Meet our Dream Team!


Aneta, Ilaria & Kamil vormen het Fotoshoot Rotterdam-team. Kenmerkend voor ons is:

  • Professionaliteit
  • Respect
  • Fun. 

fotograag en  tevens bedrijfseigenaar

Aneta 

Ik ben jouw fotograaf en fotografie is mijn 'core business'. Maar er is natuurlijk meer waarvoor ik verantwoordelijk ben. Zo zijn er decors, attributen en achtergronden nodig voor een geslaagde, originele shoot. Ik ben verantwoordelijk voor de voorbereiding en de samenstelling van deze decors. Na de fotosessie ga ik aan de slag met een grondige grafische bewerking. De klant ontvangt alleen de bewerkte foto's van ons. Deze zijn in hoge resolutie. Verder behoren de volgende werkzaamheden tot mijn takenpakket: contact met klanten, advies, visagie en haarstyling.

 

Fotografie is van jongs af aan mijn passie. Mijn eerste foto heb ik op m'n vierde gemaakt. Dat was toen nog met een ouderwets, maar wel mooi Leica-toestel van mijn ouders. Op deze eerste foto stond mijn geliefde hamster. 

 

Sindsdien is er veel veranderd. Ik heb een aantal stevige fotografie-opleidingen gevolgd. Daarnaast heb ik een HBO-studie Accountancy gedaan. Dit heeft mij een goede zakelijke basis gegeven. En ik heb behoorlijk wat ervaring 'on-the-job' opgedaan. Eerst als free-lance fotograaf in diverse landen en bij verschillende opdrachtgevers.

 

Ik ben graag zelfstandig, onafhankelijk. En ik onderneem graag. Daarom heb ik besloten om mijn eigen bedrijf te beginnen. En sinds 2015 heb ik mijn eigen studio; Fotoshoot Rotterdam. Samen met Kamil (zie zijn intro hieronder) ben ik mede-eigenaar van deze studio.


fotograaf Ilaria

Ilaria

I joined Fotoshoot Rotterdam because I love photography. In the studio I'm involved in pregnancy and newborn shoots, Cake smash, family shoots and portraits.

 

My goal is to give you the best memories and the best experience. I’ll also give you advice about decorations, outfits and backgrounds. In the studio I'll be your guide for anything.

 

I have always had a big passion for the photography. I think that it’s a way to capture reality in a different perspective. 

 

I'm precise in my work. I pay attention to details without losing sight of the total picture. 

 

 


presentatie van onze fotograaf

Kamil

Mijn naam is Kamil Górak. Ik houd mij bezig met zo'n beetje alle bedrijfsactiviteiten behalve de fotografie zelf. En het is een hoop, zoals o.a.: administratie, beheer van de website en social media, Search Engine Optimization (SEO), inkoop van diensten en producten, onderhoud van de studio en de apparatuur, etc.

 

Ik ben medeoprichter en samen met Aneta mede-eigenaar van Fotoshoot Rotterdam.

 

Ik heb logistiek gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Ik heb jarenlang gewerkt in de wereld van inkoop, transport en internationale handel. Ik ben vanaf de oprichting in 2015 zeer actief betrokken bij dit bedrijf.