Actie! Bestel extra foto's van je shoot voor spotprijzen!

Onze studio biedt 3 mogelijkheden om foto's van je shoot na te bestellen:

Het is niet mogelijk om een deel of een aantal foto's af te nemen. Je neemt alle foto's van je shoot af of geen één.

Extra foto's voor spotprijzen

Binnen jouw pakket krijg je veel mooie, uitstekend bewerkte foto's. Deze bewerkte foto's zijn dus standaard in je pakket inbegrepen. Maar de meeste klanten kiezen ervoor om alle foto's, die tijdens de shoot zijn gemaakt, extra bij te kopen. En het zijn er veel! In de tabel hierboven zie je onze aantrekkelijke prijzen voor alle foto's. Het aantal foto's is afhankelijk van het pakket en hoeveel foto's extra je wilt nemen.

 

Deze extra foto's bovenop je pakket zijn niet zo intensief bewerkt als de foto's binnen je pakket. Deze extra foto's zijn wel 'heel erg netjes' gemaakt en ze kunnen perfect gebruikt, gedrukt en gedeeld worden. Dat 'netjes' maken houdt het volgende in:

  • De foto wordt aantrekkelijk gemaakt qua kader; hinderlijke objecten worden weggeknipt
  • De belichting/het contrast wordt verbeterd
  • Diverse kleine aanpassingen t.b.v. de kwaliteitsverbetering

Deze foto's lenen zich uitstekend voor een album, social media, voor je website, etc. De foto's zijn, net als de foto's in jouw pakket, digitaal in hoge resolutie en kunnen prima geprint worden. Je kunt ze ook uitvergroten voor bv. een canvas.


Enkele aandachtspunten bij "alle foto's afnemen".

  1. Deze extra foto's kun je niet nemen i.p.v. een pakket maar altijd in combinatie met een pakket (hier staat onze gehele offerte).
  2. Deze extra foto's kun je niet per stuk afnemen maar in aantallen zoals in de tabel hierboven aangegeven.
  3. Het kan voorkomen dat een aantal foto's op elkaar lijkt/zich herhaalt. Dit is ook logisch omdat je alle foto's van je shoot neemt. En de foto's zijn hier in serie, achter elkaar gemaakt. Je koopt als het ware de hele verfilming van je shoot. En als je goed kijkt dan zie je dat het zeer de moeite waard is om alle foto's te nemen omdat je op iedere foto, al lijken sommige op elkaar, toch net anders kijkt, andere houding aanneemt. Hier ontdek je dus dat iedere foto toch uniek is! Je ziet opeens veel opnames waar je zeer tevreden over zult zijn.  Veel van onze klanten laten veel van deze extra foto's inlijsten, vergroot uitprinten of op canvas zetten. 

Je kunt ook grafisch perfect bewerkte foto's, bijbestellen

Een andere mogelijkheid is dat je één of enkele grafisch perfect bewerkte foto's bovenop je pakket bestelt. Hier hanteren wij één standaardtarief van € 12 per foto. In dit geval gaat de fotograaf de foto uitstekend grafisch bewerken zoals dat met de foto's die je binnen jouw pakket ontvangt