Is Fotoshoot Rotterdam duur?

Nee. Onze prijzen zijn 40-70% lager dan de prijzen van onze concurrentie; dus fotografen die net zoals wij topkwaliteit leveren: uitstekende grafische bewerking, mooie studio, veel bewerkte foto's.

 

Als je de offerte van de concurrentie bekijkt let dan op het volgende:

 

Veel andere fotografen hanteren verborgen kosten die je op het eerste gezicht niet ziet. Standaard in het pakket krijg je bij onze concurrenten heel weinig foto’s; soms maar één. Wil je meer foto’s dan moet je per bewerkte foto flink bijbetalen. Sommige fotografen gaan zelfs zo ver dat zij in hun offerte vermelden dat de shoot helemaal gratis is. Trap daar niet in. Geen fotograaf, geen shoot is gratis. Je zult deze ‘gratis’ fotograaf verlaten met een behoorlijke rekening voor een paar foto’s want de studio verlaten zonder foto's is geen optie. Vaak zal de kwaliteit van de foto’s en de bewerking bij deze ‘gratis’ fotograaf veel te wensen overlaten.

 

Hoe weten wij dit? Wij kijken constant naar onze concurrenten. Verder krijgen wij regelmatig klanten in onze studio die een goedkope of zelfs ‘gratis’ shoot hebben gehad bij een andere fotograaf. Deze ervaring was voor die klanten een enorme teleurstelling. Daarom komen ze bij ons; Fotoshoot Rotterdam. En ze blijven ook bij ons.