All Inclusive Zwangerschapsshoots voor klanten uit Ridderkerk en omstreken

Vrouw in verwachting voor de spiegel

Ik ‘ontzorg’ je helemaal want je krijgt bij mij heel veel goeds, moois & bijzonders en dit allemaal onder één dak:

  • Professionele Fotosessie
  • Uitstekend grafisch Bewerkte Foto’s
  • Attributen, Decors, Zwangerschapsjurken, ingerichte ‘Thema-Ruimtes’
  • Optioneel: Professionele Make-Up en / of Haarstyling

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Er breekt een mooie, bijzondere tijd aan. Het is ook een spannende periode in jouw leven. En niet alleen jouw leven, maar ook dat van je partner en je gezin. 

  

Steeds meer (aanstaande) moeders uit Ridderkerk willen hun zwangerschap vastleggen door een ervaren fotograaf in een professionele studio. Daar ben ik erg bij mee. Het is ook een uitdaging voor mij om jou en je zwangerschap mooi en uniek te fotograferen. Deze uitdaging ga ik graag en vol zelfvertrouwen aan. Ik garandeer je een Zwangerschapsshoot die je een prachtige, originele persoonlijke herinnering zal opleveren. 

Maak je Zwangerschapsshoot compleet met onze Professionele Visagie en Haarstyling

Make-up bij zwangerschapsshoot in Krimpen aan den IJssel

Het is speciaal ontwikkeld voor de professionele camera. 

 

Make-Up: € 59

Haarstyling: € 59

Make-Up met wimpers: € 69


Jouw fotosessie vraagt ook iets van jou: je tijd en je inzet. Ik bespreek met jou wat je voorkeur is, wij passen jurken, bekijken welk decor, welke stijl, welke thema’s bij jou passen. Ik doe jouw Zwangerschapsshoot niet alleen. Wij doen het het samen.

 

Professionele Make-Up en/of Haarstyling zijn zeker aan te raden. Zo heb je een unieke, complete Zwangerschspsshoot die een bijzondere herinnering zal blijven voor de rest van je leven.

Ik ‘ontzorg’ je helemaal want je krijgt bij mij heel veel goeds, moois & bijzonders en dit allemaal onder één dak. 

 

Als je in Ridderkerk woont dan ben je binnen 20-25 minuten in mijn studio. Ik kan ook naar je toekomen voor een fotosessie op locatie of bij je thuis in. Een Zwangerschapsshoot op locatie of thuis is prachtig maar het is anders dan in de studio.

 

Mijn voorkeur gaat uit naar de shoot in de studio in Rotterdam omdat wij daar alles hebben qua jurken, decors, attributen, verlichting, apparatuur, make-up spullen, etc. En wij zijn niet afhankelijk van het weer. Het is uiteraard ook mogelijk om je shoot bij je thuis in Ridderkerk of op locatie in de stad te doen. Wat dacht je van De Ridderkerkse Griend? Of de Donckse Velden?

 

Lees mijn tips & adviezen.


Persoonlijke Ervaringen

 Ik ben zwanger van een tweeling. Gelukkig ging Fotoshoot Rotterdam niet dubbel factureren 😉 Ik had wel een hele grote buik. En ik was moe. Eigenlijk ben ik ook laat geweest, in mijn 37ste week. Maar de aanpak van Aneta is perfect. Zij weet hoe je je voelt als je zwanger bent, en zeker van een tweeling. Dus heeft zij mij goed begeleid. Eigenlijk was het relaxter dan ik had verwacht en was ik ook niet moe. Aneta neemt de tijd. Je past jurken en andere dingen op je gemak. En natuurlijk heeft Aneta prachtige foto’s gemaakt. Wij hebben binnenkort een afspraak voor een newborshoot; en natuurlijk bij Fotoshoot Rotterdam. 

 

S. Van der Steen, Ridderkerk

Ik maak graag reclame voor Fotoshoot Rotterdam want dat verdienen ze ook. Het is gewoon een professionele, aangename fotografe. In haar studio hangen meer zwangerschapsjurken dan in een kledingwinkel. Je mag overal uit kiezen. De foto's zijn heel mooi geworden. Wij hebben alle foto's uit de shoot besteld.

 

Fam. Van Loon, Ridderkerk

Reviews op Google

Reviews op FacebookUitgelicht voor je: wij 'stylen’ je 100% voor je zwangerschapsshoot

Bij ons kun je rekenen op zwangerschapsjurken, decors, attributen, hoede, bloemen, gadgets en 10.000 andere dingen waarmee wij jou en jouw shoot stylen voor een origineel, uniek effect. Uiteraard is het zo dat jij je hierin moet herkennen en lekker bij voelen. Daarom luisteren wij heel goed naar je. En zelfs wanneer je 100% weet wat je wilt (omdat je het bv. altijd al hebt gedaan) dan is het toch leuk om uit je ‘standaard te kruipen’ en iets nieuws uitproberen. Waarom niet? Tijdens je shoot kunnen wij verschillende stijlen en thema’s creëren. Probeer van alles uit. Laat je gaan.

Wij bieden je alle ruimte om te onderzoeken wat bij je past, wat je mooi vindt, wat je shoot uniek maakt. Als fotograaf ben ik vooral een goede luisteraar. Maar ik ben ook zeer creatief en open voor unieke, originele dingen. Verken ook nieuwe dingen en laat 'ingesloten gewoontes' even voor wat ze zijn. Op deze manier hebben wij veel moois bereikt in de werlend. 


Meteen een Pasfoto maken?

 

Maak meteen gebruik van je bezoek aan onze studio en laat ons een goede Pasfoto van je maken. Het scheelt je een extra bezoek aan de fotograaf in de nabije toekomst. Kom je met je partner/gezin? Zij kunnen uiteraard ook hun Pasfoto's laten maken.

 

Een set van 6 geprinte Pasfoto's kost € 20. Je ontvangt je Pasfoto meteen.

Pasfoto voor zwangerschapsshoot in Ridderkerk