Verjaardag?

Een dergelijke fotoshoot duurt, afhankelijk van het pakket, minimaal 2 uur.  Jij bepaalt hoe lang mijn fotografiediensten tot je beschikking zijn door het bijbehorende pakket te boeken. Een verlenging van de fotoshoot is uiteraad mogelijk. 

 

Hoe krijg ik mijn foto's geleverd?

Ik verstuur jouw foto's digitaal in hoge resolutie via WeTransfer. Je kunt ook foto's op USB-stick ontvangen tegen meerprijs.

 

Welke stijl, welk thema kunnen wij kiezen voor jullie fotoshoot?

In tegenstelling tot de meeste shoots in de studio, hier bepaalt jullie feestelijkheid in beginsel de 'stijl'. Ik wil de sfeer van het feest, jullie bijzondere momenten zo goed mogelijk vastleggen. Daarom zal ik zowel jullie voor de camera laten poseren als onverwachts, ongemerkt jullie mooiste, natuurlijke, onbevangen momenten 'pakken'. Als wij jullie shoot, of een deel daarvan, in de studio doen dan kunnen wij specifiek kiezen voor een bepaalde stijl, een bepaald thema of een mix daarvan. Bekijk hier mijn uitgebreide portfolio. 

 

Hoe krijg ik mijn foto's geleverd?

Ik verstuur jouw foto's digitaal in hoge resolutie via WeTransfer. Je kunt ook foto's op USB-stick ontvangen tegen meerprijs.

 

Verder heb ik nog een aantal tips en adviezen:

 

  • Wees op het afgesproken tijdstip. Sterker nog, arriveer minimaal 15 minuten voor de fotoshoot. Wij kunnen dan op tijd starten met jouw fotosessie. Iedere vertraging gaat van de beschikbare tijd voor jou. Dat is zonde.
  • Als wij jouw shoot bij jou thuis of op een andere locatie doen wees dan op tijd en wees telefonisch bereikbaar. Onze fotograaf arriveert zo'n 15 minuten (of zelfs eerder). Om geen vertraging op te lopen is het dan voor onze fotograaf handig als hij/zij zijn/haar apparatuur meteen kan installeren en de omgeving kan verkennen om jouw fotoshoot perfect te maken.