All Inclusive Cake Smash Shoots voor klanten uit Berkel en Rodenrijs en omstreken

Cake Sash Shoot in Berkel en Rodenrijs

Ik ‘ontzorg’ je helemaal want je krijgt bij mij heel veel goeds, moois & bijzonders en dit allemaal onder één dak:

  • Professionele Fotosessie
  • Uitstekend grafisch Bewerkte Foto’s
  • Attributen, Decors, Kinderkleertjes / Kostuums, ingerichte ‘Thema-Ruimtes’
  • Optioneel: Professionele Make-Up en / of Haarstyling voor moeder

Gefeliciteerd met de eerste verjaardag van je Kleine Wonder! Dit moet groots en moois gevierd worden. En je wilt dit heugelijke moment vastleggen.

 

Steeds meer ouders uit Berkel en Rodenrijs dit mooie, belangrijke moment vastleggen. En dat willen ze laten doen door een ervaren fotograaf, in een professionele studio. Hier is niet alleen fotografische kennis en kunde van belang. Het is ook zeer handig en fijn als je fotograaf ervaring heeft met kleine kinderen. En eentje die ook nog zelf moeder is. 

Ik zorg voor een professionele, mooie Cake Smash Shoot. Meestal gebeurt dat in mijn mooie functionele studio waar ik alle faciliteiten heb om jullie fotosessie te doen. Zo heb ik alle denkbare kostuums, kleertjes, meubeltjes, ingerichte ‘Thema-Kamers’, speelgoed, etc. Bij mij kun je je kindje voeden, verschonen, knuffelen. Mijn studio is een plek waar je je thuis voelt.

De meeste Cake Smash Shoots doe ik in mijn studio. Daar heb ik werkelijk alles. Als je in Berkel en Rodenrijs woont dan ben je binnen 15-20 minuten in mijn studio. Ik kan ook naar je toekomen voor een fotosessie bij je thuis. In dat geval neem ik een aantal decors, attributen, meubeltjes mee. Of wij kiezen voor een 'life style shoot' bij je thuis.

Maak je Cake Smash Shoot compleet met onze Professionele Visagie en Haarstyling

Make-up bij Cake Smash Shoot in Berkel en Rodenrijs

Het is speciaal ontwikkeld voor de professionele camera. 

 

Make-Up: € 59

Haarstyling: € 59

Make-Up met wimpers: € 69Persoonlijke Ervaringen

Wij zijn bij Aneta van Fotoshoot Rotterdam inmiddels 3 keer geweest. Dit was onze 4de keer. De kwaliteit van de foto's, de sfeer, de aanpak zijn perfect. Aneta weet precies waar ze het over heeft en wat ze doet. In de studio heeft ze een gigantisch assortiment mooie decors, kleren, kostuums, attributen, etc. Er worden veel foto's gemaakt zodat je een zeer complete shoot krijgt. Mijn zus en ik hebben visagie genomen voor de fotosessie. Die was perfect. De foto's waren fantastisch, uitstekend bewerkt. Mijn zus komt binnenkort voor een portretshoot van haarzelf. Deze studio is absoluut een aanrader.

 

A. van Dam, Berkel en Rodenrijs

Super fotograaf. Super foto's. Super aardig. En wat afgesproken is wordt door deze studio altijd nagekomen. Geen verrassingen achteraf of vertragingen. Daar houd ik persoonlijk niet van.

 

L. de Graaf, Berkel en Rodenrijs

Reviews op Google

Reviews op FacebookMeteen een Pasfoto maken?

 

Maak meteen gebruik van je bezoek aan onze studio en laat ons een goede Pasfoto van je kindje maken. Het scheelt je een extra bezoek aan de fotograaf in de nabije toekomst. Kom je met je partner/gezin? Zij kunnen uiteraard ook hun Pasfoto's laten maken.

 

Een set van 6 geprinte Pasfoto's kost € 20. Je ontvangt je Pasfoto meteen.

Pasfoto bij Cake Smash in Berkel en Rodenrijs