All Inclusive Babyshoots voor klanten uit Berkel en Rodenrijs en omstreken

Babyshoot in Berkel en Rodenrijs

Ik ‘ontzorg’ je helemaal want je krijgt bij mij heel veel goeds, moois & bijzonders en dit allemaal onder één dak:

  • Professionele Fotosessie
  • Uitstekend grafisch Bewerkte Foto’s
  • Attributen, Decors, Babykleertjes, ingerichte ‘Thema-Ruimtes’
  • Optioneel: Professionele Make-Up en / of Haarstyling voor moeder

Je bent onlangs (weer) moeder geworden. Gefeliciteerd! Er is veel veranderd in jouw leven. En in dat van jouw partner, je gezin. Vooral als dat je eerste kindje is. 

 

Steeds meer moeders uit Berkel en Rodenrijs willen de eerste momenten met hun baby vastleggen. En dat willen ze laten doen door een ervaren fotograaf, in een professionele studio. Hier is niet alleen fotografische kennis en kunde van belang. Het is ook zeer handig en fijn als je fotograaf ervaring heeft met baby’s. En eentje die ook nog zelf moeder is. 

Ik zorg voor een professionele, mooie Babyshoot. Meestal gebeurt dat in mijn mooie functionele studio waar ik alle faciliteiten heb om jullie fotosessie te doen. Zo heb ik alle denkbare kostuums, kleertjes, meubeltjes, ingerichte ‘Thema-Kamers’, speelgoed, etc. Bij mij kun je je baby voeden, verschonen, knuffelen. Mijn studio is een plek waar je je thuis voelt.

De meeste Babyshoots doe ik in mijn studio. Daar heb ik werkelijk alles. Als je in Berkel en Rodenrijs woont dan ben je binnen 15-20 minuten in mijn studio. Ik kan ook naar je toekomen voor een fotosessie bij je thuis. In dat geval neem ik een aantal decors, attributen, meubeltjes mee. Of wij kiezen voor een 'life style shoot' bij je thuis.

Maak je Babyshoot compleet met onze Professionele Visagie en Haarstyling

Make-up bij babyshoot in Berkel en Rodenrijs

Het is speciaal ontwikkeld voor de professionele camera. 

 

Make-Up: € 59

Haarstyling: € 59

Make-Up met wimpers: € 69Persoonlijke Ervaringen

Ik was blij dat wij met ons hele gezin (3 kinderen en ouders) terecht konden voor een babyshoot van onze zoon van 4 maanden. De focus was op hem en het grootste deel van de shoot werd aan hem besteed. Maar de fotograaf heeft ook veel tijd aan ons als gezin besteed. Dat vond ik super gaaf. Wij hebben groepfoto's en ook nog individuele foto's.  Ze hebben bij Fotoshoot Rotterdam werkelijk alle denkbare attributen, kleren en gadgets. Ik heb het nooit eerder gezien. Je hebt onbeperkt keuze. En je zult altijd een paar decors/sceneries voor jezelf vinden. Wat je stijl ook is. De foto's zijn prachtig bewerkt.

 

E.D. de Groot, Berkel en Rodenrijs

Supertevreden over deze studio. De fotograaf in kwestie was vakkundig. Zij maakte hele mooie foto's en had veel originele ideeën. Zij weet ook heel goed hoe ze baby's moet benaderen, met ze spelen. Ook wij hebben alle tijd gehad om ons dochtertje te voeden en in slaap te krijgen. Ze werken niet gehaast zoals bij andere fotografen.

 

Fam. Peters, Berkel en Rodenrijs

Reviews op Google

Reviews op FacebookUitgelicht voor je: Is het mogelijk om met een tweeling (of twee baby's) te komen?

Ja. In tegenstelling tot veel andere fotografen ga ik de uitdaging met een tweeling aan. Inmiddels heb ik aardig wat 'tweeling' babyshoots gedaan. Dergelijke shoots vragen om meer tijd en commitment. Maar tegelijkertijd levert het een bijzondere fotosessie op. Jouw prachtige tweeling kunnen wij dus op een unieke, professionele manier vastleggen. Hiervoor hanteren wij altijd het grootste pakket in mijn offerte. Tot ziens in mijn studio.


Meteen een Pasfoto maken?

 

Maak meteen gebruik van je bezoek aan onze studio en laat ons een goede Pasfoto van je baby maken. Het scheelt je een extra bezoek aan de fotograaf in de nabije toekomst. Kom je met je partner/gezin? Zij kunnen uiteraard ook hun Pasfoto's laten maken.

 

Een set van 6 geprinte Pasfoto's kost € 20. Je ontvangt je Pasfoto meteen.

Pasfoto bij babyshoot in Berkel en Rodenrijs