All Inclusive Zwangerschapsshoots voor klanten uit Spijkenisse en omstreken

Vrouw in verwachting poseert met baby

Ik ‘ontzorg’ je helemaal want je krijgt bij mij heel veel goeds, moois & bijzonders en dit allemaal onder één dak:

  • Professionele Fotosessie
  • Uitstekend grafisch Bewerkte Foto’s
  • Attributen, Decors, Zwangerschapsjurken, ingerichte ‘Thema-Ruimtes’
  • Optioneel: Professionele Make-Up en / of Haarstyling

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Er breekt een mooie, bijzondere tijd aan. Het is ook een spannende periode in jouw leven. En niet alleen jouw leven, maar ook dat van je partner en je gezin. 

 

Steeds meer (aanstaande) moeders uit Spijkenisse willen hun zwangerschap vastleggen door een ervaren fotograaf in een professionele studio. Daar ben ik erg bij mee. Het is ook een uitdaging voor mij om jou en je zwangerschap mooi en uniek te fotograferen. Deze uitdaging ga ik graag en vol zelfvertrouwen aan. Ik garandeer je een Zwangerschapsshoot die je een prachtige, originele persoonlijke herinnering zal opleveren. 

Maak je Zwangerschapsshoot compleet met onze Professionele Visagie en Haarstyling

Make-up bij zwangerschapsshoot in Spijkenisse

Het is speciaal ontwikkeld voor de professionele camera. 

 

Make-Up: € 59

Haarstyling: € 59

Make-Up met wimpers: € 69


Jouw fotosessie vraagt ook iets van jou: je tijd en je inzet. Ik bespreek met jou wat je voorkeur is, wij passen jurken, bekijken welk decor, welke stijl, welke thema’s bij jou passen. Ik doe jouw Zwangerschapsshoot niet alleen. Wij doen het het samen.

 

Professionele Make-Up en/of Haarstyling zijn zeker aan te raden. Zo heb je een unieke, complete Zwangerschspsshoot die een bijzondere herinnering zal blijven voor de rest van je leven.

Ik ‘ontzorg’ je helemaal want je krijgt bij mij heel veel goeds, moois & bijzonders en dit allemaal onder één dak. 

 

Als je in Spijkenisse woont dan ben je binnen 20-25 minuten in mijn studio. Ik kan ook naar je toekomen voor een fotosessie op locatie of bij je thuis. Een Zwangerschapsshoot op locatie of thuis is prachtig maar het is anders dan in de studio.

 

 

Mijn voorkeur gaat uit naar de shoot in de studio in Rotterdam omdat wij daar alles hebben qua jurken, decors, attributen, verlichting, apparatuur, make-up spullen, etc. En wij zijn niet afhankelijk van het weer. Het is uiteraard ook mogelijk om je shoot bij je thuis in Spijkenisse of op locatie in de stad te doen. Wat dacht je van het Mallebos? Of de Bernisse?

 

 

Lees mijn tips & adviezen.


Persoonlijke Ervaringen

Mijn vrouw had uitslag op de dag van haar zwangerschapsshoot. Dat was dus echt balen. Ik heb dit meteen doorgegeven aan de fotograaf. Zij hebben toen make-up (en haarstyling) voorgesteld. En ze hebben extra aandacht besteed bij de fotobewerking. Ik dacht; geldklopperij. Maar dat is absoluut niet zo. De visagiste van deze fotograaf heeft een super mooie make-up verzorgd. De shoot was ook heel mooi, creatief. De foto’s zijn bijzonder goed bewerkt. Wij zijn zeer blij met de shoot en zijn deze fotograaf erg dankbaar.

 

Familie Van der Vlies, Spijkenisse

Super tevreden over deze fotograaf. Wij hebben prachtige foto's gekregen. Ben blij dat er zoveel zwangerschapsjurken waren want ik had zelf niets leuks. Wij komen zeker voor onze newborn shoot.

 

Joke de Lange, Spijkenisse

Reviews op Google

Reviews op Facebook


Uitgelicht voor je: Smaken en voorkeuren veranderen.

Een aantal jaar geleden zag ik meer behoefte aan ‘life style’ of ‘simpele’ studio zwangerschapsshoots. De laatste jaren zie ik een verschuiving richting de meer ‘aangeklede’ fotosessies met mooie elegante (en in sommige gevallen, zeer uitbundige) jurken en met glamour decors. 


Meteen een Pasfoto maken?

 

Maak meteen gebruik van je bezoek aan onze studio en laat ons een goede Pasfoto van je maken. Het scheelt je een extra bezoek aan de fotograaf in de nabije toekomst. Kom je met je partner/gezin? Zij kunnen uiteraard ook hun Pasfoto's laten maken.

 

Een set van 6 geprinte Pasfoto's kost € 20. Je ontvangt je Pasfoto meteen.

Pasfoto voor zwangerschapsshoot in Spijkenisse