Zilveren Pakket

 

Het Zilveren Pakket van Fotoshoot Rotterdam is perfect voor vele soorten fotosessies. Het is niet voor niets dat dit fotopakket het vaakst door onze klanten wordt gekozen. Denk hier aan categorieën  Newborn, Baby- en kinder-, Cake Smash, Zwangerschapsfotografie, Loveshoots. In onderstaand tabel kun je zien welke typen fotosessies bij dit pakket horen. Omdat wij jou betaalbare topkwaliteit willen bieden is de bijbehorende prijs €179. Onze concurrenten vragen voor dergelijke fotoshoot €350 of meer.  Verder wordt dit pakket vaak gebruikt voor Jubilea en Familiefotografie. 

 

Binnen de beschikbare tijd die onze fotograaf voor jou heeft (2 uur) kunnen wij aardig wat doen. Er kunnen kledingwissels plaatsvinden, wij kunnen diverse achtergronden gebruiken. Als de fotosessie op locatie plaatsvindt dan kunnen wij meerdere plekken bezoeken op de betreffende locatie. Deze sessie is compleet en vertelt een mooi verhaal dat jouw herinnering voor jaren blijft.

 

Fotoshoot Rotterdam helpt je graag met inspiratie en ideeën m.b.t. kleding, visagie, stijl, originele locaties. 

 

Bekijk onderstaand tabel. Hierin geven wij een overzicht van onze pakketten en mogelijkheden aan. 

 

Bepaal welk fotopakket jou het beste schikt. Je ziet in dit overzicht hoeveel mensen maximaal in onze studio gefotografeerd zullen worden.

Wat kun je van Fotoshoot Rotterdam verwachten bij ZilverenPakket:

  • Onze fotograaf is tot 2 uur beschikbaar voor jou
  • Je krijgt 35 perfect bewerkte foto's uit een totale fotosessie van 140 foto's
  • Voorbereiding van de studio of de locatie van de fotoshoot, excl. reisvergoeding (zie hieronder)
  • Reiskosten bedragen € 30 per uur reistijd volgens de ANWB Routeplanner
  • De bij dit pakket horende, uitgebreide fotoshoot
  • Diverse achtergronden (bij studiosessies), entourages, plekken binnen de locatie bij fotoshoot op locatie
  • Zorgvuldige, professionele, grafische bewerking van jouw foto's
  • Elektronische distributie van de foto's via WeTransfer of OneDrive

 

Wij hebben nog een aantal korte voorwaarden. Onbewerkte foto's worden niet verstrekt. Wij selecteren de foto's uit de hele sessie die bewerkt en aan jou digitaal overhandigd zullen worden.  Hierbij zorgen wij voor voldoende afwisseling en dat het jouw gehele fotoshoot zo goed mogelijk vertegenwoordigt. Indien je bezwaar hebt tegen publicatie van jouw foto's dan komt daar 30% toeslag bovenop de hierboven vermelde prijs.