Boudoir Fotografie in Den Haag

boudoir shoot in studio in Den Haag

Professionele Fotosessie

In een Comfortabele Studio (of op locatie in Den Haag)

 

Begeleiding & Advies

In een Ontspannen Sfeer; You're in Charge

 

Visagie, Haarstyling

Uitstekende, Complete Voorbereiding

 

Cadeaubon

Voor Boudoir Shoot 

vrouw in lingerie
lingerieshoot in zwart-wit

Je krijgt prachtige, uitstekend bewerkte Boudoir Foto's

vrouw in beddegoed
vrouw in boudoir fotosessie

Je Boudoir Shoot is bij ons altijd 'All-Inclusive' en houdt in:

  • Een Professionele, Verzorgde Fotosessie onder Begeleiding van een Ervaren, Betrokken Fotograaf. Het is altijd maatwerk; speciaal & specifiek voor jou
  • Een pakket Grafisch Uitstekend Bewerkte Foto's in hoge resolutie

Onze professionele 'All-Inclusive' Boudoir Fotografie begint vanaf

€ 249


Mini

Pakket

Bewerkte Foto's

1 Decor

max. 1 Pers.

max. 45 Min.

Jij bepaalt Decor

  ̶€̶ ̶3̶5̶0̶ 

€ 249

Bronzen

Pakket

9 Bewerkte

Foto's

2 Decors

max. 1 Pers.

max. 1 Uur

Jij bepaalt Decors

  ̶€̶ ̶4̶5̶0̶ 

€ 299

Zilveren

Pakket

12 Bewerkte

Foto's

3 Decors

max. 1 Pers.

max. 1,5 Uur

Jij bepaalt Decors

  ̶€̶ ̶5̶0̶0̶ 

€ 349

Gouden

Pakket

15 Bewerkte Foto's

4 Decors

max. 2 Pers.

max. 2 Uur

Jij bepaalt Decors

  ̶€̶ 5̶5̶0̶ 

€ 399

Platina

Pakket

20 Bewerkte Foto's

4 Decors

max. 2 Pers.

max. 2,5 Uur

Jij bepaalt Decors

   ̶€̶ ̶6̶5̶0̶ 

€ 449Wij zijn elke werkdag van 09:30 tot 18:00 uur voor je open. Wil je je shoot in het weekend? Dat kan! Dan gaan wij speciaal voor je open. In het weekend (zaterdag en zondag) geldt een weekendtoeslag van € 49.

Je ontvangt Zorgvuldig, Grafisch Bewerkte Digitale Foto's in Hoge Resolutie

Onze unieke Decors, bestaande uit Jurken, Attributen, Kostuums en 'Thema-Ruimtes', huur je voor € 49. Iedereen kan binnen dit eenmalige bedrag per shoot gebruik maken van een onbeperkt aantal attributen, kleren, stijlvolle jurken, etc.

Make-up artiest voor Portretfotografie

Persoonlijke Verzorging is net zo belangrijk als de Shoot zelf. Laat dit niet aan toeval over. Fotoshoot Rotterdam verzorgt professionele Make-Up & Haarstyling. Het is speciaal ontwikkeld voor de professionele camera. 

 

Make-Up: € 59
Haarstyling: € 59
Make-Up met wimpers: € 69


A. Wolters, Den Haag

Ik vond de shoot best spannend. Het was mijn eerste keer. Maar de manier waarop de fotografe dit aanpakt is super aangenaam en professioneel. Er is absoluut geen dwang. Je wordt op een leuke, creatieve manier uitgedaagd. De foto's zijn erg mooi geworden. 

 J. van den Bosch, Den Haag

Fantastische foto's en de shoot zelf is super goed verlopen. Ik had nooit verwacht dat ik een model zou zijn ;-) Wat ik ook nog belangrijk vind (en dat staat niet in de reviews) is dat Aneta en haar studio altijd de afspraken nakomen. Je krijgt je foto's op tijd, qua kosten weet je precies waar je aan toe bent en je komt dus niet voor verrassingen te staan.

Reviews op Google

Reviews op Facebookvrouw doet haar bh uit

Doorbreek de dagelijkse sleur!

 

Dit is iets wat je altijd al wilde doen

 

Voor de meeste dames is zo’n boudoir shoot spannend omdat zij dit voor het eerst. Jij bent niet de enige en ik, als fotografe, weet heel goed hoe ik hiermee om moet gaan. Hoe gaan wij te werk?

 

1. Verkennend gesprek

Ik beantwoord je vragen, wij bespreken je wensen en plannen je shoot in (met eventuele visagie en haarstyling)

 

 

2. Boudoir Shoot

Voordat wij aan de shoot beginnen kleed je je om, kies je je decors en attributen uit, etc. Er is tijd ingepland voor visagie en haartsyling (als je dat hebt geboekt). En dan doen wij de shoot zelf; lekker ontspannen en in een goede sfeer. 

 

 

3. Je kiest je foto's uit voor grafische bewerking

Jij bepaalt welke foto's bewerkt zullen worden uit alle gemaakte foto's tijdens je Boudoir Shoot. De bewerking vindt zeer zorgvuldig plaats. 

 

 

4. Je ontvangt bewerkte foto's

 Je boudoir foto's worden uitstekend grafisch bewerkt. Ze worden in hoge resolutie, zonder ons logo, digitaal naar je toegestuurd.


vrouw poseert met weinig licht
boudoir shoot in studio
vrouw ligt op wit plateau
boudoirshoot met rug
vrouw poseert op gouden kleed


Welke locaties lenen zich voor een Boudoir Shoot?

Heel veel en zeer diverse locaties in Den Haag

 

Mijn professionele, comfortabele studio

 In mijn studio heb ik de hele inrichting voor je Boudoir Shoot. Er is een aantal ingerichte ruimtes zoals een slaapkamer, een badkamer met antiek bad, een woonkamer, een aantal decors/sceneries. Verder heb ik alle attributen en gadgets waaruit je kunt kiezen. Verder is alle fotoapparatuur aanwezig om werkelijk alles uit je 'boudoir appereance' te halen.

 

In een hotel in Den Haag

Een hotelkamer is bij uitstek een geschikte plek voor een Boudoir Fotosessie. Den Haag biedt vele, diverse hotels waar wij je op een unieke, mooie manier kunnen vastleggen. De kamers bieden wat ze moeten bieden: voldoende licht, mooi meubilair, de juiste uitstraling en sfeer. Ik heb inmiddels een groot aantal shoots gedaan in Riva Hotel of Park Centraal Den Haag.

 

Op locatie in de natuur, buiten

Er is een groot aantal plekken waar wij je Boudoir Shoot rustig, zonder 'toeschouwers' in de natuur kunnen doen. Zo'n fotosessie is mogelijk van juni t/m augustus. En vaak laat het weer (en de temperatuur) toe dat je Boudoir Shoot ook in al mei of zelfs in september kan plaatsvinden. M.a.w. er zijn zo'n vijf maanden per jaar dat wij je buiten in je lingerie kunnen fotograferen.

 

Ik heb al een aantal Boudoir Shoots op de volgende plekken gedaan: Het Haagse Bos, het Duingebied Solleveld. Ik kan makkelijk een rustig plekje op het strand van Kijkduin of Scheveningen vinden.