Wat moet een fotograaf kunnen bij zwangerschapsfotoshoots?


Deze vraag heb ik enkele keren gekregen. De vraag is eigenlijk: wat moet een fotograaf kunnen behalve het maken van de foto’s natuurlijk? Want er komt veel bij kijken.

 

Als zwangerschapsfotograaf moet je je klanten heel goed kunnen adviseren. Denk hier aan de stijl die gebruikt gaat worden. Wordt het een kleurrijke, vrolijke zwangerschapsshoot? Of wordt het een elegante, serieuze? En welk meubilair en decors zullen worden gebruikt? 

 

De fotograaf in kwestie moet ook goed kunnen adviseren m.b.t. kledingkeuze. Onze klanten kunnen gebruik maken van zeer veel mooie, diverse zwangerschapsjurken en andere attributen en gadgets die onze studio rijk is.

 

Naast kleding, decors en meubels etc. moet de fotograaf goed adviseren over gadgets en attributen die zeg maar ‘the final touch’ moeten zijn in de shoot. Denk hier aan veren, gewaden, kronen, ballonen, letters en 1001 andere dingen die onze studio rijk is.Fotoshoot Rotterdam

Aneta Chocholak & Kamil Gorak

aneta@fotoshoot-rotterdam.com

Telefoon: 06-43738394     (ook voor WhatsApp)

ADRES van onze studio:

Pleinweg 236A, 3083 EZ Rotterdam 

www.Fotoshoot-Rotterdam.Com 

 

Fotoshoot Rotterdam is een geregistreerde en beschermde handelsnaam en is eigendom van onderneming BabyFromParis, KvK- nummer 70488398. BabyFromParis is bij de Belastingdienst geregisteerd onder BTW-nummer: NL002445729B43

 

Ons rekeningnummer is:    NL03 ABNA 0828 0185 02    t.n.v. Fotoshoot Rotterdam

Vertel je vrienden over ons/Tell a friend about us