All Inclusive Babyshoots voor klanten uit Barendrecht en omstreken

Babyshoot in Barendrecht

Ik ‘ontzorg’ je helemaal want je krijgt bij mij heel veel goeds, moois & bijzonders en dit allemaal onder één dak:

  • Professionele Fotosessie
  • Uitstekend grafisch Bewerkte Foto’s
  • Attributen, Decors, Babykleertjes, ingerichte ‘Thema-Ruimtes’
  • Optioneel: Professionele Make-Up en / of Haarstyling voor moeder

Je bent onlangs (weer) moeder geworden. Gefeliciteerd! Er is veel veranderd in jouw leven. En in dat van jouw partner, je gezin. Vooral als dat je eerste kindje is. 

 

Steeds meer moeders uit Barendrecht willen de eerste momenten met hun baby vastleggen. En dat willen ze laten doen door een ervaren fotograaf, in een professionele studio. Hier is niet alleen fotografische kennis en kunde van belang. Het is ook zeer handig en fijn als je fotograaf ervaring heeft met baby’s. En eentje die ook nog zelf moeder is. 

Ik zorg voor een professionele, mooie Babyshoot. Meestal gebeurt dat in mijn mooie functionele studio waar ik alle faciliteiten heb om jullie fotosessie te doen. Zo heb ik alle denkbare kostuums, kleertjes, meubeltjes, ingerichte ‘Thema-Kamers’, speelgoed, etc. Bij mij kun je je baby voeden, verschonen, knuffelen. Mijn studio is een plek waar je je thuis voelt.

De meeste Babyshoots doe ik in mijn studio. Daar heb ik werkelijk alles. Als je in Barendrecht woont dan ben je binnen 15-20 minuten in mijn studio. Ik kan ook naar je toekomen voor een fotosessie bij je thuis. In dat geval neem ik een aantal decors, attributen, meubeltjes mee. Of wij kiezen voor een 'life style shoot' bij je thuis.

Maak je Babyshoot compleet met onze Professionele Visagie en Haarstyling

Make-up bij babyshoot in Barendrecht

Het is speciaal ontwikkeld voor de professionele camera. 

 

Make-Up: € 59

Haarstyling: € 59

Make-Up met wimpers: € 69Persoonlijke Ervaringen

De newbornshoot van mijn dochter heb ik als life style thuis laten doen door Fotoshoot Rotterdam. Maar voor haar babyshoot (toen ze 6 maanden werd) heb ik gekozen voor een meer aangeklede fotosessie in de studio met alles erop en eraan. Ze hebben veel mooie, originele attributen, kleertjes, meubeltjes, speelgoed, etc. Ook voor ons mij (moeder) hadden ze elegante, mooie jurken, hoeden, juwelen, bloemen, etc. Fotoshoot Rotterdam: absoluut een aanrader.

 

Familie Vermeulen, Barendrecht

Geweldige fotograaf. Vooral hele goede fotobewerking, decors en professionaliteit zijn kenmerkend voor deze studio. Oh ja, ik heb ook gebruik gemaakt van hun visagie en was daar erg blij mee. De studio is ook helemaal ingericht om je baby te voeden, te verschonen. Je voelt je snel thuis.

 

A. Mulder, Barendrecht

Reviews op Google

Reviews op FacebookUitgelicht voor je: Wat als ik meer foto's wil?

Mijn advies is altijd om een zo groot mogelijk pakket te nemen. Dat levert je de meeste, uitstekend bewerkte foto's op. En het levert meer decors, thema's, diversiteit op. Vaak willen mijn klanten bijna altijd meer foto's van de babyshoot bijkopen. En dat kan. Je kunt 1, 2, 10 (of meer) extra of alle foto's van je sessie bijkopen. En wij hebben nóg meer interessante opties. Vraag mij naar de mogelijkheden.


Meteen een Pasfoto maken?

 

Maak meteen gebruik van je bezoek aan onze studio en laat ons een goede Pasfoto van je baby maken. Het scheelt je een extra bezoek aan de fotograaf in de nabije toekomst. Kom je met je partner/gezin? Zij kunnen uiteraard ook hun Pasfoto's laten maken.

 

Een set van 6 geprinte Pasfoto's kost € 20. Je ontvangt je Pasfoto meteen.

Pasfoto bij babyshoot in Barendrecht