Tips en adviezen voor zwangerschapsfotografie

  • Wees a.u.b. op tijd. Arriveer in onze studio 15 minuten voor het afgesproken tijdstip. Zo hebben wij voldoende tijd voor jouw fotoshoot en de nodige voorbereiding. En als wij voor jouw fotosessie op jouw locatie komen dan willen wij daar ook een kwartier voor het afgesproken tijdstip kunnen arriveren en ons voorbereiden op de fotosessie.

 

  • Als je attributen bij ons hebt besteld (is meestal het geval) dan vragen wij je alsnog eigen kleding mee te nemen die je mooi vindt. Wij vragen dit omdat de meeste klanten toch een paar foto's in eigen (vrijetijds)kleding willen. En het is handig als je enkele foto's in je eigen lingerie wilt.

 

  • De meeste klanten nemen bij Fotoshoot Rotterdam visagie en haarstyling. Dit is handig omdat het je 100% voorbereidt op de fotosessie. Onze visagie en haarstyling zijn speciaal ontwikkeld voor de fotoshoot. 

 

  • En wil je liever gaan voor een 'basic-look' fotoshoot neem dan jouw basic lievelingskleding zoals een mooie, schone, t-shirt, hemd, badjas, en (spijker)broek. 

 

  • Draag tenminste een uur voor de fotoshoot geen strakke kleding zoals een broek, sokken of beha. Zo voorkom je lelijke afdrukken op je huid.

 

  • Jouw partner is meer dan welkom tijdens de fotosessie. Hier vragen wij geen extra kosten voor. 

Fotoshoot Rotterdam

Aneta Chocholak & Kamil Gorak

aneta@fotoshoot-rotterdam.com

Telefoon: 06-43738394     (ook voor WhatsApp)

ADRES van onze studio:

Pleinweg 236A, 3083 EZ Rotterdam 

www.Fotoshoot-Rotterdam.Com 

 

Fotoshoot Rotterdam is een geregistreerde en beschermde handelsnaam en is eigendom van onderneming BabyFromParis, KvK- nummer 70488398. BabyFromParis is bij de Belastingdienst geregisteerd onder BTW-nummer: NL002445729B43

 

Ons rekeningnummer is:    NL03 ABNA 0828 0185 02    t.n.v. Fotoshoot Rotterdam

Vertel je vrienden over ons/Tell a friend about us