Houd rekening met het volgende bij het boeken van een Newbornshoot

Wij vinden het cruciaal dat je goed voorbereid en geïnformeerd bent als het gaat om de Newbornshoots. Wij hebben hier een aantal relevante zaken voor je opgesomd.

Oriënteer je op het aanbod van Newbornshoots in Rotterdam ruim voordat je gaat bevallen

Je hebt tijd nodig om je te oriënteren wat verschillende fotografen in Rotterdam te bieden hebben. Vaak weet je zelf niet precies wat je wilt. Er zijn zoveel smaken, stijlen, thema's, etc. dat je een Newbornshoot kunt toepassen. En natuurlijk kijk erg goed naar hun offertes.

Ideaal moment voor je Newbornshoot

Dat is tussen de 5 en 14 dagen na de geboorte van je baby. Vandaar onze oproep om op tijd te beginnen met je oriëntatie van de fotografen.

newborn jongen slaapt in tent

Het is een uitdaging om het aanbod van verschillende fotografen goed te vergelijken

Het is niet makkelijk om alle offertes te vergelijken omdat iedere fotograaf dat op zijn/haar eigen manier vermeldt. Maar doe dat zo goed mogelijk omdat je een goed idee moet hebben wat je krijgt voor je geld.

Let op lokkertjes, begrippen als 'gratis' en hele lage, onwerkelijke bedragen

Veel andere fotografen hanteren een aantal marketing trucks om de klant snel te verleiding om bij hen te boeken. Vaak vermelden ze een hele lage prijs. In een enkel geval vermelden ze dat de newbornshoot 'gratis' is. Natuurlijk is dit onzin. 

 

Hun tactiek is dat je snel bij hen boekt. Na de shoot blijkt dat er flinke kosten aan verbonden zijn als je één of meer foto's wilt ontvangen. En vaak zijn dezze foto's niet bewerkt of laat de kwaliteit en zorgvuldigheid van de bewerking veel aan wensen over. M.a.w. een goedkope shoot blijkt erg duur en van slechte kwaliteit. Wij ontvangen regelmatig klanten in onze studio die zo'n praktijk hebben meegemaakt. Ze zijn teleurgesteld. Uiteraard leveren wij aan hen absolute topkwaliteit tegen zeer redelijke prijzen.

 

Onze prijzen voor Newbornshoots zijn 'all-inclusive'. Ze zijn zeer redelijk voor de geleverde kwaliteit, transparant. Wij verleiden onze klanten niet met valse voorwendselen maar met een eerlijk, compleet verhaal.

newborn poseert in cirkel

Kijk goed naar de reviews, beoordelingen en ervaringen van klanten

Rotterdammers zijn in hun mening eerlijk en direct en je weet precies waar je aan toe bent.


L. de Graaf, Rotterdam

Bij Fotoshoot Rotterdam weten ze van aanpakken. Je krijgt hele mooie foto's en je ontvangt ze op tijd. De fotografe in kwestie kon heel goed met ons dochtertje omgaan. En vooral het feit dat je alles zoals afgesproken krijgt vind ik belangrijk.

E. van den Bosch, Rotterdam

Ik kan Aneta 1000% aanraden voor je Newbornshoot. Ik ben eerder bij Ilaria, de andere fotografe, voor mijn zwangerschapsshoot geweest. Ook perfect. 

Reviews op Google

Reviews op FacebookHoe zijn de omstandigheden in de studio?

Deze zijn ideaal omdat onze studio in Rotterdam perfect is uitgerust voor een Newbornshoot. Denk hier aan de juiste temperatuur, een veilige werkomgeving, ruimtes, decors, etc. Je kunt je baby voeden, verschonen, jezelf omkleden, voeding/flesje opwarmen. Wij hebben meerdere ruimtes en kamers. Je familieleden zijn meer dan welkom voor de shoot. Houd hier alleen rekening mee dat zij ook aan de shoot mee moeten doen. Toeschouwers die alleen maar kijken zijn niet welkom omdat het mijn werk als fotograaf belemmert.

 

Temperatuur tijdens de fotosessie

De temperatuur in de studio is perfect afgesteld op je baby. In de herfst, de winter en in de lente zetten wij de temperatuur stukken hoger (de verwarming staat dus stukken hoger dan bij andere fotosessies). Immers, je baby houdt van warmte. En zeker als zij of hij wordt verkleed tijdens de Newbornshoot. De temperatuur schommelt tussen de 22 en 23 graden.

Persoonlijke boodschap van je Newborn Fotograaf

Gemak, Vertrouwen, Comfort: dit typeert mij en mijn studio