Attributen voor Kinderfotografie


Onze studio heeft voor jouw Kinderfotoshoot unieke attributen, items en gadgets. Je huurt een onbeperkt aantal attributen voor maar €29. Waar kun je aan denken? Heel veel mooie kostuums en kleding, speelgoed, mandjes, badkuipjes, juweeltjes, doekjes, meubilair, etc. Bekijk hieronder enkele voorbeelden. Onze studio heeft verder honderden attributen die hier niet zijn weergegeven. Onze creativiteit is eindeloos. 


Lees onze tips voor perfecte kinderfotografie.

 

Bij Fotoshoot Rotterdam ben je voor kinderfotografie aan het juiste adres. Dit kan perfect in onze Rotterdamse studio plaatsvinden. Maar wij kunnen net zo goed een originele, mooie locatie opzoeken. Wat dacht je van een kinderboerderij of manage? Of van het strand, duinen of een park? En natuurlijk, wij kunnen ook bij jou thuis een prachtige fotoshoot maken.

 

Fotoshoot Rotterdam is van alle martken thuis op het gebied van kinderfotografie. Wij kunnen diverse, uiteenlopende stijlen maken zoals simpel, basic, rustig tot kleurrijk, zoet en glamour & glitter. Als je op deze pagina helemaal naar beneden scrollt dan zie je vele voorbeelden.

 

Uiteraard kunnen jouw gezinsleden voor de camera verschijnen. En bij Fotoshoot Rotterdam kom je geen attributen en gadgets tekort. Zie hier enkele voorbeelden van onze attributen en gadgets.

 

Wij maken jouw kinderfotografie compleet met visagie en haarstyling. 

 


Fotoshoot Rotterdam

Aneta Chocholak & Kamil Gorak

aneta@fotoshoot-rotterdam.com

Telefoon: 06-43738394     (ook voor WhatsApp)

ADRES van onze studio:

Pleinweg 236A, 3083 EZ Rotterdam 

www.Fotoshoot-Rotterdam.Com 

 

Fotoshoot Rotterdam is een geregistreerde en beschermde handelsnaam en is eigendom van onderneming BabyFromParis, KvK- nummer 70488398. BabyFromParis is bij de Belastingdienst geregisteerd onder BTW-nummer: NL002445729B43

 

Ons rekeningnummer is:    NL03 ABNA 0828 0185 02    t.n.v. Fotoshoot Rotterdam

Vertel je vrienden over ons/Tell a friend about us