Fotograaf Rotterdam

Bij ons krijg je topkwaliteit fotografie voor een betaalbare prijs. Wij maken alle soorten fotosessies:  van zwangerschapsfotoshoots tot bruiloft fotografie. En wij zijn betaalbaar. Je betaalt bij ons geen toeslagen 's avonds, in het weekend of tijdens feestdagen. Je kunt terecht in onze toegeruste studio. Of wij bezoeken jou op jouw locatie. Zelf kennen wij veel mooie plekken voor een unieke fotosessie. 

Zie ons portfolio

Boek online met 10%


Ik ben Aneta. Ik ben jouw fotograaf!

 

Fotografie is mijn passie

Fotografie is mijn grootste passie. Van deze passie heb ik mijn beroep gemaakt. En hierin ben ik mij verder gaan specialiseren en perfectioneren. Na vele jaren ervaring kan ik vele uitdagingen op het gebied van fotografie aan. Zo maak ik zo’n beetje alle soorten fotosessies. In alle omstandigheden. En jouw wensen kennen geen grenzen.

 

Ik fotografeer graag Rotterdammers

Rotterdammers staan bekend om hun ‘handen uit de mouwen’ mentaliteit. En zo ken ik ze ook. Ik fotografeer graag Rotterdammers die deze mentaliteit laten zien. Maar Rotterdam is meer dan werk alleen. In de loop der jaren heb ik veel Rotterdammers kunnen fotograferen waarbij sport, ontspanning en feest centraal stonden. 

 

Rotterdam kenmerkt zich door grote verscheidenheid. En dat zie je ook aan mijn foto’s. Voor mijn camera heb ik Rotterdammers van diverse komaf gehad; Surinaamse, Antilliaanse, Turkse, Poolse, Spaanse, Griekse Rotterdammers. 

 

Rotterdam is niet saai

Rotterdam kent veel feesten en evenementen. Behalve veel uitgaansgelegenheden zoals vele cafés op het Stadhuisplein en Witte de Withstraat kent de stad grote events. Denk hier aan de Wereldhavendagen, de Marathon van Rotterdam, North Sea Jazz Festival, International Film Festival Rotterdam of het Zomercarnaval.

 

Ik ken de mooiste locaties in en rondom Rotterdam

Ik ken alle herkenbare bouwwerken, alle symbolen van Rotterdam, de allermooiste locaties in deze stad. In de loop der jaren heb ik verschillende fotosessies gemaakt o.a. in de Maastunnel, op de Euromast en de Erasmusbrug, de Willemsbrug, in de Koopgoot, in het Zuiderpark, in de Rotterdamse Stadshavens en de Europoort. Wij kunnen dus behalve in mijn studio ook op al deze en andere locaties in en rondom Rotterdam een prachtige fotoshoot maken.

 

Mijn opdrachten tot nu toe in Rotterdam

Ik heb vele opdrachten gedaan voor Rotterdammers en Rotterdamse kleine en grote ondernemers zoals ziekenhuizen, autodealers, winkelketens, adviseurs, notarissen, webwinkels, etc. In dit kader heb ik zeer uiteenlopende zaken gefotografeerd zoals producten, diensten, gebouwen, de skyline van Rotterdam, de Rotterdamse haven, de industrie, etc. Ik heb ook een paar bekende Rotterdammers mogen fotograferen. Mijn studio is ook bezocht door vele Rotterdammers met uiteenlopende beroepen en roepingen. Denk hier aan schrijvers, dichters, goochelaars, pianisten, etc.

 

Voor welke type fotosessies kiezen Rotterdammers?

Nou, voor zo’n beetje alle fotoshoots. Al valt een aantal typen fotosessies dat vaker wordt afgenomen: newborn, zwangerschap, baby, Cake Smash, (familie)portret, fotografie van evenementen, jubilea en feesten. Ik merk dat men steeds vaker kiest voor fotografie van producten en bedrijfspresentaties. Dit is de sterkst groeiende markt. En dat is niet zo gek. Onze economie blijft groeien. En dit geldt gelukkig ook voor onze Rotterdamse economie.

 

Wat verwacht de Rotterdamse klant?

Mijn klanten verwachten kwaliteit. En deze krijgen zij ook. 100%. Sterker nog, met mijn passie, creativiteit en ervaring en natuurlijk goede apparatuur probeer ik hun verwachtingen altijd te overtreffen. 

 

De skyline van Rotterdam

Al maak ik zelf geen foto’s van de bijzondere, unieke Rotterdamse architectuur of de skyline, dan nog komt Rotterdam heel vaak tot uitging in mijn fotografie. Ik maak vele fotoshoots buiten waarbij het zicht en de sfeer van de stad worden betrokken. 

 

Industriële fotografie

Al is dat geen officieel product van mijn fotostudio, ik betrek de Rotterdamse industrie vaak bij mijn fotografie. Of het nou werkende installaties van de Europoort zijn of verlaten fabrieken; alles leent zich als prachtig decor voor unieke, authentieke Rotterdamse fotografie.