All Inclusive Zwangerschapsshoots voor klanten uit Rotterdam en omstreken

Zwangere vrouw met en zonder baby

Ik ‘ontzorg’ je helemaal want je krijgt bij mij heel veel goeds, moois & bijzonders en dit allemaal onder één dak:

  • Professionele Fotosessie
  • Uitstekend grafisch Bewerkte Foto’s
  • Attributen, Decors, Zwangerschapsjurken, ingerichte ‘Thema-Ruimtes’
  • Optioneel: Professionele Make-Up en / of Haarstyling

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Er breekt een mooie, bijzondere tijd aan. Het is ook een spannende periode in jouw leven. En niet alleen jouw leven, maar ook dat van je partner en je gezin. 

 

Steeds meer (aanstaande) moeders uit Rotterdam willen hun zwangerschap vastleggen door een ervaren fotograaf in een professionele studio. Daar ben ik erg bij mee. Het is ook een uitdaging voor mij om jou en je zwangerschap mooi en uniek te fotograferen. Deze uitdaging ga ik graag en vol vertrouwen aan. Ik garandeer je een fotosessie die je een prachtige, originele persoonlijke herinnering zal opleveren. 

Maak je Zwangerschapsshoot compleet met onze Professionele Visagie en Haarstyling

Make-up bij zwangerschapsshoot

Het is speciaal ontwikkeld voor de professionele camera. 

 

Make-Up: € 59

Haarstyling: € 59

Make-Up met wimpers: € 69


Jouw fotosessie vraagt ook iets van jou: je tijd en je inzet. Ik bespreek met jou wat je voorkeur is, wij passen jurken, bekijken welk decor, welke stijl, welke thema’s bij jou passen. Ik doe jouw Zwangerschapsshoot niet alleen. Wij doen het het samen.

 

Professionele Make-Up en/of Haarstyling zijn zeker aan te raden. Zo heb je een unieke, complete Zwangerschspsshoot die een bijzondere herinnering zal blijven voor de rest van je leven.

Ik ‘ontzorg’ je helemaal want je krijgt bij mij heel veel goeds, moois & bijzonders en dit allemaal onder één dak. 

 

Als je in Rotterdam woont dan ben je binnen 15-20 minuten in mijn studio. Ik kan ook naar je toekomen voor een fotosessie op locatie of bij je thuis. Een Zwangerschapsshoot op locatie of thuis is prachtig maar het is anders dan in de studio. 

 

Mijn voorkeur gaat uit naar de shoot in de studio in Rotterdam omdat wij daar alles hebben qua jurken, decors, attributen, verlichting, apparatuur, make-up spullen, etc. En wij zijn niet afhankelijk van het weer. Het is uiteraard ook mogelijk om je shoot bij je thuis in Rotterdam of op locatie in de stad te doen. Wat dacht je van het Zuiderpark? Of het Kralingse Bos? Of de skyline van Rotterdam?

 

Lees mijn tips & adviezen.


Persoonlijke Ervaringen

Wij hebben super mooie foto’s gekregen. Mijn shoot vond plaats in een ontspannen, relaxte sfeer. Maar het was ook professioneel en goed georganiseerd. Wat zo handig is aan je zwangerschapsshoot is dat je alles daar kunt krijgen; dus ook jurken, gadgets, attributen; gewoon alles. Ik ken geen andere fotograaf die zoveel mooie dingen heeft. Er zijn ook verschillende 'thema-kamers' zoals een woonkamer, een slaapkamer, een badkamer (met antiek bad). En de visagie van Fotoshoot Rotterdam is uitstekend. Ik ben geholpen door hun fotograaf Aneta. Nog maals bedankt! Ik kom zeker voor een newborn fotosessie.

