Zwangerschapsshoots Buiten, op Locatie

Hoe pakken wij dat aan? Wat zijn de mogelijkheden? En stel dat het weer niet meewerkt? Wat doen wij dan?

 

Vooral in de lente, de zomer en deels in de herfst doe ik een groot aantal Zwangerschapsshoots in de buitenlucht. Vaak is dat een park of het strand. Ook doe ik je Zwangerschapsshoot bij een authentieke, mooie gebouwen zoals kastelen, molens, paleizen. Wat dacht je van het Zuiderpark in Rotterdam, ’t Landhuis de Oliphant of de skyline van Rotterdam? Of de duinen van de Tweede Maasvlakte. 

 

 

Waarom buiten?

Mijn professionele studio biedt zo’n beetje ontelbaar veel mogelijkheden om je zwangerschap te fotograferen. Ik heb daar zeer veel Decors, Attributen, Jurken, Achtergronden, Meubilair, etc. Wij kunnen zo’n beetje alle Stijlen en Thema’s creëren. 

 

Zwangerschapsfotografie buiten geeft ons een nieuwe, andere omgeving die wij in de studio niet kunnen nabootsen. Het gaat om de kleuren van de natuur, het gaat om de diepte en de originaliteit van de omgeving. En last but not least: het licht buiten is natuurlijk, mooi. Je zou kunnen zeggen; het licht buiten is magisch. Een ervaren fotograaf kan daar heel veel mee.

 

 

Hoe organiseren wij het?

Bij je boeking bepalen wij of de shoot buiten of binnen in de studio plaatsvindt. Wij spreken hierbij een aantal dingen af. Enkele dagen voor de geplande fotosessie hebben wij contact met elkaar om te bepalen of het weer goed genoeg is. Indien dat niet zo is dan verzetten wij je Zwangerschapsshoot. Dit doen wij dus in overleg met elkaar. Een andere vaak toegepaste optie is om de shoot niet te verzetten maar in de studio te houden. Immers, in de studio zijn wij niet afhankelijk van het weer. 

 

Omdat ik veel fotosessies heb en jullie agenda’s ook vol zijn doen wij er verstandig aan om de geplande Zwangerschapsshoot niet bij het minste geringste te verzetten. Immers, 90% van de tijd is het weer prima. De zon hoeft niet volop te schijnen en de temperatuur hoeft geen 30 graden te zijn. Sterker nog: een felle zon is juist ongunstig. Zelfs bij een bewolkte hemel en 12 graden zijn de omstandigheden goed voor jouw Zwangerschapsshoot. En zelfs wanneer het heel licht regent dan nog kunnen wij een prima fotosessie doen buiten. Dit baseer ik op mijn eigen jarenlange ervaring. M.a.w. laten wij het niet te snel verzetten.

 

Ook buiten gebruiken wij, als je daar gebruik van maakt, mijn Zwangerschapsjurken en andere Attributen. Daarom komen wij eerst in de studio om de jurken te passen en andere attributen te kiezen. In veel gevallen maak je ook gebruik van mijn professionele Make-Up en Haarstyling. Dit doen wij ook in de studio. Vervolgens gaan wij naar buiten, naar de locatie.

 

Bij Zwangerschapsshoots buiten gelden voorrijkosten. De hoogte ervan is afhankelijk van de afstand. Ik zal deze vooraf aan je bekend maken.

 

Zwangerschapsshoot buiten is zo inspirerend!

 

zwangerschapsshoot op strand