All Inclusive Zwangerschapsshoots voor klanten uit Delft en omstreken

Vrouw in verwachting met spiegel

Ik ‘ontzorg’ je helemaal want je krijgt bij mij heel veel goeds, moois & bijzonders en dit allemaal onder één dak:

  • Professionele Fotosessie
  • Uitstekend grafisch Bewerkte Foto’s
  • Attributen, Decors, Zwangerschapsjurken, ingerichte ‘Thema-Ruimtes’
  • Optioneel: Professionele Make-Up en / of Haarstyling

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Er breekt een mooie, bijzondere tijd aan. Het is ook een spannende periode in jouw leven. En niet alleen jouw leven, maar ook dat van je partner en je gezin. 

 

Steeds meer (aanstaande) moeders uit Delft willen hun zwangerschap vastleggen door een ervaren fotograaf in een professionele studio. Daar ben ik erg bij mee. Het is ook een uitdaging voor mij om jou en je zwangerschap mooi en uniek te fotograferen. Deze uitdaging ga ik graag en vol zelfvertrouwen aan. Ik garandeer je een Zwangerschapsshoot die je een prachtige, originele persoonlijke herinnering zal opleveren. 

Maak je Zwangerschapsshoot compleet met onze Professionele Visagie en Haarstyling

Make-up bij zwangerschapsshoot in Delft

Het is speciaal ontwikkeld voor de professionele camera. 

 

Make-Up: € 59

Haarstyling: € 59

Make-Up met wimpers: € 69


Jouw fotosessie vraagt ook iets van jou: je tijd en je inzet. Ik bespreek met jou wat je voorkeur is, wij passen jurken, bekijken welk decor, welke stijl, welke thema’s bij jou passen. Ik doe jouw Zwangerschapsshoot niet alleen. Wij doen het het samen.

 

Professionele Make-Up en/of Haarstyling zijn zeker aan te raden. Zo heb je een unieke, complete Zwangerschspsshoot die een bijzondere herinnering zal blijven voor de rest van je leven.

Ik ‘ontzorg’ je helemaal want je krijgt bij mij heel veel goeds, moois & bijzonders en dit allemaal onder één dak. 

 

Als je in Delft woont dan ben je binnen 20-25 minuten in mijn studio. Ik kan ook naar je toekomen voor een fotosessie op locatie of bij je thuis. Een Zwangerschapsshoot op locatie of thuis is prachtig maar het is anders dan in de studio.

 

Mijn voorkeur gaat uit naar de shoot in de studio in Rotterdam omdat wij daar alles hebben qua jurken, decors, attributen, verlichting, apparatuur, make-up spullen, etc. En wij zijn niet afhankelijk van het weer. Het is uiteraard ook mogelijk om je shoot bij je thuis in Delft of op locatie in de stad te doen. Wat dacht je van de Ackerdijkse Plassen? Of van het Abtswoudse Bos?

 

Lees mijn tips & adviezen.


Persoonlijke Ervaringen

In Delft heb je een aantal goede fotografen maar ik heb toch gekozen voor Fotoshoot Rotterdam. Wat mij daar aansprak was de grote diversiteit aan stijlen en zwangerschapsjurken. Ook een compleet en mooi portfolio sprak mij zeer aan. Later heb ik ook visagie en haarstyling bij geboekt. En hun fotografe Aneta is super professioneel en aardig om mee te werken. 

 

F.M. van Vliet, Delft

Ik heb een cadeaubon gekregen voor Fotoshoot Rotterdam. En dat bleek een leukere verrassing dan ik had gedacht want de foto's zijn echt perfect geworden. Ik heb mijn pakket uitgebreid bij de boeking. Dat leverde meteen meer thema's/sceneries op en meer foto's. Het is een belangrijke periode uit jouw leven en daarom moet je niet vergeten het vast te leggen (wat ik bij mijn eerste zwangerschap een paar jaar geleden dus niet had gedaan). Ik kom zeker terug met mijn baby. 

 

J. van der Meer, Delft

Reviews op Google

Reviews op FacebookUitgelicht voor je: geen mooie zwangerschap shoot zonder stevige voorbereiding

Om een kwalitatieve, mooie zwangerschap shoot mogelijk te maken heb je veel nodig. In de afgelopen jaren heb ik aardig wat ondernomen om het allemaal voor jouw zo mooi, zo indrukwekkend en zo comfortabel mogelijk te maken. Denk hier o.a. aan het volgende:

 

  • ervaring, kennis, opleidingen
  • ideeën, creativiteit
  • apparatuur
  • attributen, jurken, decors, gadgets, etc.
  • geschikte, goed ingerichte studio

 

En nog véél meer. Speciaal voor jou heb ik enorm geïnvesteerd in mijzelf, mijn studio én in mijn offerte naar je toe. 

 

Tegelijkertijd vind ik het belangrijk om van je te weten wat je wilt, wat je verwacht, wat je smaak is. Laten wij de laatste voorbereiding treffen en jouw mooie fotosessie doen. Maak snel een afspraak.


Meteen een Pasfoto maken?

 

Maak meteen gebruik van je bezoek aan onze studio en laat ons een goede Pasfoto van je maken. Het scheelt je een extra bezoek aan de fotograaf in de nabije toekomst. Kom je met je partner/gezin? Zij kunnen uiteraard ook hun Pasfoto's laten maken.

 

Een set van 6 geprinte Pasfoto's kost € 20. Je ontvangt je Pasfoto meteen.

Pasfoto voor zwangerschapsshoot in Delft