Wat als je persoonlijke aanpassingen aan je foto’s wilt? Wat als niet tevreden bent over onze bewerking, onze (artistieke) stijl, onze smaak?

Wij maken de shoot en bewerken de foto’s conform onze (artistieke) stijl, onze standaarden en onze inzichten. Je ziet in ons portfolio precies wat dat inhoudt. Er staan daar veel voorbeelden om je een goed idee te geven hoe wij fotograferen en hoe wij de foto's bewerken. Als je voor een fotosessie bij ons kiest dan ga je hiermee akkoord. Bovendien is dit ‘de standaard’ bij alle fotografen. Immers, een fotograaf is een artiest.

 

Als je een opdracht geeft aan een artiest dan gun je degene artistieke, creatieve ruimte en respecteer je zijn/haar stijl. Verder stelt deze werkwijze ons in staat om niet alleen mooie maar óók betaalbare shoots te maken. 

 

Indien je persoonlijke aanpassingen wilt in de foto’s (bv. de foto’s anders bewerken) dan zijn wij, in tegenstelling tot andere fotografen, niet te beroerd om dat te doen. Omdat dit extra werk inhoudt zijn hier kosten aan verbonden. Omdat de eventuele aanpassingen individueel, persoonlijk zijn kunnen wij van tevoren geen vaste prijs afspreken. Om je persoonlijk aanpassingen te maken zullen wij doen op basis van nacalculatie.