All Inclusive Zwangerschapsshoots voor klanten uit Berkel en Rodenrijs en omstreken

Vrouw in verwachting in elegante rode jurk

Ik ‘ontzorg’ je helemaal want je krijgt bij mij heel veel goeds, moois & bijzonders en dit allemaal onder één dak:

  • Professionele Fotosessie
  • Uitstekend grafisch Bewerkte Foto’s
  • Attributen, Decors, Zwangerschapsjurken, ingerichte ‘Thema-Ruimtes’
  • Optioneel: Professionele Make-Up en / of Haarstyling

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Er breekt een mooie, bijzondere tijd aan. Het is ook een spannende periode in jouw leven. En niet alleen jouw leven, maar ook dat van je partner en je gezin. 

 

Steeds meer (aanstaande) moeders uit Berkel en Rodenrijs willen hun zwangerschap vastleggen door een ervaren fotograaf in een professionele studio. Daar ben ik erg bij mee. Het is ook een uitdaging voor mij om jou en je zwangerschap mooi en uniek te fotograferen. Deze uitdaging ga ik graag en vol zelfvertrouwen aan. Ik garandeer je een Zwangerschapsshoot die je een prachtige, originele persoonlijke herinnering zal opleveren. 

Maak je Zwangerschapsshoot compleet met onze Professionele Visagie en Haarstyling

Make-up bij zwangerschapsshoot in Berkel en Rodenrijs

Het is speciaal ontwikkeld voor de professionele camera. 

 

Make-Up: € 59

Haarstyling: € 59

Make-Up met wimpers: € 69


 Jouw fotosessie vraagt ook iets van jou: je tijd en je inzet. Ik bespreek met jou wat je voorkeur is, wij passen jurken, bekijken welk decor, welke stijl, welke thema’s bij jou passen. Ik doe jouw Zwangerschapsshoot niet alleen. Wij doen het het samen.

 

Professionele Make-Up en/of Haarstyling zijn zeker aan te raden. Zo heb je een unieke, complete Zwangerschspsshoot die een bijzondere herinnering zal blijven voor de rest van je leven.

Ik ‘ontzorg’ je helemaal want je krijgt bij mij heel veel goeds, moois & bijzonders en dit allemaal onder één dak. 

 

Als je in Berkel en Rodenrijs woont dan ben je binnen 15-20 minuten in mijn studio. Ik kan ook naar je toekomen voor een fotosessie op locatie of bij je thuis. Een Zwangerschapsshoot op locatie of thuis is prachtig maar het is anders dan in de studio.

 

Mijn voorkeur gaat uit naar de shoot in de studio in Rotterdam omdat wij daar alles hebben qua jurken, decors, attributen, verlichting, apparatuur, make-up spullen, etc. En wij zijn niet afhankelijk van het weer. Het is uiteraard ook mogelijk om je shoot bij je thuis in Berkel en Rodenrijs of op locatie in de stad te doen. Wat dacht je van de Groenezoom? Of De Ackerdijkse Plassen?

 

Lees mijn tips & adviezen.


Persoonlijke Ervaringen

In de reviews staat vermeld dat Fotoshoot Rotterdam uitstekende zwangerschapsfoto’s maakt. Dat klopt helemaal en veel mensen hebben al hierover een mooie review gegeven. Dus ik zal hier niet over uitweiden 😉 Wat deze zwangerschapsfotograaf bijzonder maakt is de aanpak voor en tijdens de shoot. Zij weten hier exact welke stijl en thema bij je past. Ook staan ze open voor mijn voorkeuren. Maar zelf komen ze ook met hele goede suggesties. En de keuze is werkelijk eindeloos. Ze hebben volgens mij meer dan 100 zwangerschapsjurken. Een aanrader!

 

S. de la Palma, Berkel en Rodenrijs

Goede shoot: check! Groot assortiment mooie jurken: check! Professionele fotograaf: check! Goede ideeën tijdens de fotosessie; check! Mooie foto's ontvangen; check! Alles klopt hier. Ik kom zeker terug.

 

A.M. Huisman, Berkel en Rodenrijs

Reviews op Google

Reviews op FacebookUitgelicht voor je: Verschillende, ingerichte ‘Thema-Kamers’

Onze studio is net een grote woning met verschillende kamers, ruimtes, sceneries. Wij hebben een woonkamer met antieke en moderne meubels, een slaapkamer, een badkamer met een antiek bad en wij hebben verschillende podia/plateau’s (die je dus standaard in een fotostudio vindt) om je zwangerschap shoot zo origineel mogelijk te maken. In ons portfolio kun je dat goed zien. Niet alle ruimtes zijn afgebeeld. Wij hebben nóg meer verrassingen voor je.

Er zijn veel dingen waar je rekening mee houdt bij je keuze voor een fotograaf zoals de kwaliteit van de foto’s, de prijs, etc. Maar wat net zo belangrijk is is het karakter van de fotograaf, zijn/haar persoonlijkheid, zijn/haar creativiteit, zijn/haar vermogen om te luisteren. Het is lastig dit op afstand te meten. Daarom zie je bij Fotoshoot Rotterdam een duidelijke offerte, een uitgebreid portfolio en de vele reviews over mij. Neem contact met mij op. Ik weet zeker dat het tussen ons zal klikken.


Meteen een Pasfoto maken?

 

Maak meteen gebruik van je bezoek aan onze studio en laat ons een goede Pasfoto van je maken. Het scheelt je een extra bezoek aan de fotograaf in de nabije toekomst. Kom je met je partner/gezin? Zij kunnen uiteraard ook hun Pasfoto's laten maken.

 

Een set van 6 geprinte Pasfoto's kost € 20. Je ontvangt je Pasfoto meteen.

Pasfoto voor zwangerschapsshoot in Berkel en Rodenrijs