All Inclusive Cake Smash Shoots voor klanten uit Delft en omstreken

Cake Sash Shoot in Delft

Ik ‘ontzorg’ je helemaal want je krijgt bij mij heel veel goeds, moois & bijzonders en dit allemaal onder één dak:

  • Professionele Fotosessie
  • Uitstekend grafisch Bewerkte Foto’s
  • Attributen, Decors, Kinderkleertjes / Kostuums, ingerichte ‘Thema-Ruimtes’
  • Optioneel: Professionele Make-Up en / of Haarstyling voor moeder

Gefeliciteerd met de eerste verjaardag van je Kleine Wonder! Dit moet groots en moois gevierd worden. En je wilt dit heugelijke moment vastleggen.

 

Steeds meer ouders uit Delft dit mooie, belangrijke moment vastleggen. En dat willen ze laten doen door een ervaren fotograaf, in een professionele studio. Hier is niet alleen fotografische kennis en kunde van belang. Het is ook zeer handig en fijn als je fotograaf ervaring heeft met kleine kinderen. En eentje die ook nog zelf moeder is. 

Ik zorg voor een professionele, mooie Cake Smash Shoot. Meestal gebeurt dat in mijn mooie functionele studio waar ik alle faciliteiten heb om jullie fotosessie te doen. Zo heb ik alle denkbare kostuums, kleertjes, meubeltjes, ingerichte ‘Thema-Kamers’, speelgoed, etc. Bij mij kun je je kindje voeden, verschonen, knuffelen. Mijn studio is een plek waar je je thuis voelt.

De meeste Cake Smash Shoots doe ik in mijn studio. Daar heb ik werkelijk alles. Als je in Delft woont dan ben je binnen 20-25 minuten in mijn studio. Ik kan ook naar je toekomen voor een fotosessie bij je thuis. In dat geval neem ik een aantal decors, attributen, meubeltjes mee. Of wij kiezen voor een 'life style shoot' bij je thuis.

Maak je Cake Smash Shoot compleet met onze Professionele Visagie en Haarstyling

Make-up bij Cake Smash Shoot in Delft

Het is speciaal ontwikkeld voor de professionele camera. 

 

Make-Up: € 59

Haarstyling: € 59

Make-Up met wimpers: € 69Persoonlijke Ervaring

Wij hebben onze vaste fotograaf in Delft een keer verruild voor Fotoshoot Rotterdam. En wij hebben geen spijt van. De shoot verliep erg fijn, wij wilden veel afwisseling met verschillende decors en attributen, kostuums. Dat was hier allemaal mogelijk. En de foto's zijn bijzonder goed bewerkt. Wij komen zeker terug.

 

Fam. Visser, Delft

Super goede fotograaf. Wij zijn tevreden! Vooral de werkwijze spreekt mij aan. De fotografe weet heel goed hoe zij met kleine kinderen om moet gaan. Het is een lastige leeftijd wat 'medewerking' betreft. Maar dat kunnen ze heel goed. Die fotografe is zelf moeder, dus dat scheelt. De ontvangen foto's zijn erg mooi en indrukwekkend, heel goed geretoucheerd. Ik vind deze studio zeker een aanrader voor anderen, niet alleen voor cake smash shoots maar voor alle soorten fotosessies.

 

B. Huisman, Delft

Reviews op Google

Reviews op FacebookMeteen een Pasfoto maken?

 

Maak meteen gebruik van je bezoek aan onze studio en laat ons een goede Pasfoto van je kindje maken. Het scheelt je een extra bezoek aan de fotograaf in de nabije toekomst. Kom je met je partner/gezin? Zij kunnen uiteraard ook hun Pasfoto's laten maken.

 

Een set van 6 geprinte Pasfoto's kost € 20. Je ontvangt je Pasfoto meteen.

Pasfoto bij Cake Smash in Delft