Ouders met Newborn in de Shoot

 

newbornshoot met moeder

 

Bij Newbornshoots denk je in eerste instantie aan een fotosessie met alleen jullie pasgeboren baby. En dat is ook correct. Want hij of zij staat centraal in onze studio. Maar ook de ouders zijn meer dan welkom om voor de camera te verschijnen.

 

Sterker nog! De geboorte van je kind is één van de meest indrukwekkende, emotionele, magische momenten in jullie leven. Dit wil je niet missen. En dit wil je ook vastleggen. Het blijft niet alleen in je geheugen. Je kunt dit belangrijke moment herbeleven met onze mooie foto's; elke dag opnieuw.

 

Als ervaren fotografe kan ik deze emoties, the beauty of this moment, op een professionele manier voor altijd vereeuwigen.

 

vader met baby in newborn shoot

 

Op welke manieren? In welke Stijlen? Met welke Thema's kan een Newbornshoot met ouders plaatsvinden?

 

Fotoshoot Rotterdam kenmerkt zich door het breedste assortiment van werkelijk alles. Het betreft hier de Decors, de 'Sceneries', de Attributen, de Kleertjes, de Stijlen waarin/waarop je Baby (en jullie) gefotografeerd kunnen worden, etc. De keuze is werkelijk eindeloos. Jij bepaalt in welke richting wij gaan. Als je zelf geen idee hebt dan zorg ik voor suggesties en best practices die jullie aanspreken. En wij kunnen tijdens jullie Newbornshoot meerdere Stijlen en Thema's combineren. Hierdoor krijg je een zeer persoonlijke, individuele fotosessie die jullie aanspreekt.

 

moeder dicht bij baby

 

Grote broer, zus in de shoot? En oma of tante?

 

Extra gezins- en familieleden in jullie Newbornshoot; dat is zeker mogelijk. Afhankelijk van het pakket (zie hier onze Pakketten & Prijzen)  kunnen zij aan de fotosessie meedoen. 

 

Een groter pakket beteken dat wij meer personen kunnen fotograferen. Dit heeft te maken met het feit dat wij meer tijd nodig hebben. En dat hebben wij nodig omdat één of meerdere extra personen voor de camera hun houding, plek moeten vinden. Er ontstaat een samengesteld plaatje van jullie pasgeboren baby en de extra personen. En als de baby wakker is hebben wij een interactie van hen en de newborn. De fotograaf begeleidt en adviseert hierbij. Het vraagt dus wat tijd en inspanning en het is niet zomaar 'effe' snel gebeurd. Ik vermeld dit expliciet hier omdat sommige ouders denken dat één of meerdere personen 'eventjes' erbij gezet kunnen worden 'voor een foto'. Nee; wij gaan degelijk te werk hier.

 

twee dames met newborn

 

Kledingadvies aan ouders

 

Wanneer jullie besluiten om met jullie baby op de foto te gaan dan heb ik een aantal tips m.b.t. jullie kleding.

 

Veel moeders kiezen ervoor om qua stijl met hun baby te matchen. Dit bereiken wij o.a. door onze jurken ter beschikking te stellen (is samen te huur met onze Attributen & Decors, Kleertjes). Hier lees je alle relevante info daarover en doe je inspiratie op; 

 

Ons Portfolio

 Newborn Kleertjes

Decors

 

Jullie kunnen natuurlijk ook jullie eigen kleding gebruiken. Neem dan één of meerdere setjes kleding mee (afhankelijk van het aantal Decors in jullie pakket). Zorg dan voor kleding in 'rustige' kleuren zoals (donker) bruin, blauw, grijs, zwart, wit. Ga niet voor felle kleuren zoals geel. Vermijd ook grote, zichtbare logo's. In het algemeen geldt: de kleding moet netjes casual of zelfs elegant zijn. Vermijd hele losse kleding zoals sportpakken, ouder spijkerbroeken, e.d.  Lees hier onze Tips & Adviezen.

 

ouders op bank in newbornshoot

 

Persoonlijke Verzorging

 

Als ouders, en dan vooral moeders, op de foto gaan dan is het verstandig om over de persoonlijke verzorging na te denken. Want hier geldt: What you see is what you get. Hier pleit ik niet meteen voor Make-Up & Haarstyling. Waar het mij om gaat is het feit dat je je realiseert dat je op de foto komt zoals je op dat moment bent. En dat het 'matcht' met de stijl van jouw Newbornshoot. Wat ik wil voorkomen is dat als je bijv. voor een elegante Newbornshoot kiest, met luxe/aangeklede decors en mooie jurken, dat je spijt kunt hebben van het feit dat je geen make-up draagt of je haar niet is gestyled. Dat valt dan op als je de foto's terugziet. De één vindt het vervelend, de ander niet. Uiteraard krijg je sowieso mooie, 'complete' foto's; ze zijn altijd goed bewerkt. 

 

Mijn Make-Up en/of Haarstyling is een overweging waard. Hier lees je daar alles over. Of je zorgt hier zelf voor. Of je kist dus voor een 'natural look'. Wees daar bewust van.

 

newbornshoot met beide ouders