All Inclusive Babyshoots voor klanten uit Krimpen aan den IJssel en omstreken

Babyshoot in Krimpen aan den IJssel

Ik ‘ontzorg’ je helemaal want je krijgt bij mij heel veel goeds, moois & bijzonders en dit allemaal onder één dak:

  • Professionele Fotosessie
  • Uitstekend grafisch Bewerkte Foto’s
  • Attributen, Decors, Babykleertjes, ingerichte ‘Thema-Ruimtes’
  • Optioneel: Professionele Make-Up en / of Haarstyling voor moeder

Je bent onlangs (weer) moeder geworden. Gefeliciteerd! Er is veel veranderd in jouw leven. En in dat van jouw partner, je gezin. Vooral als dat je eerste kindje is. 

 

Steeds meer moeders uit Krimpen aan den IJssel willen de eerste momenten met hun baby vastleggen. En dat willen ze laten doen door een ervaren fotograaf, in een professionele studio. Hier is niet alleen fotografische kennis en kunde van belang. Het is ook zeer handig en fijn als je fotograaf ervaring heeft met baby’s. En eentje die ook nog zelf moeder is. 

Ik zorg voor een professionele, mooie Babyshoot. Meestal gebeurt dat in mijn mooie functionele studio waar ik alle faciliteiten heb om jullie fotosessie te doen. Zo heb ik alle denkbare kostuums, kleertjes, meubeltjes, ingerichte ‘Thema-Kamers’, speelgoed, etc. Bij mij kun je je baby voeden, verschonen, knuffelen. Mijn studio is een plek waar je je thuis voelt.

De meeste Babyshoots doe ik in mijn studio. Daar heb ik werkelijk alles. Als je in Krimpen aan den IJssel woont dan ben je binnen 15-20 minuten in mijn studio. Ik kan ook naar je toekomen voor een fotosessie bij je thuis. In dat geval neem ik een aantal decors, attributen, meubeltjes mee. Of wij kiezen voor een 'life style shoot' bij je thuis.

Maak je Babyshoot compleet met onze Professionele Visagie en Haarstyling

Make-up bij babyshoot in Krimpen aan den IJssel

Het is speciaal ontwikkeld voor de professionele camera. 

 

Make-Up: € 59

Haarstyling: € 59

Make-Up met wimpers: € 69Persoonlijke Ervaringen

Wij zijn de moeilijkste 'soort' klanten voor een fotograaf ;-) Wij zijn kritisch en hebben hoge eisen. Zeker als het om onze kinderen gaat. Fotoshoot Rotterdam kon dat allemaal aan. Hulde! Het assortiment decors, babykleertjes, achtergronden was enorm. Wij konden echt ergens uit kiezen. De shoot verloopt professioneel en in een ontspannen sfeer. De foto's krijg je heel goed, artistiek bewerkt. En wat ook belangrijk is is dat zij hier geen truckjes uithalen zoals andere fotografen met extra kosten achteraf voor bewerkte foto's, etc. Dus het is niet alleen een goede fotograaf maar ook goudeerlijk. En daar houden wij van! Komen wij ooit terug? Jazeker! En heel snel!

 

Familie van Vliet, Krimpen aan den IJssel

Hulde aan deze fotografe. Zij heeft ons dochtertje en ons erg mooi vastgelegd. De foto's zijn super goed bewerkt. En alles is op tijd geleverd. Voor mijn zus en mijn zwager hebben wij een familie fotosessie met professionele make-up en haarstyling cadeau gedaan bij Fotoshoot Rotterdam.

 

K. S. Verbeek, Krimpen aan den IJssel

Reviews op Google

Reviews op FacebookUitgelicht voor je: Bewerking van je babyfoto's

Prachtige foto's van je babyshoot zijn alleen mogelijk als de fotograaf over een flink aantal zaken beschikt: kennis, ervaring, apparatuur en attributen. Dit is allemaal nodig om iets unieks te creëren.  Maar dit is nog niet alles. Zo moeten je foto's één voor één je goed worden bekeken. Ze worden ook één voor één goed grafisch bewerkt voor een optimaal, mooi, uniek resultaat. Dit doet de fotograaf na de shoot op de computer in verschillende professionele grafische programma's. Vervelende dingen worden weggehaald, het licht en het contrast worden bijgewerkt, de foto wordt bijgeknipt t.b.v. betere kaderstelling, er worden specifieke filters/overlays t.b.v. sfeercreatie toegepast. Dit is allemaal handmatig werk waarbij iedere shoot, iedere klant individueel wordt benaderd. Je babyfoto's worden goed bewerkt maar het natuurlijke karakter, jullie authenticiteit wordt 100% behouden; m.a.w. er worden geen onnatuurlijke foto's geproduceerd. Je kunt hier meer over onze bewerking lezen.


Meteen een Pasfoto maken?

 

Maak meteen gebruik van je bezoek aan onze studio en laat ons een goede Pasfoto van je baby maken. Het scheelt je een extra bezoek aan de fotograaf in de nabije toekomst. Kom je met je partner/gezin? Zij kunnen uiteraard ook hun Pasfoto's laten maken.

 

Een set van 6 geprinte Pasfoto's kost € 20. Je ontvangt je Pasfoto meteen.

Pasfoto bij babyshoot in Krimpen aan den IJssel