Waarom zou je een Fun & Glamour Portret laten doen? Lees hier ook mijn Tips & Adviezen

 

Inmiddels heb ik honderden verschillende Fun & Glamour Portretten kunnen doen. Daarom wil ik je een aantal tips en adviezen geven om jouw fotoshoot perfect te laten verlopen. Ik leg hier ook de door mij gehanteerde werkwijze uit.

 

 

Waarom & Wanneer een Fun & Glamour Portret doen?

 

Je bent jarig. Of je wilt gewoon fun hebben voor de camera. Of je probeert onze unieke gala-jurken uit. Met een glas champagne en ballonnen. En met hoge hakken. Wij hebben alles voor je in de studio. Eén van mijn klanten zei laatst: Je gaat op vakantie. Je gaat uiteten. Je gaat naar de bios. En je gaat ook naar de fotograaf. Het is een uitje en een attractie in één.

 

 

Werkwijze

 

Afspraak maken

Je maakt online, telefonisch, via WhatsApp of per mail een afspraak met mij. Om jouw portretshoot definitief in te plannen heb ik een aanbetaling nodig. Ik stuur je hiervoor een verzoek om dat online, op mijn website met IDeal te voldoen. 

 

 

Bezoek aan de Studio

Kom a.u.b. op tijd voor je fotosessie. Kom niet te vroeg en zeker niet te laat. Het is cruciaal dat je op tijd arriveert omdat wij dan voldoende beschikbare tijd hebben voor je shoot. Als wij Make-Up en/of Haarstyling voor je hebben ingepland dan hoef je dus niet eerder te komen maar op het afgesproken tijdstip. In de planning houd ik altijd rekening met de duur van de shoot en andere zaken zoals Make-Up. 

 

Als je te laat arriveert dan hebben wij niet genoeg tijd voor je. Een fotosessie in haast doen is onhandig en leidt alleen tot teleurstellingen. Na jouw shoot heb ik een andere klant. Als je te laat komt dan vervalt jouw boeking. Ik zal je aanbetaling niet retourneren.

 

 

Portretshoot op locatie

Als wij je Portret op locatie doen (buiten, in de natuur, bij jouw bedrijf of bij je thuis, etc.) dan geldt hetzelfde als hierboven: wees op het afgesproken tijdstip. De fotograaf zal op tijd arriveren. Verder is het belangrijk dat de beschikbare ruimte (zeker als het bij je bedrijf is) toegankelijk en beschikbaar is voor de shoot. Ik kan hier geen vertraging accepteren omdat ik mijn agenda moet respecteren.

 

 

De shoot

De shoot duurt afhankelijk van het gekozen pakket (tussen 1 en 2,5 uur). Als je hier Make-Up (ong. 1 uur extra) en/of Haarstyling ( ong. 1 uur extra) bij hebt geboekt dan komt dit in tijd erbij.

 

Foto’s uitzoeken

Na je shoot ontvang je alle foto’s van je shoot. Deze zijn voorzien van een duidelijk watermerk en zijn niet voor gebruik of publicatie. Jij geeft aan welke foto’s bewerkt moeten worden. Dit is afhankelijk van je pakket. Je kunt ook extra foto’s bijbestellen.

 

Je ontvangt je foto’s met watermerk digitaal via WeTransfer.

 

Bewerkte Foto’s

Je foto’s worden bewerkt conform onze stijl, inzichten, mogelijkheden. Door je portret door ons te laten doen ga je hiermee akkoord. Ik zal geen persoonlijk/individuele aanpassingen verwerken.

 

Je ontvangt je bewerkte foto’s digitaal via WeTransfer.