All Inclusive Babyshoots voor klanten uit Dordrecht en omstreken

Babyshoot in Dordrecht

Ik ‘ontzorg’ je helemaal want je krijgt bij mij heel veel goeds, moois & bijzonders en dit allemaal onder één dak:

  • Professionele Fotosessie
  • Uitstekend grafisch Bewerkte Foto’s
  • Attributen, Decors, Babykleertjes, ingerichte ‘Thema-Ruimtes’
  • Optioneel: Professionele Make-Up en / of Haarstyling voor moeder

Je bent onlangs (weer) moeder geworden. Gefeliciteerd! Er is veel veranderd in jouw leven. En in dat van jouw partner, je gezin. Vooral als dat je eerste kindje is. 

 

Steeds meer moeders uit Dordrecht willen de eerste momenten met hun baby vastleggen. En dat willen ze laten doen door een ervaren fotograaf, in een professionele studio. Hier is niet alleen fotografische kennis en kunde van belang. Het is ook zeer handig en fijn als je fotograaf ervaring heeft met baby’s. En eentje die ook nog zelf moeder is. 

Ik zorg voor een professionele, mooie Babyshoot. Meestal gebeurt dat in mijn mooie functionele studio waar ik alle faciliteiten heb om jullie fotosessie te doen. Zo heb ik alle denkbare kostuums, kleertjes, meubeltjes, ingerichte ‘Thema-Kamers’, speelgoed, etc. Bij mij kun je je baby voeden, verschonen, knuffelen. Mijn studio is een plek waar je je thuis voelt.

De meeste Babyshoots doe ik in mijn studio. Daar heb ik werkelijk alles. Als je in Dordrecht woont dan ben je binnen 20-25 minuten in mijn studio. Ik kan ook naar je toekomen voor een fotosessie bij je thuis. In dat geval neem ik een aantal decors, attributen, meubeltjes mee. Of wij kiezen voor een 'life style shoot' bij je thuis.

Maak je Babyshoot compleet met onze Professionele Visagie en Haarstyling

Make-up bij babyshoot in Dordrecht

Het is speciaal ontwikkeld voor de professionele camera. 

 

Make-Up: € 59

Haarstyling: € 59

Make-Up met wimpers: € 69Persoonlijke Ervaringen

Wij hadden een babyshoot van onze tweeling. En het kon bij Fotoshoot Rotterdam. Andere fotografen deden daar moeilijk over of vroegen hele hoge bedragen. Voor ons was het geen optie om maar één van hen te fotograferen. Want ze zijn met zijn tweeën. En dat maakt het zo bijzonder. De shoot verliep erg goed en in ontspannen sfeer. De fotografe in kwestie is wel een professional en houd van aanpakken. De bewerkte foto's zijn geweldig! Wij hebben extra foto's nabesteld. Dat kon en het was niet duur.

 

J. de Jong, Dordrecht

Super leuke ervaring met deze fotograaf. Niet duur maar wel professioneel. En alles netjes snel geleverd. Komen gemaakte afspraken altijd na. 

 

S. de Ruiter, Dordrecht

Reviews op Google

Reviews op FacebookUitgelicht: wat zijn dé ideale omstandigheden voor een babyshoot?

Dat is een aantal zaken. Uiteraard zijn het deels 'vanzelfsprekende' zaken zoals een goede, ervaren fotograaf, goede apparatuur, decors, attributen. Maar er is meer. De studio moet rust bieden aan jullie zodat wij ons op jullie baby kunnen concentreren. Onze studio is erg stil en rustig. Alleen jullie met jullie baby en de fotograaf zijn aanwezig. Wij worden verder door niemand en door niets gestoord. De temperatuur is optimaal (bij babyshoots moet de temperatuur rond de 23 graden liggen om je kindje zich comfortabel te laten voelen). Verder hebben wij alle faciliteiten om jullie als 'gezin met een baby' te ontvangen. Je kunt je kindje makkelijk verschonen, omkleden, voeden. Je kunt rustig op de bank gaan zitten en de babyshoot toeschouwen of je staat naast de fotograaf te genieten van deze mooie belevenis. 


Meteen een Pasfoto maken?

 

Maak meteen gebruik van je bezoek aan onze studio en laat ons een goede Pasfoto van je baby maken. Het scheelt je een extra bezoek aan de fotograaf in de nabije toekomst. Kom je met je partner/gezin? Zij kunnen uiteraard ook hun Pasfoto's laten maken.

 

Een set van 6 geprinte Pasfoto's kost € 20. Je ontvangt je Pasfoto meteen.

Pasfoto bij babyshoot in Dordrecht