Hoe bereid ik mijn baby en mijzelf voor op een Newbornshoot?

newborn shoot met ouders

Er is een aantal dingen waar je aan moet denken.

 

 

Kleding

 

Als je bij ons attributen, kleren, decors huurt dan kun je onbeperkt gebruik maken van onze garderobe. Wij focussen ons hier op de moeder en de baby. Voor hen hebben wij tientallen jurken, kleertjes, kostuums, etc. Ook voor jonge meisjes hebben veel verschillende jurkjes. Wij hebben ze in alle soorten, maten, stijlen en kleuren. Voor de vader hebben wij wat overhemden en colberts, riemen, een enkele broek maar in het algemeen adviseren wij dat de vader zelf voor zijn kleding zorgt. Dit betekent dat hij zelf kleding moet meenemen.

 

De vader dient één of twee setjes kleding mee te nemen; elegant en casual (wel netjes casual). De aan te raden kleuren zijn: crème, bruin, zwart. Wij adviseren geen felle kleuren en ook geen grote logo's. 

 

 

Als jullie jullie eigen kleding van huis meenemen dan is het handig om de kleding op elkaar enigszins op elkaar af te stemmen.

 

 

Tijdstip/Timing

 

Kies een tijdstip waarop je baby slaapt. Vaak weet je van tevoren wat het ritme van je baby is. Het is handig als je baby slaapt als jullie mijn studio binnenkomen. Dan hebben wij al tijd en energie 'gewonnen' en kunnen wij de rust meteen gebruiken om aan de shoot te beginnen.

 

Als je kindje bij binnenkomst wakker is dan beginnen wij om hem/haar zo snel mogelijk in slaap te krijgen nadat jullie de studio binnenkomen. Zodra jullie binnen zijn kun je je baby voeden en in slaap laten vallen.

 

 

Plan je boeking zo goed mogelijk rond het moment waarop je baby gaat slapen.

 

 

Verzorging & Voeding

 

Neem je luiers, melk, crèmes en alle gangbare benodigdheden mee naar de studio. Vergeet ook de speen niet of een tweede setje kleding (als je kindje morst of de luier gaat lekken). Je kunt je baby in onze studio perfect verzorgen en voeden.

 

De speen is echt verplicht omdat je baby niet in slaap valt als hij of zij een speen gewend is. Je baby blijft dan huilen en is onrustig. Dit is zeer belemmerend voor de shoot. De shoot zelf proberen wij zoveel mogelijk zonder speen te doen.

 

Boek je Newborn Shoot zo lang mogelijk van tevoren.