Veiligheid tijdens Newborn Shoot

Newborn Shoot met vader

 

Jouw baby is bij mij veilig en bevindt zich in een aangename, comfortabele omgeving. 

 

 

Al voordat je ons bezoekt speelt veiligheid een cruciale rol

 

Alle sceneries, decors, attributen, meubeltjes, etc. in mijn studio zijn veilig. Dit verifieer ik voordat ik het überhaupt koop. En de aanschaf ervan vindt plaats bij leveranciers die ervaring hebben met het ontwerpen en produceren van baby- en kinderproducten. Veiligheid is een cruciale voorwaarde. Deze leveranciers beschikken over de benodigde certificaten, referenties, etc.

 

 

 

Veiligheid en voorzorg tijdens je Newbornshoot

 

Niet alleen het ontwerp van de decors en attributen moet veilig zijn. Het geldt ook voor het gebruik tijdens de fotosessies. Zeker bij de introductie van nieuwe producten in mijn studio ben ik extra voorzichtig en houd ik in de gaten of het helemaal veilig is. Mocht ik eraan twijfelen dan zet ik het niet meer in. 

 

 

Alle plekken, meubels, decors zijn zo gebouwd en ze worden zodanig gebruikt dat je kindje er niet uit kan vallen. Zelfs als je baby wakker en actief is zal je baby veilig op zijn. Ook kan je baby zich nergens aan verwonden, bezeren, etc.

 

 

 

Uiteraard is ook mijn werk- en handelwijze hier cruciaal. 

 

Ik ben zeer voorzichtig met je baby. Ik laat niets aan toeval over. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring met Newbornshoots. Zelf ben ik ook moeder van twee dochters. Dus ik heb behoorlijk wat ervaring en gevoel voor de omgang met je pasgeboren baby. Dit betekent overigens niet dat ik 'blindelings op de automatische piloot' vlieg. Ik beschouw iedere baby individueel en bij iedere Newborn Shoot werk ik met gevoel, passie en alertheid. Het is telkens maatwerk.

 

 

Plezier & Comfort tijdens je Newbornshoot

 

Mijn werkwijze is erop gericht niet alleen veilig en verstandig te werken maar ook voor plezier en comfort te zorgen. Zowel jouw baby als jij en je partner en de overige gezinsleden moeten zich in mijn studio helemaal thuis voelen.

 

newborn shoot met ouders

Onze fotografen zijn uitstekend opgeleid en ervaren, ook als het gaat om de veiligheid en comfort van je baby. Maar opleidingen en certificaten zijn niet het belangrijkste. Het belangrijkste hier is het feit dat zij een veilige werkomgeving elke dag opnieuw toepassen en uitdragen in de studio. Zij gaan daar bewust mee om bij iedere Newbornshoot. Het zit in hun mentaliteit, hun DNA. Dit is een cruciaal kenmerk van onze werknemers.

Ervaren Baby Fotograaf
Opgeleide Newborn Fotograaf

Onze studio bevindt zich in een veilig, net, verzorgd gebouw. Het complex is veilig. Alle aanwezige faciliteiten, zoals het elektriciteitsnet, de verwarming zijn van de hoogste standaarden en kwaliteit. Er zijn voldoende brandblussers aanwezig. Open vuur is verboden. 

 

 

De studio is uitstekend beveiligd en niet toegankelijk voor onbevoegden, ook tijdens openingstijden. Immers, wij werken alleen op afspraak. Ons complex is fysiek uitstekend beveiligd tegen inbraak. Er is ook een 24 uurs monitoring en alarmbeveiliging. 

inrichting van babykamer
tent als attribuut
babykleding en doeken
studio met openhaard
make-up ruimte voor newbornshoots