Val op als ondernemer met je Zakelijk Portret

 

Met een Professionele Zakelijke Portretshoot zorg je dat jij en je bedrijf opvallen en vertrouwen uitstralen.

 

zakelijk portret van rijschoolhouder

 

Val op als Ondernemer met je Zakelijk Portret

Er komen economisch onzekere tijden aan. Zorg dat je opvalt en vertrouwen uitstraalt.

 

 

Of het zekere of onzekere tijden, economisch gezien, het is altijd goed om als ondernemer over een pool professionele zakelijke foto’s te beschikken. Het geeft je letterlijk een gezicht. Het geeft aan dat je professioneel bezig bent. Het straalt vertrouwen uit. Je valt op. En daar gaat het om.

 

 

Bovenstaande geldt voor alle soorten bedrijven; groot en klein. En ook voor alle branches. Of je ZZP’er in de installatiebranche, redacteur of eigenaar van een advocatenkantoor bent: een portret brengt je altijd verder in je ondernemingsambities. Je bedrijf, je product, je ambitie moet je visueel maken. Immers, een beeld zegt meer dan duizend woorden. Vele onderzoeken naar portretten en visuele presentaties bevestigen dit. En denk aan het volgende voorbeeld: een dure fles whiskey verkoop je pas voor veel geld als het in een bijzondere, mooie fles zit. Deze fles kost de producent 2 euro meer dan een ‘reguliere’, gewone fles. Maar je kunt hier wel 25 euro meer voor vragen! Denk aan dit voorbeeld bij je Zakelijke Portretshoot.

 

zakelijk portret van sportschoolhouder

 

Jouw Zakelijke Portretshoot kunnen wij op veel manieren invullen. Hoe wij dat doen hangt af van jouw persoonlijke karakter, je bedrijfstype/branche, je rol binnen de organisatie, je branche. M.a.w. bij Fotoshoot Rotterdam hanteren wij geen ‘eenheidsworst’ maar kijken wij specifiek naar iedere klant, individueel. Wij nemen echt de tijd om goed te kijken hoe je op de foto moet komen.

 

 

Zie hier een aantal voorbeelden van zakelijke fotografie.


Neem contact met mij op of laat mij contact met jou opnemen wanneer het jou uitkomt.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.