Fotoshoot Rotterdam: "Een belevenis voor vandaag. Een herinnering voor altijd"

Onze professionele Visagie & Haarstyling

Onze visagie en haarstyling maken jouw fotoshoot compleet! Het is speciaal ontwikkeld voor de professionele camera. Je betaalt bij ons slechts:

 

Voor shoots in onze studio:

  • € 59  op jouw fotoshoot toegespitste, professionele visagie
  • € 69 professionele visagie met wimpers 
  • Onze prijs voor de haarstyling bedraagt slechts € 59

Voor shoots op locatie (en wanneer wij je visagie en haarstyling op locatie doen):

  • € 89 voor professionele visagie
  • € 99 voor professionele visagie met wimpers
  • € 89 voor professionele haarstyling
  • Bruidsmake-up zonder wimpers € 89
  • Bruidsmake-up  met wimpers € 99

Is onze visagie bij alle typen fotoshoots inzetbaar?

Ja. Dus niet alleen bij casting, glamour of portretten. Het is perfect inzetbaar bij alle typen fotografie in onze studio; ook bij zwangerschapsshoots, newborn en babyfotografie, Cake Smashes, etc. Wij willen niet alleen jouw mooie buik of je schattige baby maar ook jou als (aanstaande) moeder vangen met onze camera. Wij willen je bijzondere glimlach, je unieke look voor altijd vereeuwigen. 

Onze visagie is perfect op alle huidtypen, huidkleuren, bij iedere etniciteit toe te passen. Onze professionals hebben jarenlange ervaring met veel diverse klanten van alle leeftijden.

Zie hier visagie backstage in onze studio.

Bekijk hier de vele voorbeelden visagie en/of haarstyling toegepast bij verschillende klanten.

Hoe gaan wij te werk?

Eerst bespreken wij welke decors, attributen, jurken e.d. bij jouw fotoshoot horen. De stijl, de kleuren, het thema van je fotosessie vormen als het ware de basis om je make-up te bepalen. Verder kijkt de visagiste/fotograaf naar je persoonlijke voorkeuren, je huidtype, etc. om verder een goed advies te geven. Uiteraard vindt alles in nauw overleg met jouw plaats en jij bepaalt wat er uiteindelijk gebeurt. 

Is er verschil tussen visagie voor fotografie en gewone visagie?

Ja. Voor een fotoshoot wordt je iets zwaarder opgemaakt dan je misschien gewend bent. Dit doen wij omdat er krachtige flitsers worden gebruikt in onze studio. Je visagie moet zich van de omgeving, van de achtergrond onderscheiden. 

 

Voor boudoir en lingerieshoots wordt de visagie nóg wat zwaarder. Hiermee benadrukken wij je vrouwelijkheid.

Hoe lang duurt het aanbrengen van de make-up en haarstyling?

Over het algemeen kan ik zeggen dat zowel de visagie als de haarstyling ongeveer een uur in beslag nemen. Uiteraard kan het verschillen per persoon. Immers, wij benaderen iedereen individueel. Dit lijkt lang maar in de praktijk vliegt de tijd voorbij.

Is visagie thuis, op locatie (buiten) mogelijk?

Nee. Wij hebben veel verschillende dingen zoals cosmetica, krultangen, borsteltjes, juiste verlichting, goede stoel, etc. nodig om je mooie visagie te verzorgen. Dus dit kan alleen in de studio.

Visagie en haarstyling voor kinderen (t/m 15 jaar)

Wij verzorgen ook visagie en haarstyling voor kinderen. Hier passen wij het aan kinderen aan zodat het bij hen past qua stijl, make-up 'zwaarte', esthetiek, etc. Het betreft hier dus passende visagie en niet het aanbrengen van tekeningen zoals sprookjesfiguren, bloemen, kindertattoos, etc. De prijzen zijn als volgt:

 

  • €19  visagie
  • €19 haarstyling

 

Wij hebben veel aandacht besteed aan het onderwerp 'visagie en haarstyling'  in combinatie met een fotoshoot bij ons in deze blog. Lees daar meer over.