All Inclusive Zwangerschapsshoots voor klanten uit Dordrecht en omstreken

Zwangere vrouw zit op stoel

Ik ‘ontzorg’ je helemaal want je krijgt bij mij heel veel goeds, moois & bijzonders en dit allemaal onder één dak:

  • Professionele Fotosessie
  • Uitstekend grafisch Bewerkte Foto’s
  • Attributen, Decors, Zwangerschapsjurken, ingerichte ‘Thema-Ruimtes’
  • Optioneel: Professionele Make-Up en / of Haarstyling

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Er breekt een mooie, bijzondere tijd aan. Het is ook een spannende periode in jouw leven. En niet alleen jouw leven, maar ook dat van je partner en je gezin. 

 

Steeds meer (aanstaande) moeders uit Dordrecht willen hun zwangerschap vastleggen door een ervaren fotograaf in een professionele studio. Daar ben ik erg bij mee. Het is ook een uitdaging voor mij om jou en je zwangerschap mooi en uniek te fotograferen. Deze uitdaging ga ik graag en vol zelfvertrouwen aan. Ik garandeer je een Zwangerschapsshoot die je een prachtige, originele persoonlijke herinnering zal opleveren. 

Maak je Zwangerschapsshoot compleet met onze Professionele Visagie en Haarstyling

Make-up bij zwangerschapsshoot in Dordrecht

Het is speciaal ontwikkeld voor de professionele camera. 

 

Make-Up: € 59

Haarstyling: € 59

Make-Up met wimpers: € 69


Jouw fotosessie vraagt ook iets van jou: je tijd en je inzet. Ik bespreek met jou wat je voorkeur is, wij passen jurken, bekijken welk decor, welke stijl, welke thema’s bij jou passen. Ik doe jouw Zwangerschapsshoot niet alleen. Wij doen het het samen.

 

Professionele Make-Up en/of Haarstyling zijn zeker aan te raden. Zo heb je een unieke, complete Zwangerschspsshoot die een bijzondere herinnering zal blijven voor de rest van je leven.

Ik ‘ontzorg’ je helemaal want je krijgt bij mij heel veel goeds, moois & bijzonders en dit allemaal onder één dak. 

 

Als je in Dordrecht woont dan ben je binnen 20-25 minuten in mijn studio. Ik kan ook naar je toekomen voor een fotosessie op locatie of bij je thuis. Een Zwangerschapsshoot op locatie of thuis is prachtig maar het is anders dan in de studio.

 

Mijn voorkeur gaat uit naar de shoot in de studio in Rotterdam omdat wij daar alles hebben qua jurken, decors, attributen, verlichting, apparatuur, make-up spullen, etc. En wij zijn niet afhankelijk van het weer. Het is uiteraard ook mogelijk om je shoot bij je thuis in Dordrecht of op locatie in de stad te doen. Wat dacht je van De Biesbosch? Of de Tongplaat?

 

Lees mijn tips & adviezen.


Persoonlijke Ervaringen

In eerste instantie had ik naar een fotograaf in Dordrecht gezocht. En wij hadden bijna geboekt. Maar wij hebben verder gekeken. Ik wilde echt van overtuigd zijn dat wij een goede zwangerschapsshoot zouden krijgen. Het liefst met maken-up en jurken, decors. En dat het origineel zal zijn. Ik kon Fotoshoot Rotterdam in eerste instantie niet snel vinden. Je zou kunnen zeggen; “the city’s best kept secret” 😉Maar gevonden en snel mijn fotosessie geboekt bij Aneta. Zij was professioneel en super aardig en dat is net zo belangrijk als de foto’s zelf. Als je hen benadert krijg je meteen antwoord.

  

L.M. de Korte, Dordrecht

Dit was de beste ervaring bij een fotograaf tot nu toe. Aneta bij Fotoshoot Rotterdam weet goed hoe zij je moet begeleiden voor mooie opnames. Ik heb ook heel goed advies gekregen over zwangerschapsjurken en allerlei decors en attributen. De foto's zijn echt top. Voortaan kom ik alleen bij deze studio.

 

S. Kramer, Dordrecht

Reviews op Google

Reviews op FacebookUitgelicht voor je: kunnen wij je zwangerschap shoot zowel in de studio als buiten, op locatie doen?

Ik krijg deze vraag met enige regelmaat. Het antwoord daarop is: ja. Geef dit specifiek bij je boeking aan. Dan houd ik daar rekening mee. Het vraagt wel meer tijd dan gebruikelijk en het betekent dat wij een groter pakket moeten nemen. In de studio doen wij dus één gedeelte. Je wordt in de studio voorbereid (kiezen zwangerschapsjurk, make-up, etc.). Daarna gaan wij naar buiten. Ik neem in mijn auto de spullen mee. Er zijn zat mooie plekken voor je shoot in de buurt van mijn studio of bij jou in Dordrecht of bv. op de Tweede Maasvlakte. Heel veel is mogelijk. Laten wij de mogelijkheden bespreken.

Waarom moet je je zwangerschapsshoot niet te laat boeken? Hoe eerder je boekt hoe lekkerder, energieker je je voelt en je mooie buikje is voldoende zichtbaar. Mijn advies is dus om je fotosessie tussen de 32ste en 34ste week te doen. Later kan zonder problemen, maar je hebt vaak minder energie.


Meteen een Pasfoto maken?

 

Maak meteen gebruik van je bezoek aan onze studio en laat ons een goede Pasfoto van je maken. Het scheelt je een extra bezoek aan de fotograaf in de nabije toekomst. Kom je met je partner/gezin? Zij kunnen uiteraard ook hun Pasfoto's laten maken.

 

Een set van 6 geprinte Pasfoto's kost € 20. Je ontvangt je Pasfoto meteen.

Pasfoto voor zwangerschapsshoot in Dordrecht