Gouden Pakket

 

Dit is ons op één na grootste fotopakket en is bij uitstek geschikt voor vooral bruiloft fotografie. Onze fotograaf is in dit kader tot 5 uur aanwezig. Tijdens een fotosessie uit dit pakket worden minimaal 400 foto's gemaakt. De bijbehorende kosten bedragen €499. Hieruit worden 100 foto's prachtig bewerkt en aan jou verstrekt. Hiermee krijg je een heel mooi, compleet, representatief verslag van jouw bruiloft. 

 

Trouwens, dit fotopakket wordt ook regelmatig afgenomen voor Boudoir, Glamour en Jubilea fotografie en High End Portretten. Bij fotosessies uit de categorie Boudoir en High End hebben wij veel tijd in de studio om veel dingen uit te proberen zoals verschillende kleding, achtergronden, scenes met verschillende attributen. Wij kunnen spelen met licht en kleuren. Wij kunnen visagie meerdere keren toepassen. Dit pakket geeft jou gewoon een geweldige herinnering die je elke dag zult ophalen.

 

Wij pronken met dit pakket omdat wij weten dat onze concurrenten hiervoor het dubbele of meer vragen. Een laatste scan van de prijzen leverde op dat de 'gemiddelde' prijs voor een vergelijkbaar pakket meer dan €1.000 bedraagt.

 

Neem contact met ons op en laat je inspireren m.b.t. de kleding, stijl, visagie, originele locatie, e.d. Laat je verrassen.

 

Zie in onderstaande tabel een overzicht van onze pakketten, maximaal aantal deelnemers, prijzen en wat het vaakst wordt gekozen.

Met deze tabel helpt Rotterdamse fotograaf jou bepalen welk pakket het beste bij je past. Mocht je vragen hebben neem dan contact op met onze fotostudio.

 

Wat kun je bij Fotoshoot Rotterdam verwachten bij dit pakket?

  • Onze fotograaf is tot 5 uur beschikbaar voor jou
  • Je krijgt 100 perfect bewerkte foto's uit een totale fotoshoot van zo'n 400 foto's
  • Voorbereiding van de studio of de locatie van de fotoshoot, excl. reisvergoeding (zie hieronder)
  • Reiskosten bedragen € 30 per uur reistijd volgens de ANWB Routeplanner
  • Diverse achtergronden (bij studiosessies), entourages, plekken binnen de locatie bij fotoshoot op locatie
  • Zorgvuldige, professionele, grafische bewerking van jouw foto's
  • Elektronische distributie van de foto's via WeTransfer of OneDrive

 

Wij hebben nog een aantal korte voorwaarden. Onbewerkte foto's worden niet verstrekt. Wij selecteren de foto's uit de hele sessie die bewerkt en aan jou digitaal overhandigd zullen worden.  Hierbij zorgen wij voor voldoende afwisseling en dat het jouw gehele fotoshoot zo goed mogelijk vertegenwoordigt. Indien je bezwaar hebt tegen publicatie van jouw foto's dan komt daar 30% toeslag bovenop de hierboven vermelde prijs