All Inclusive Zwangerschapsshoots voor klanten uit Zoetermeer en omstreken

Zwangere vrouw poseert in rode jurk

Ik ‘ontzorg’ je helemaal want je krijgt bij mij heel veel goeds, moois & bijzonders en dit allemaal onder één dak:

  • Professionele Fotosessie
  • Uitstekend grafisch Bewerkte Foto’s
  • Attributen, Decors, Zwangerschapsjurken, ingerichte ‘Thema-Ruimtes’
  • Optioneel: Professionele Make-Up en / of Haarstyling

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Er breekt een mooie, bijzondere tijd aan. Het is ook een spannende periode in jouw leven. En niet alleen jouw leven, maar ook dat van je partner en je gezin.  

 

Steeds meer (aanstaande) moeders uit Zoetermeer willen hun zwangerschap vastleggen door een ervaren fotograaf in een professionele studio. Daar ben ik erg bij mee. Het is ook een uitdaging voor mij om jou en je zwangerschap mooi en uniek te fotograferen. Deze uitdaging ga ik graag en vol zelfvertrouwen aan. Ik garandeer je een Zwangerschapsshoot die je een prachtige, originele persoonlijke herinnering zal opleveren. 

Maak je Zwangerschapsshoot compleet met onze Professionele Visagie en Haarstyling

Make-up bij zwangerschapsshoot in Vlaardingen

Het is speciaal ontwikkeld voor de professionele camera. 

 

Make-Up: € 59

Haarstyling: € 59

Make-Up met wimpers: € 69


Jouw fotosessie vraagt ook iets van jou: je tijd en je inzet. Ik bespreek met jou wat je voorkeur is, wij passen jurken, bekijken welk decor, welke stijl, welke thema’s bij jou passen. Ik doe jouw Zwangerschapsshoot niet alleen. Wij doen het het samen.

 

Professionele Make-Up en/of Haarstyling zijn zeker aan te raden. Zo heb je een unieke, complete Zwangerschspsshoot die een bijzondere herinnering zal blijven voor de rest van je leven.

Ik ‘ontzorg’ je helemaal want je krijgt bij mij heel veel goeds, moois & bijzonders en dit allemaal onder één dak. 

 

Als je in Zoetermeer woont dan ben je binnen 20-25 minuten in mijn studio. Ik kan ook naar je toekomen voor een fotosessie op locatie of bij je thuis. Een Zwangerschapsshoot op locatie of thuis is prachtig maar het is anders dan in de studio.

 

Mijn voorkeur gaat uit naar de shoot in de studio in Rotterdam omdat wij daar alles hebben qua jurken, decors, attributen, verlichting, apparatuur, make-up spullen, etc. En wij zijn niet afhankelijk van het weer. Het is uiteraard ook mogelijk om je shoot bij je thuis in Zoetermeer of op locatie in de stad te doen. Wat dacht je de Broekpolder? Of het Oranjepark?

 

Lees mijn tips & adviezen.


Persoonlijke Ervaringen

Wij hebben een mooie zwangerschap shoot gehad. De foto's zijn uitstekend bewerkt. De fotograaf heeft ons goed begeleid tijdens de fotosessie. En zij heeft geadviseerd m.b.t. de jurken, decors, etc. Ik heb ook mooie make-up en haarstyling gehad. Zoiets kun je thuis niet doen. Daar heb je een professional voor nodig. Voor onze dochter van 1,5 had de fotograaf veel leuke kleertjes, speelgoed, attributen. Wij hebben gelijk onze newbornshoot geboekt bij deze studio. Dan weet je dat het goed komt. Last, but not least; bij Fotoshoot Rotterdam komen ze altijd hun afspraken na en op tijd. Dat vind ik net zo belangrijk als een goede shoot. 

 

Fam. Visser, Zoetermeer

Niets dan hulde aan Aneta van deze studio. Wij zijn erg blij met het eindresultaat. Dank je voor je tijd, geduld en ideeën Aneta!

 

Sandra Wolters-de Groot, Zoetermeer

Reviews op Google

Reviews op FacebookUitgelicht voor je: ook jouw kind en partner zijn meer dan welkom

Jij en jouw prachtige buik staan centraal. Maar jouw gezin is net zo belangrijk en kan, als jij het wilt, samen met jou op een unieke manier door mij vereeuwigd worden. Onze grotere pakketten bieden veel mogelijkheden om een prachtige shoot van jou en je gezinsleden te realiseren. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Hoe maak je een afspraak bij mij? Heel simpel. Je belt, appt of mailt. Of je boekt meteen online. Ik beantwoord/bevestig je shoot heel snel. Ik vraag een kleine aanbetaling waarmee wij de afspraak vastleggen. Ik reserveer mijn studio speciaal en alleen voor jou zwangerschapsshoot. Ik bereid de studio, de attributen en de decors voor. Daarmee is alles in gereedheid gebracht om je op een professionele en plezierige manier te ontvangen. Maar ook na jouw fotosessie reserveer ik tijd in mijn agenda om jouw foto’s goed te bewerken en op tijd af te leveren.


Meteen een Pasfoto maken?

 

Maak meteen gebruik van je bezoek aan onze studio en laat ons een goede Pasfoto van je maken. Het scheelt je een extra bezoek aan de fotograaf in de nabije toekomst. Kom je met je partner/gezin? Zij kunnen uiteraard ook hun Pasfoto's laten maken.

 

Een set van 6 geprinte Pasfoto's kost € 20. Je ontvangt je Pasfoto meteen.

Pasfoto voor zwangerschapsshoot in Zoetermeer