Tips en adviezen voor Cake Smash Fotografie


Inmiddels heb ik honderden verschillende Cake Smash fotosessies kunnen doen. Daarom wil ik je een aantal tips en adviezen geven om jouw fotoshoot perfect te laten verlopen.

 

Waar kan ik mijn taart bestellen?

Jij kan als geen ander bepalen wat voor taart en waar je hem bestelt. Je kunt op internet veel bakkers vinden die je een mooie (Cake Smash) taart bezorgen. Onze klanten hebben goede ervaringen met deze bakkers: 

Wat is het beste moment om jouw Cake Smash fotoshoot te doen?

Deze vinden plaats op de eerste verjaardag van je kind.  Het hoeft natuurlijk niet per se op de geboortedag  zelf te gebeuren maar kan enkele dagen ervoor of erna plaatsvinden.

 

Ideale omstandigheden

Onze fotostudio is perfect geschikt voor een Cake Smash fotografie. Wij beschikken hier over veel  verschillende achtergronden, ondergronden, attributen, speelgoed, kleding, kostuums, etc. Hierdoor kunnen wij uit een enorme diversiteit aan al deze items kiezen om jouw Cake Smash ideaal te maken. Uiteraard kunnen wij een mooie Cake Smash fotoshoot bij jou thuis of op een andere locatie doen. Ik neem dan alles wat nodig is mee.

 

Hoe lang duurt een Cake Smash?

Cake Smash duurt, afhankelijk van het pakket, minimaal 45 minuten. Wij nemen voldoende tijd om jouw kind op de fotoshoot voor te bereiden, te fotograferen en tijdens de fotoshoot verschillende attributen en achtergronden te gebruiken. Wij haasten ons nooit.

 

Waar kun je jouw Cake Smash fotoshoot doen?

Er zijn veel locaties die zich perfect lenen voor dergelijke fotosessie. De meest voor de hand liggende locatie is mijn fotostudio. Ik heb zo'n beetje alle benodigdheden voor een Cake Smash fotosessie. Zo is mijn belichting optimaal, heb ik diverse achtergronden, heel veel attributen zoals babykleding bedjes, speelgoed, etc. Maar wij kunnen net zo goed een prachtige fotoshoot bij jou thuis doen. Wij hebben veel inspiratie. Laat ons jou verrassen. 

Voor welke stijl? Voor welk 'thema' gaan wij kiezen voor jouw Cake Smash fotosessie?

Je ziet aan mijn portfolio dat ik thuis ben in veel verschillende stijlen; van kleurrijk en bling bling tot simpel, minimalistic. Iedere klant krijgt bij mij wat hij of zij zoekt. Jij bepaalt welke stijl je krijgt. Ik kan je daarbij uiteraard adviseren. Sterker nog. Ik heb zelf veel creatieve ideeën. Laat je verrassen. Wij kunnen ook verschillende stijlen tijdens één fotoshoot combineren. Bekijk hier ons portfolio met verschillende stijlen.

 

Welke kleding en attributen horen bij Cake Smas fotosessie?

Fotoshoot Rotterdam heeft het breedste assortiment attributen, gadgets en kleding voor Cake Smash. Geen andere fotograaf in Rotterdam kan aan ons tippen. Wij hebben tientallen prachtige, kinderkleding, kostuums, speelgoed. Verder hebben wij juwelen, parasols, gewaden, authentiek meubilair, achtergronden, ballons, vazen, bloemen, etc. die jouw Cake Smash bijzonder origineel zullen maken. Bekijk hier onze vele voorbeelden.

 

Mag mijn partner, mijn gezin op de foto?

Zeker! Bekijk bij onze pakketten en prijzen welk pakket het mogelijk maakt om meerdere personen te laten fotograferen.

 

Hoe krijg ik mijn foto's geleverd?

Ik verstuur jouw foto's digitaal in hoge resolutie via WeTransfer. Je kunt ook foto's op USB-stick ontvangen tegen meerprijs.

 

Verder heb ik nog een aantal tips en adviezen:

  • Wees op het afgesproken tijdstip. Sterker nog, arriveer minimaal 15 minuten voor de fotoshoot. Wij kunnen dan op tijd starten met jouw zwangerschapsfotoshoot. Iedere vertraging gaat van de beschikbare tijd voor jou. Dat is zonde.
  • Als wij jouw zwangerschapsfotoshoot bij jou thuis of op een andere locatie doen wees dan op tijd en wees telefonisch bereikbaar. Onze fotograaf arriveert zo'n 15 minuten (of zelfs eerder). Om geen vertraging op te lopen is het dan voor onze fotograaf handig als hij/zij zijn/haar apparatuur meteen kan installeren en de omgeving kan verkennen om jouw fotoshoot perfect te maken.


Fotoshoot Rotterdam

Aneta Chocholak & Kamil Gorak

aneta@fotoshoot-rotterdam.com

Telefoon: 06-43738394     (ook voor WhatsApp)

ADRES van onze studio:

Pleinweg 236A, 3083 EZ Rotterdam 

www.Fotoshoot-Rotterdam.Com 

 

Fotoshoot Rotterdam is een geregistreerde en beschermde handelsnaam en is eigendom van onderneming BabyFromParis, KvK- nummer 70488398. BabyFromParis is bij de Belastingdienst geregisteerd onder BTW-nummer: NL002445729B43

 

Ons rekeningnummer is:    NL03 ABNA 0828 0185 02    t.n.v. Fotoshoot Rotterdam

Vertel je vrienden over ons/Tell a friend about us