Cake Smash met taart en.......in Kerstsfeer!

Cake Smash in Kerstsfeer

Zie hier onze één van onze recente Cake Smash shoots in onze studio. Het eerste wat opvalt is dat het meisje wat ouder is. De meesten van ons zijn gewend dat een kindje haar/zijn Cake Smash als eerste verjaardag viert. Dus het kindje is altijd één jaar oud. 

Cake Smash met sneeuw

Niets is minder waar. Natuurlijk is de traditie en zijn de meeste Cake Smash fotosessies met kinderen van één jaar. Maar een steeds groter aantal Cake Smash shoots wordt gehouden bij oudere kinderen; en zelfs bij volwassenen. Wat is er op tegen om een mooie verjaardag met taart, confetti en glamour te vieren? En smashen? Tja, dat mag. Let’s go crazy.

Meisje viert Cake Smash met kroon

Zoals je hier kunt zien kunnen wij meerdere stijlen en thema’s combineren tijdens de Cake Smash. Je krijgt een mooie afwisseling zoals hier het ‘traditionele’ gedeelte met taart en deels in winter & Kerstsfeer.

Cake Smash met zuurstok

Zoals je ziet hebben wij alle denkbare decors en attributen voor je. Hetzelfde geldt voor de achtergronden, ingerichte ruimtes. Je foto’s worden uitstekend bewerkt. Om je uiteindelijke foto’s helemaal in de benodigde sfeer te krijgen zetten wij leuke opschriften op.

Cake Smash met gitaar
Cake Smash met paard