All Inclusive Cake Smash Shoots voor klanten uit Barendrecht en omstreken

Cake Sash Shoot in Barendrecht

Ik ‘ontzorg’ je helemaal want je krijgt bij mij heel veel goeds, moois & bijzonders en dit allemaal onder één dak:

  • Professionele Fotosessie
  • Uitstekend grafisch Bewerkte Foto’s
  • Attributen, Decors, Kinderkleertjes / Kostuums, ingerichte ‘Thema-Ruimtes’
  • Optioneel: Professionele Make-Up en / of Haarstyling voor moeder

Gefeliciteerd met de eerste verjaardag van je Kleine Wonder! Dit moet groots en moois gevierd worden. En je wilt dit heugelijke moment vastleggen.

 

Steeds meer ouders uit Barendrecht dit mooie, belangrijke moment vastleggen. En dat willen ze laten doen door een ervaren fotograaf, in een professionele studio. Hier is niet alleen fotografische kennis en kunde van belang. Het is ook zeer handig en fijn als je fotograaf ervaring heeft met kleine kinderen. En eentje die ook nog zelf moeder is. 

Ik zorg voor een professionele, mooie Cake Smash Shoot. Meestal gebeurt dat in mijn mooie functionele studio waar ik alle faciliteiten heb om jullie fotosessie te doen. Zo heb ik alle denkbare kostuums, kleertjes, meubeltjes, ingerichte ‘Thema-Kamers’, speelgoed, etc. Bij mij kun je je kindje voeden, verschonen, knuffelen. Mijn studio is een plek waar je je thuis voelt.

De meeste Cake Smash Shoots doe ik in mijn studio. Daar heb ik werkelijk alles. Als je in Barendrecht woont dan ben je binnen 15-20 minuten in mijn studio. Ik kan ook naar je toekomen voor een fotosessie bij je thuis. In dat geval neem ik een aantal decors, attributen, meubeltjes mee. Of wij kiezen voor een 'life style shoot' bij je thuis.

Maak je Cake Smash Shoot compleet met onze Professionele Visagie en Haarstyling

Make-up bij Cake Smash Shoot in Barendrecht

Het is speciaal ontwikkeld voor de professionele camera. 

 

Make-Up: € 59

Haarstyling: € 59

Make-Up met wimpers: € 69Persoonlijke Ervaring

 Fotoshoot Rotterdam is de beste fotograaf die wij ooit hebben bezocht. En wij hebben aardig wat shoots achter de rug. Natuurlijk maken ze mooie foto's en zijn ze professioneel. Dat is allemaal in de reviews al gezegd dus ik val niet in de herhaling. Maar wat nog weinig wordt benadrukt is, is het feit dat Fotoshoot Rotterdam de gemaakte afspraken ALTIJD nakomt. Je shoot gaat altijd door, je ontvangt alles op het afgesproken tijdstip. En je betaalt nooit meer dan tevoren afgesproken. Dat is bij andere fotografen vaak wel anders.

 

Fam. De Groot, Barendrecht

Ik ben blij met de cake smash shoot. Wij hebben hele mooie foto's gekregen, heel goed bewerkt. Het scheelde ons taart kopen want ze hebben hier taarten als attributen. Verder hebben ze alles qua decors, kleertjes, gadgets. Het is een soort sprookjesland voor je cake smash. Het is zeker een aanrader.

 

E. van Dijk-de Boer, Barendrecht

Reviews op Google

Reviews op FacebookMeteen een Pasfoto maken?

 

Maak meteen gebruik van je bezoek aan onze studio en laat ons een goede Pasfoto van je kindje maken. Het scheelt je een extra bezoek aan de fotograaf in de nabije toekomst. Kom je met je partner/gezin? Zij kunnen uiteraard ook hun Pasfoto's laten maken.

 

Een set van 6 geprinte Pasfoto's kost € 20. Je ontvangt je Pasfoto meteen.

Pasfoto bij Cake Smash in Barendrecht