All Inclusive Zwangerschapsshoots voor klanten uit Schiedam en omstreken

Vrouw in verwachting met baby

Ik ‘ontzorg’ je helemaal want je krijgt bij mij heel veel goeds, moois & bijzonders en dit allemaal onder één dak:

  • Professionele Fotosessie
  • Uitstekend grafisch Bewerkte Foto’s
  • Attributen, Decors, Zwangerschapsjurken, ingerichte ‘Thema-Ruimtes’
  • Optioneel: Professionele Make-Up en / of Haarstyling

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Er breekt een mooie, bijzondere tijd aan. Het is ook een spannende periode in jouw leven. En niet alleen jouw leven, maar ook dat van je partner en je gezin. 

 

Steeds meer (aanstaande) moeders uit Schiedam willen hun zwangerschap vastleggen door een ervaren fotograaf in een professionele studio. Daar ben ik erg bij mee. Het is ook een uitdaging voor mij om jou en je zwangerschap mooi en uniek te fotograferen. Deze uitdaging ga ik graag en vol zelfvertrouwen aan. Ik garandeer je een Zwangerschapsshoot die je een prachtige, originele persoonlijke herinnering zal opleveren. 

Maak je Zwangerschapsshoot compleet met onze Professionele Visagie en Haarstyling

Make-up bij zwangerschapsshoot in Schiedam

Het is speciaal ontwikkeld voor de professionele camera. 

 

Make-Up: € 59

Haarstyling: € 59

Make-Up met wimpers: € 69


Jouw fotosessie vraagt ook iets van jou: je tijd en je inzet. Ik bespreek met jou wat je voorkeur is, wij passen jurken, bekijken welk decor, welke stijl, welke thema’s bij jou passen. Ik doe jouw Zwangerschapsshoot niet alleen. Wij doen het het samen.

 

Professionele Make-Up en/of Haarstyling zijn zeker aan te raden. Zo heb je een unieke, complete Zwangerschspsshoot die een bijzondere herinnering zal blijven voor de rest van je leven.

Ik ‘ontzorg’ je helemaal want je krijgt bij mij heel veel goeds, moois & bijzonders en dit allemaal onder één dak. 

 

Als je in Schiedam woont dan ben je binnen 20-25 minuten in mijn studio. Ik kan ook naar je toekomen voor een fotosessie op locatie of bij je thuis. Een Zwangerschapsshoot op locatie of thuis is prachtig maar het is anders dan in de studio.

 

Mijn voorkeur gaat uit naar de shoot in de studio in Rotterdam omdat wij daar alles hebben qua jurken, decors, attributen, verlichting, apparatuur, make-up spullen, etc. En wij zijn niet afhankelijk van het weer. Het is uiteraard ook mogelijk om je shoot bij je thuis in Schiedam of op locatie in de stad te doen. Wat dacht je van recreatiegebied Poldervaart?

 

Lees mijn tips & adviezen.


Persoonlijke Ervaringen

Mijn zwangerschap verliep niet zo goed. Ik was ook snel geïrriteerd, moe. Toch had ik besloten om een zwangerschapsshoot te boeken. Gelijk na de boeking had ik daar een beetje spijt van. Maar zodra ik bij Fotoshoot Rotterdam naar binnen ging ging alles veranderen. Je wordt persoonlijk ontvangen door de eigenaresse. Zij is erg lief en weet je op je gemak te stellen. Ik kreeg alles uitgelegd, ik kon tijdens de fotosessie ook lekker uitrusten. En de hele zwangerschapsshoot was niet eens zo vermoeiend zoals ik had gevreesd. Alles gebeurt op z’n gemak. Niets werd geforceerd. Je ziet gelijk dat de eigenaresse van deze fotostudio jarenlange ervaring heeft.

 

 Magda de Vries, Schiedam

Ik ben hartstikke blij met mijn zwangerschap shoot. Ik heb een heel pakket bewerkte foto's gekregen. Ze zijn mooi geretoucheerd. En het was ook niet duur. Ik kom terug. Hopelijk lukt het snel.

 

Louise van Wijk, Schiedam

Reviews op Google

Reviews op FacebookUitgelicht voor je: alle stijlen en thema’s mogelijk voor alle smaken

Bekijk ons portfolio. Je ziet dat wij de meeste stijlen en thema’s van Nederland hanteren. Je kunt bij ons terecht voor zowel ‘aangeklede’, glamour en elegante als klassieke, natuurlijke en minimalistische zwangerschapsshoots. Jij bepaalt. Wij hebben ook suggesties. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te verkennen.

Ik zie dat er grote diversiteit aan stijlen, thema’s en ideeën is bij klanten uit Schiedam. Gelukkig kan ik iedereen verblijden met mijn enorm grote assortiment zwangerschapsjurken, gadgets, kledingstukken en decors. Wat Schiedammers verder belangrijk vinden is het feit dat je in mijn studio alle bijbehorende diensten en services kunt krijgen zoals professionele visagie en haarstyling.


Meteen een Pasfoto maken?

 

Maak meteen gebruik van je bezoek aan onze studio en laat ons een goede Pasfoto van je maken. Het scheelt je een extra bezoek aan de fotograaf in de nabije toekomst. Kom je met je partner/gezin? Zij kunnen uiteraard ook hun Pasfoto's laten maken.

 

Een set van 6 geprinte Pasfoto's kost € 20. Je ontvangt je Pasfoto meteen.

Pasfoto voor zwangerschapsshoot in Schiedam