 

G.S. van den Broek, Rotterdam

De fotograaf begreep snel waar ik heen wilde met mijn zwangerschap shoot. En het mooie is dat zij dan snel zelf hele originele ideeën had welke jurken en decors het beste bij zouden passen. De shoot is best inspannend maar je wordt daar heel goed bij begeleid. Ik heb nooit eerder zoveel mooie zwangerschapsjurken en attributen gezien. Er zijn hele kamers ingericht. Je moet het gewoon zelf een keer zien! Fotoshoot Rotterdam raad ik van harte aan.

 

C. Verhoeven, Rotterdam

Reviews op Google

Reviews op FacebookUitgelicht voor je: Onze prachtige zwangerschapsjurken

Onze garderobe is gigantisch en zeer divers. In onze studio hebben wij meer dan 100 zwangerschapsjurken en andere kledingstukken voor jou klaarliggen. En er komen elke week nieuwe exemplaren bij. Sommige kosten 1.400 euro per stuk. Ze zijn in verschillende stijlen, kleuren en maten; werkelijk voor alle soorten zwangerschap shoots. 

Rotterdammers houden van concreetheid. Ze verwachten een snelle en betrouwbare fotograaf waar je precies weet waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. Daarom is mijn offerte duidelijk en transparant en bevat alle kosten voor een mooie, unieke all-inclusive zwangerschapsshoot. En behalve deze ‘nuchtere’ betrouwbaarheid kun je absoluut rekenen op een unieke, creatieve en mooie, persoonlijke, fotosessie.


vrouw met fototoestel

Heb je je weleens afgevraagd; welke mooie zwangerschapsjurk past nou het meeste bij mij? Hoe komt het op de foto?

 

Maak je daarover geen zorgen. Wij bespreken alles in de studio. Je kunt onze zwangerschapsjurken ook meteen passen.

 

Wij nemen hier alle tijd voor. De studio is helemaal van jou. En ik sta 100% tot je beschikking met mijn kennis, ervaring, creativiteit.

 

Naast mijn jarenlange ervaring met zwangerschapsshoots voor jullie heb ik ook zelf twee keer voor de camera gestaan toen ik zwanger was van mijn dochters. Mij kun je echt vertrouwen.Mijn persoonlijke ervaringen als fotograaf in Rotterdam

 

Ik heb vele Zwangerschaps Shoots op locatie mogen doen. Het waren zeer veel verschillende locaties; van een park, één van de Rotterdamse bruggen of de Maastunnel, van de Euromast, een kasteel tot de skyline van de stad. Ik heb ook enkele Zwangerschap Shoots in het havengebied gedaan om de sfeer van de stad en haar karakter te benadrukken. Zo'n fotosessie met oude, vervallen of juist gloednieuwe industriële gebouwen van het Haven Industrieel Complex geven een unieke, zeer originele ambiance & uitstraling.

 

Al mijn Rotterdamse Zwangerschaps Shoots  zijn mij zeer plezierig bijgebleven. Soms was het uitdagend om alle benodigde spullen mee te nemen en op locatie te krijgen. Immers, wij nemen aardig wat spullen mee zoals zwangerschapsjurken, props, hoeden, doeken, apparatuur, etc. Daarom is een goede voorbereiding cruciaal. Rotterdamse parken, zoals het Zuiderpark of Kralingse Bos, zijn bij dergelijke shoots het populairst. Maar ook het strand van de Tweede Maasvlakte wint aan populariteit.

 

Zwangerschapsshoot in Kralingse Bos
zwangere vrouw in rode jurk
zwangere vrouw met bloemen
zwangere vrouw in blauwe jurk


Meteen een Pasfoto maken?

 

Maak meteen gebruik van je bezoek aan onze studio en laat ons een goede Pasfoto van je maken. Het scheelt je een extra bezoek aan de fotograaf in de nabije toekomst. Kom je met je partner/gezin? Zij kunnen uiteraard ook hun Pasfoto's laten maken.

 

Een set van 6 geprinte Pasfoto's kost € 20. Je ontvangt je Pasfoto meteen.

Pasfoto voor zwangerschapsshoot